Links Sitemap Business Linker Sitemap

IT&C

Romtelecom semneaza preluarea Digital Cable Systems

Digital Cable Systems S.A. a anuntat semnarea cu Romtelecom a contractului pentru vanzarea activelor si a bazei de clienti de televiziune prin satelit. Potrivit companiei, pretul total al tranzactiei se va stabili in functie de numarul de clienti efectiv preluati.

Vodafone lanseaza noua aplicatie pentru mobil Facebook

Vodafone Romania, in parteneriat cu Facebook, ofera utilizatorilor sai o noua modalitate de a fi conectati cu prietenii, printr-o aplicatie Facebook dedicata telefoanelor mobile mai putin performante, compatibile Java.

Cosmote ofera o noua extraoptiune pentru clientii prepaid

Cosmote Romania a lansat extraoptiunea 3.000, o noua oferta pentru clientii sai prepaid. Astfel, potrivit companiei, extraopţiunea 3.000 le ofera utilizatorilor mari consumatori de apeluri de voce si video si de SMS, mii de minute in retea pentru apeluri video si de voce, mii de SMS-uri si MMS-uri in retea, zeci de minute nationale si internationale, SMS-uri nationale si altele.

Cosmote lanseaza Frog

Cosmote Romania a anuntat lansarea unui nou brand, compania precizand ca noua cartela Frog este un produs prepaid adaptat tinerilor si nevoilor lor specifice de comunicare, oferind avantaje multiple de voce si servicii cu valoare adaugata.

Cosmote obtine Certificarea Sistemului de Management al Calitatii

Cosmote Romania a anuntat obtinerea Certificarii Sistemului de Management al Calitatii conform ISO 9001:2008, care atesta conformitatea procedurilor companiei la nivel international, in linie cu modelul de proces al Cosmote Group.

Cosmote isi imbogateste portofoliul de abonamente

Cosmote Romania a anuntat ca si-a imbogatit portofoliul de abonamente Perfect pentru Tine cu o noua promotie adresata atat clientilor noi cat si celor existenti.

Noua oferta promotionala pentru utilizatorii Cartelei Vodafone

Vodafone Romania a anuntat o noua oferta promotionala cu mai multe optiuni pentru utilizatorii Cartelei Vodafone.

GeBOC investeste in angajatii sai

Global eBusiness Operations Center (GeBOC), parte a grupului Hewlett-Packard, desfasoara cu sprijinul Uniunii Europene un proiect care presupune perfectionarea angajatilor in utilizarea uneia dintre limbile de circulatie europeana si/ sau regionala. Proiectul se desfasoara pe o perioada de un an.

SIVECO Romania castiga aur la eLearning Awards 2010

SIVECO Romania a triumfat la Londra, la prestigioasa competitie eLearning Awards, unde a castigat Medalia de Aur pentru Sistemul Educational Informatizat (SEI).

Cosmote isi extinde protofoliul cu noi modele de calculatoare portabile

Cosmote Romania a anuntat ca isi imbogateste portofoliul de calcuatoare portabile cu doua noi modele: Acer 5742z si Acer eMachines 350, care completeaza oferta de produse de telecom. In plus, compania a remodelat portofoliul de abonamente Connect 3G, oferind mai mult trafic inclus.

Toshiba lanseaza primul e-book regional

Toshiba a anuntat lansarea primului e-book regional, scris pe Facebook, creat pentru a celebra aniversarea a 25 de ani de la primul laptop disponibil pe piata globala.

SIVECO isi consolideaza pozitia pe segmentul managementului de proiect

Portalul eComunitate si Programul de instruire TIC in scoala si afaceri sunt cele doua componente dezvoltate de SIVECO Romania cu care proiectul Economia Bazata pe Cunoastere, derulat de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, a fost nominalizat de Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) printre cele mai bune realizari in domeniul managementului de proiect.

HTC lanseaza HTC Desire HD

HTC Corporation, producator global de smartphone-uri, a lansat in Romania noul HTC Desire HD, telefon dezvoltat pe platforma Android. Potrivit companiei, HTC Sense introduce multe inovatii importante, intre care o selectie de servicii conectate care pot fi gasite pe HTCSense.com.

HTC 7 Mozart devine disponibil pentru clientii Cosmote luna aceasta

Cosmote Romania a anuntat ca noul HTC 7 Mozart cu sistemul de operare Windows Phone 7 pentru telefoanele mobile de la Microsoft si procesor de 1GHz inclus va fi disponibil in magazinele Cosmote si Germanos pana la finalul acestei luni.

Cosmote pastreaza tendinta de crestere

Cosmote Romania a anuntat ca in cursul celui de-al treilea trimestru al 2010 a pastrat o evolutie financiara constanta si pozitiva, fapt care a imbunatatit indicatorul EBITDA si veniturile, in pofida cadrului economic dificil din Romania, a competitiei agresive, dar si a pietei mature.

Serviciul MVPN Budget Control de la Cosmote inregistreaza cresteri

Cosmote Romania a anuntat ca la patru luni de la lansarea serviciului MVPN Budget Control numarul companiilor care utilizeaza aplicatia a crescut cu o medie lunara de 23%.

Cosmote raporteaza triplarea traficului de voce in roaming

Cosmote Romania a raportat cresteri pe segmentul de roaming, precizand ca clientii sai care au calatorit in afara tarii au vorbit de trei ori mai mult in roaming in perioada mai-august 2010, comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior, in timp ce traficul de date a crescut de cinci ori fata de aceeasi perioada de referinta.

Cosmote modifica portofoliul de servicii de date prepaid 3G

Cosmote Romania a anuntat ca clientii sai pot beneficia de o noua extraoptiune pentru Cartela Internet si de un portofoliu de date remodelat, ce ofera acces la internet mobil de mare viteza, cu viteze de pana la 21,6 Mbps, e-mail si alte aplicatii cu acoperire broadband nationala.

S&T isi pastreaza pozitia pe piata ERP

S&T Romania continua sa fie cel mai important integrator independent de sisteme ERP, performanta obtinuta fiind superioara cu aproximativ 25% in comparatie cu cea inregistrata de ocupantul locului 2 in acest clasament, potrivit celui mai recent studiu dat publicitatii de Pierre Audoin Consultants (PAC), ERP Romania 2010, care stabileste ierarhiile companiilor care distribuie aplicatii ERP si a celor care furnizeaza servicii asociate acestor tipuri de solutii, in baza rezultatelor obtinute in anul 2009.

Piata platilor online cu cardul da semne de maturizare

In primele opt luni din 2010, cumparatorii care au platit cu cardul in magazinele online romanesti au fost preponderent barbati, cu varsta cuprinsa intre 30 - 40 de ani. Acestia au plasat mai multe comenzi lunea, intre orele 12.00 - 14.00, conform unei analize a GECAD ePayment.