Links Sitemap Business Linker Sitemap

IT&C

Maguay a fost premiata la CeBIT

Maguay, companie ce activeaza pe piata din Romania ca furnizor de solutii complete in segmentul IT, a fost premiata de catre Intel Corporation pentru contributia adusa in educarea clientilor din Romania, in ce priveste utilizarea tehnologiilor de server Intel. Premiul a fost oferit in cadrul CeBIT Hanovra 2012.

GTS Telecom keeps revenues stable

Telecom services provider GTS Telecom (GTS), part of GTS Central Europe, has announced solid 2011 financial results. Thus the companya

GTS Telecom mentine constant nivelul veniturilor

Furnizorul de servicii de telecomunicatii GTS Telecom (GTS), parte a grupului GTS Central Europe, a anuntat ca veniturile sale au ajuns la 23,5 milioane de euro in 2011, reprezentand un nivel similar celui înregistrat în 2010. In acelasi timp, castigurile operationale inaintea dobanzilor, taxelor si amortizarilor (EBITDA) au fost de 4,6 milioane de euro.

Cosmote isi pastreaza tendinta de crestere

Cosmote Romania si-a mentinut traseul pozitiv in prima jumatate a lui 2011, raportand o consolidaare a performantei financiare pentru toti indicatorii principali: EBITDA, venituri si ARPU.

Cosmote a crescut volumul de date inclus pentru internet

Cosmote Romania a anuntat cresterea promotionala a volumului de trafic de date inclus in extraoptiunile Connect Mobile pentru cartela preplatita pentru accesarea internetului in banda larga de pe telefonul mobil.

Cosmote anunta rezultate pozitive pentru primul trimestru

Cosmote Romania a raportat o crestere semnificativa a EBITDA in primul trimestru din 2011, pastrand o evolutie stabila in ceea ce priveste veniturile. Mai mult decat atat, compania a precizat ca a reusit sa-si creasca baza de clienti business cu 10%.

Romtelecom semneaza preluarea Digital Cable Systems

Digital Cable Systems S.A. a anuntat semnarea cu Romtelecom a contractului pentru vanzarea activelor si a bazei de clienti de televiziune prin satelit. Potrivit companiei, pretul total al tranzactiei se va stabili in functie de numarul de clienti efectiv preluati.

Vodafone lanseaza noua aplicatie pentru mobil Facebook

Vodafone Romania, in parteneriat cu Facebook, ofera utilizatorilor sai o noua modalitate de a fi conectati cu prietenii, printr-o aplicatie Facebook dedicata telefoanelor mobile mai putin performante, compatibile Java.

Cosmote ofera o noua extraoptiune pentru clientii prepaid

Cosmote Romania a lansat extraoptiunea 3.000, o noua oferta pentru clientii sai prepaid. Astfel, potrivit companiei, extraopţiunea 3.000 le ofera utilizatorilor mari consumatori de apeluri de voce si video si de SMS, mii de minute in retea pentru apeluri video si de voce, mii de SMS-uri si MMS-uri in retea, zeci de minute nationale si internationale, SMS-uri nationale si altele.

Cosmote lanseaza Frog

Cosmote Romania a anuntat lansarea unui nou brand, compania precizand ca noua cartela Frog este un produs prepaid adaptat tinerilor si nevoilor lor specifice de comunicare, oferind avantaje multiple de voce si servicii cu valoare adaugata.

Cosmote obtine Certificarea Sistemului de Management al Calitatii

Cosmote Romania a anuntat obtinerea Certificarii Sistemului de Management al Calitatii conform ISO 9001:2008, care atesta conformitatea procedurilor companiei la nivel international, in linie cu modelul de proces al Cosmote Group.

Cosmote isi imbogateste portofoliul de abonamente

Cosmote Romania a anuntat ca si-a imbogatit portofoliul de abonamente Perfect pentru Tine cu o noua promotie adresata atat clientilor noi cat si celor existenti.

Noua oferta promotionala pentru utilizatorii Cartelei Vodafone

Vodafone Romania a anuntat o noua oferta promotionala cu mai multe optiuni pentru utilizatorii Cartelei Vodafone.

GeBOC investeste in angajatii sai

Global eBusiness Operations Center (GeBOC), parte a grupului Hewlett-Packard, desfasoara cu sprijinul Uniunii Europene un proiect care presupune perfectionarea angajatilor in utilizarea uneia dintre limbile de circulatie europeana si/ sau regionala. Proiectul se desfasoara pe o perioada de un an.

SIVECO Romania castiga aur la eLearning Awards 2010

SIVECO Romania a triumfat la Londra, la prestigioasa competitie eLearning Awards, unde a castigat Medalia de Aur pentru Sistemul Educational Informatizat (SEI).

Cosmote isi extinde protofoliul cu noi modele de calculatoare portabile

Cosmote Romania a anuntat ca isi imbogateste portofoliul de calcuatoare portabile cu doua noi modele: Acer 5742z si Acer eMachines 350, care completeaza oferta de produse de telecom. In plus, compania a remodelat portofoliul de abonamente Connect 3G, oferind mai mult trafic inclus.

Toshiba lanseaza primul e-book regional

Toshiba a anuntat lansarea primului e-book regional, scris pe Facebook, creat pentru a celebra aniversarea a 25 de ani de la primul laptop disponibil pe piata globala.

SIVECO isi consolideaza pozitia pe segmentul managementului de proiect

Portalul eComunitate si Programul de instruire TIC in scoala si afaceri sunt cele doua componente dezvoltate de SIVECO Romania cu care proiectul Economia Bazata pe Cunoastere, derulat de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, a fost nominalizat de Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) printre cele mai bune realizari in domeniul managementului de proiect.

HTC lanseaza HTC Desire HD

HTC Corporation, producator global de smartphone-uri, a lansat in Romania noul HTC Desire HD, telefon dezvoltat pe platforma Android. Potrivit companiei, HTC Sense introduce multe inovatii importante, intre care o selectie de servicii conectate care pot fi gasite pe HTCSense.com.

HTC 7 Mozart devine disponibil pentru clientii Cosmote luna aceasta

Cosmote Romania a anuntat ca noul HTC 7 Mozart cu sistemul de operare Windows Phone 7 pentru telefoanele mobile de la Microsoft si procesor de 1GHz inclus va fi disponibil in magazinele Cosmote si Germanos pana la finalul acestei luni.


Frequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.