Links Sitemap Business Linker Sitemap

IT&C

Novensys participă la deschiderea Binary 2012

In calitate de membru Gold al ARILOG, Novensys va fi prezentă la ceremonia de deschidere a Expoziţiei Internaţionale de Software Binary 2012 de la Bucureşti.

NextGen oferă filmele și serialele HBO pe laptop, tabletă sau telefon

NextGen Communications a anunțat că începând din această săptămână clienții săi de Internet au acces la HBO GO, serviciul video-on-demand lansat de HBO, care le permite abonaţilor să urmărească programele preferate direct de pe laptop, tabletă și smartphone.
COSMOTE privește cu încredere în viitor

COSMOTE privește cu încredere în viitor

În perioada rămasă până la sfârșitul anului, COSMOTE România își continuă investițiile pentru extinderea portofoliului de produse și servicii, în timp ce câștigarea de spectru nou în benzile de 800, 1.800 și 2.600 MHz și reînnoirea licenței existente oferă companiei resursele necesare pentru o dezvoltare durabilă, potrivit lui Stefanos Theocharopoulos, Chief Executive Officer, COSMOTE România.

Wizrom recrutează noi parteneri locali

Wizrom Software continuă procesul de extindere a operațiunilor prin consolidarea rețelei de parteneri la nivel național, ceea ce se presupune că va genera venituri în creștere companiilor cu care va intra în parteneriatele de distribuție.

Windows 8 a ajuns în România

Microsoft a anunțat disponibilitatea generală a Windows 8 în România începand cu data de 26 octombrie 2012, iar zeci de modele device-uri cu Windows 8 vor fi disponibile pentru utilizatori în magazinele de retail din întreaga țară.
iPhone 5 se lansează în România

iPhone 5 se lansează în România

Vodafone România, numărul doi pe piaţa locală telecom, anunţă că noul iPhone 5, cel mai uşor şi subţire terminal din gama iPhone, va fi disponibil clienţilor săi din 2 noiembrie 2012. Noul terminal Apple va costa la Vodafone între 369 şi 569 euro cu abonament pe doi ani sau între 739 euro şi 979 euro, diferenţa făcând-o capacitatea de stocare 16, 32 sau 64 de GB.
COSMOTE & Germanos introduce Sony Xperia U in their promotional offer

COSMOTE & Germanos introduce Sony Xperia U in their promotional offer

Entertainment and mobility are two of the most sought for attributes that active persons require from a smartphone. To meet those needs, but also based on the success of other Sony models from the previous campaigns, COSMOTE and Germanos will develop a new promotional campaign, with Sony Xperia U, one of the latest technology terminals from Sony. Equipped with Android 2.3 OS and a 1GHz Dual Core Processor, the new Sony Xperia U will provide high quality performance when handling it. The 3.5 inches scratch-resistant TFT touchscreen with 16 million colours offers a great multimedia experience and provides clear images. Sony Xperia U has a distinctive design, lights up in bright colours and allows users to customize the colour of the bottom cap depending on their mood.

Comerțul online câștigă teren

Românii fac cumpărături online în valoare de aproximativ 3.000 de lei în fiecare oră, potrivit celui mai recent raport de activitate realizat de 2Parale pe primele nouă luni ale acestui an.

Germanos prezintă noul Nikon COOLPIX S800c

Germanos Telecom România a anunţat ca noua cameră foto Nikon COOLPIX S800c, cu sistem de operare Google Android, este disponibilă prin precomandă în magazinele Germanos.

Canon pregătește o nouă platformă pentru gestionarea de imagini

Canon a anunțat lansarea beta a unei noi platforme pentru gestionarea de imagini, sub denumirea Project 1709. Conceput pentru a oferi posibilitatea de a păstra întreaga colecție de fotografii a unei persoane într-un singur loc, noul serviciu cloud-based facilitează stocarea și accesarea imaginilor, indiferent de locul unde acestea au fost salvate. Potrivit companiei, cu ajutorul funcției de atribuire de index și de etichetare (tagging) se va putea găsi cu ușurință orice imagine stocată pe cloud sau există posibilitatea de a împărtăși colecția de fotografii cu prietenii, familia sau pe rețelele sociale, grație integrării platformei în anumite servicii precum rețeaua Facebook.
COSMOTE obtine o tripla certificare ISO pentru Sistem Integrat de Management

COSMOTE obtine o tripla certificare ISO pentru Sistem Integrat de Management

COSMOTE Romania a anunat ca a devenit primul operator de telefonie mobila care detine o tripla certificare ISO pentru Sistem Integrat de Management, Calitate, Mediu, Securitate si Sanatate in Munca, emisa de TUV Hellas, corpul de certificare si inspectie, subsidiara a grupului german TÜV NORD.

GTS extends its DWDM fiber optic network to Minsk

Infrastructure-based solution provider GTS Central Europe (GTS) has extended its DWDM fiber optic network to Minsk in cooperation with Beltelecom. According to company officials, the 600 km route directly connects Warsaw and Minsk and represents the shortest route between Russia and Western Europe to offer low latency solutions to the region.

Continua eforturile pentru combaterea pirateriei software

Un procent de 63% dintre utilizatorii de PC-uri au folosit software piratat, iar valoarea comerciala a software-ului fara licenta instalat s-a ridicat la 207 milioane de dolari, potrivit Studiului Global privind pirateria software in anul 2011 realizat de BSA. Cu toate acestea, raportul BSA pentru Romania arata o scadere a ratei pirateriei software in 2011 fata de anul anterior.

D-Link isi prezinta strategia pentru Cloud

Noul Country Manager D-Link pentru Romania si Bulgaria, Ognian Dantchev, a prezentat noua strategie D-Link pentru Cloud, respectiv Cloud-ul personal pentru managementul independent al retelei, de pe telefonul mobil.

COSMOTE isi extinde acoperirea la metrou

COSMOTE Romania a anuntat extinderea acoperirii de voce si date, oferind servicii de comunicatii mobile pentru toata reteaua de metrou din Bucuresti.

UPC isi lanseaza noul portofoliu

UPC Romania a anuntat lansarea noului portofoliu, care introduce premiere la nivel de produse, dar si optiuni de customizare. Potrivit companiei, noul portofoliu de produse si servicii consolideaza pozitia UPC pe doua segmente cheie: Internet, unde compania lanseaza serviciul cu viteza de download de pana la 150 Mbps, si televiziune digitala, odata cu introducerea de canale HD in toate abonamentele. Un al treilea pilon din noul portofoliu il reprezinta optiunile de customizare pe care clientii UPC le au la dispozitie.

GTS releases its improved Virtual Hosting product

GTS Central Europe (GTS), provider of integrated telecommunications and IaaS services in CEE, has introduced GTS Virtual Hosting, its newly enhanced, cloud based product suite.

COSMOTE castiga spectru nou si isi reinnoieste licenta existenta

In urma licitatiei pentru spectru derulata de catre Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), incheiata pe 24 septembrie 2012, COSMOTE Romania anunta ca isi reinnoieste licenta detinuta in prezent in benzile de 900 MHz si 1800 MHz si ca a achizitionat spectru suplimentar in benzile de 800 MHz, 1800 si 2600 MHz. Noile licente devin valide incepand cu 6 aprilie 2014 si vor fi disponibile pentru o perioada de 15 ani.

Cosmote incurajeaza clientii sa recicleze telefoanele mobile vechi

COSMOTE Romania estimeaza ca clientii din Romania isi schimba telefonul mobil o data la 18 luni, generand astfel un numar mare de terminale vechi, care pot deveni o sursa importanta de materii prime secundare, daca sunt reciclate corespunzator.

EISA premiaza modelul HTC One S

Producatorul global de smartphone-uri HTC Corporation a anuntat ca terminalul HTC One S a fost numit European Social Media Phone of 2012-2013 de catre European Imaging and Sound Association (EISA).