Links Sitemap Business Linker Sitemap

IT&C

Ofertele de Black Friday continuă toată săptămâna la KOYOS.ro

KOYOS.RO continuă ofertele de Black Friday toată săptâmâna, până pe 28 noiembrie inclusiv, pregătind un nou eveniment pentru 29 noiembrie, ziua tradiţională de Black Friday. De-a lungul acestei săptămâni, magazinul online a anunţat că va promova promoţii semnificative în fiecare zi pentru câte o categorie anume.

D-Link lansează un nou Access Point de exterior

D-Link, unul dintre furnizorii de soluţii profesioniste de reţelistică, lansează un nou produs în completarea gamei de Access Point-uri. Producătorul îşi lărgeşte astfel portofoliul de produse pentru reţelele de exterior cu un Access Point Wireless N PoE cu sistem intermediar PoE.

Wizrom lansează o nouă divizie dedicată distributorilor din FMCG

Furnizorul de soluţii ERP Wizrom Software a creat o nouă divizie de servicii specializate în managementul întregului lanţ logistic, depozitare, încărcare şi transport, ţintind atât transportatorii de marfă şi companiile care dispun de flote auto în administrare, cât şi firmele de logistică.

COSMOTE introduce un nou portofoliu de abonamente

COSMOTE România anunţă introducerea unui nou portofoliu de abonamente, al cărui fundament este inovaţia prin simplitate şi comunicare nelimitată. Potrivit companiei, de acum înainte nelimitat nu va mai fi doar vârful de gamă, ci piatra de temelie a portofoliului de abonamente.

Gartner prognozează creșterea vânzărilor de ERP în regim SaaS

Creșterea cheltuielilor cu IT-ul prognozată pentru perioada 2013-2014 are la bază și o creștere semnificativă a proiectelor ERP de tip Software ca Serviciu (SaaS), potrivit companiei de consultanță Gartner. Mai mult, evoluția va fi mai accentuată în piețele emergente precum Europa de Est, America Latină și Asia/Pacific.

Wizrom Software introduce soluţia eyeShare de la Ayehu Software Technologies

După ce a introdus prima soluţie de Business Intelligence cu funcţii de social media, Wizrom Software continuă inovaţiile tehnologice prin implementarea unei suite de aplicaţii de monitorizare a sistemelor informatice de la compania Ayehu Software Technologies. Este vorba de eyeShare, o soluţie de automatizare a proceselor al cărei unic avantaj îl constituie capacitatea de a evita în mod proactiv căderea sistemelor.

Cosmote obtine finantare pentru modernizarea infrastructurii telecom

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) vine în sprijinul pieţei locale de servicii de comunicaţii mobile în bandă largă, prin cel mai mare credit sindicalizat din ţară din acest an. Astfel, COSMOTE România va primi o finanţare de 225 milioane euro din partea BERD: 75 de milioane euro din surse proprii ale BERD şi 150 milioane euro credit sindicalizat din partea unui grup format din şapte bănci comerciale.
COSMOTE România aduce pe piața locală One Touch XPop

COSMOTE România aduce pe piața locală One Touch XPop

COSMOTE România lansează One Touch XPop, un nou terminal de la Alcatel One Touch. Acesta are un display de 4,5 inci qHD, rulează cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, în timp ce procesorul Dual Core de 1 GHz execută mai ușor operațiunile de tip multitasking.
OTE appoints new CEO at COSMOTE Romania

OTE appoints new CEO at COSMOTE Romania

COSMOTE Romania has announced that Nikolai Beckers has been appointed to take over as CEO from April 1. Beckers will also hold the position of Romtelecom Chief Executive Officer. Following a successful five-year track record as head of OTE's Romanian operations, Stefanos Theocharopoulos will assume a new position within OTE Group as Group

Apple's Cook, music mogul Iovine discuss new music service

Apple's Cook, music mogul Iovine discuss new music service

Apple Inc has held talks with Beats Electronics LLC, the audio technology firm co-founded by influential hip-hop producer Dr Dre and music mogul Jimmy Iovine, on a potential partnership involving Beats' planned music-streaming service, three people familiar with the situation told Reuters. Apple Chief Executive Tim Cook met with Beats CEO Jimmy Iovine during a visit to Los Angeles in late February to find out more about Beats' "Project Daisy", a music subscription service the company announced in January but with scant detail, the sources said.
Wika a ales soluţia WizPro de la Wizrom pentru patru subsidiare

Wika a ales soluţia WizPro de la Wizrom pentru patru subsidiare

Wika, producătorul de instrumente de măsurare a temperaturii şi presiunii, a adoptat soluţia ERP WizPro de la Wizrom Software în patru ţări din Europa de sud-est: România, Bulgaria, Serbia şi Croaţia.

Romtelecom anunță rezultate pozitive

Romtelecom a anunțat că 2012 a fost un an de stabilitate financiară pentru companie, aceasta reușind să-și păstreze veniturile la un nivel stabil, ajungând la o cifră de afaceri de aproape 620 milioane Euro.

GTS Telecom reports 10 per cent EBITDA growth last year

GTS Telecom generated revenues of 20 million Euro and an EBITDA of five million Euro in 2012, representing a ten per cent hike on the year before. The company said the business results reflected its continued focus to expand and optimize the network and commitment to providing reliable and technically superior services for its clients.

COSMOTE lansează un nou sistem de reîncărcare online pentru utilizatorii prepaid

COSMOTE România a lansat un nou serviciu online dedicat utilizatorilor prepaid pentru reîncărcarea oricărei cartele preplătite COSMOTE, fără a necesita un proces de înregistrare.

COSMOTE România lansează prima mini tabletă sub brand propriu

După ce a introdus recent în portofoliu COSMOTE My Tab, compania a lansat COSMOTE My mini Tab, un nou dispozitiv cu ecran tactil de 7 inci şi rezoluţie de 1024x600 pixeli cu 16 milioane de culori.

Novensys aduce pe piaţă imprimanta Zebra 105SLPlus

Novensys a anunţat că noua imprimantă Zebra 105SLPlus este disponibilă pe piaţa locală începând cu luna februarie. Potrivit companiei, Zebra 105SLPlus este destinată mediilor industriale, asigurând calitatea tipăririi etichetelor la viteză mare dar la un cost mic, având astfel impact pozitiv asupra productivităţii şi un cost total de deţinere (TCO) foarte mic.
COSMOTE România își dezvoltă rețeaua broadband

COSMOTE România își dezvoltă rețeaua broadband

COSMOTE România a prezentat cele mai recente dezvoltări aduse rețelei sale broadband, prin intermediul unei sesiuni demo live susținute în București. Compania se îndreaptă gradual către tehnologia 4G, primul pas în această direcţie fiind deja făcut, prin extinderea vitezei oferite de rețeaua de date până la 43,2 Mbps la nivel naţional.
COSMOTE România aduce pe piață prima tabletă sub brand propriu

COSMOTE România aduce pe piață prima tabletă sub brand propriu

COSMOTE România a anunțat lansarea primei tablete sub brand propriu, noul dispozitiv, ce beneficiază de un ecran de 9,7 inchi, fiind disponibil de la data de 15 februarie.
Sage țintește piața companiilor medii și mari din Europa

Sage țintește piața companiilor medii și mari din Europa

Grupul Sage a anunțat formarea unei noi organizații care îi va impulsiona creșterea pe segmentul companiilor medii și mari din Europa. Organizația, înființată în ianuarie 2013 și condusă de Christophe Letellier, va oferi companiilor medii și mari soluția de top Sage ERP X3* și alte soluții locale pentru acest segment.