Links Sitemap Business Linker Sitemap

IT&C

Tehnologia ocupă Piața George Enescu în week-endul 27-29 mai

Timp de 3 zile, între 27 și 29 mai, roboții, gadget-urile și alte soluții tehnologice vor ocupa Piața George Enescu (Ateneu) din București în cadrul expoziției Bucharest Technology Week. Printre expozanți se numără companii naționale, grupuri internaționale și echipe de studenți care au dezvoltat inovații în domeniul tech. Expoziția se adresează tuturor pasionaților de tehnologie, indiferent de vârstă sau ocupație, iar accesul este gratuit pentru cei înscriși pe www.techweek.ro.

Kaspersky Lab anunță creșterea substanțială a numărului de email-uri spam ce conțin malware în trimestrul I

Ultimul raport Kaspersky Lab despre activitățile de spam și phishing arată că, deși cantitatea de email-uri spam a scăzut, această activitate începe să devină una infracțională din ce în ce mai periculoasă. În același timp, numărul de email-uri cu malware a crescut foarte mult.

Xerox a fost desemnat lider pentru serviciile de management al fluxurilor de lucru în raportul IDC MarketScape

Xerox a fost desemnat lider pentru serviciile de management al fluxurilor de lucru, pe piețele din Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa (CEMA), în raportul IDC MarketScape din 2015. Acest raport analizează piața serviciilor de management al fluxurilor de lucru din zona CEMA (parte din Developing Market Operations).

Studiu Kaspersky Lab indică faptul că un utilizator din cinci ar putea să-și pună în pericol viața privată atunci când instalează o nouă aplicație

Kaspersky Lab a descoperit că utilizatorii instalează aplicații pe dispozitivele lor, fără să fie conștienți de potențialele consecințe. Un impresionant procent de 63% dintre aceștia omit să citească atent termenii și condițiile pentru care își dau acceptul înainte de a instala o aplicație nouă pe telefon, iar un utilizator din cinci (20%) nu citește niciodată mesajele atunci când instalează aplicațiile.

Telekom Romania anunță creșterea veniturilor aferente operațiunilor mobile primul trimestru al anului

Telekom Romania Communications și Telekom Romania Mobile Communications au anunțat principalii indicatori de performanță pentru primul trimestru al anului fiscal 2016, încheiat la 31 martie 2016, conform datelor publicate astăzi de către OTE Group.

Telekom Romania reduce tarifele de roaming în UE

Telekom Romania a anunțat reducerea tarifelor de roaming pentru serviciile de voce, SMS și date mobile în Uniunea Europeană, începând cu 30 aprilie 2016, în conformitate cu prevederile reglementării Uniunii Europene.

Hackerii folosesc instrumente de securitate open source pentru atacuri de spionaj cibernetic

Cercetătorii Kaspersky Lab au descoperit o nouă practică în materie de spionaj cibernetic: în loc să dezvolte instrumente personalizate de atac sau să le cumpere de la alți furnizori, pe piața neagră, infractorii folosesc instrumente disponibile pe Internet, pentru cercetare.

Telekom Romania, Cisco şi Webhit oferă şcolilor şi liceelor soluţii digitale dedicate pentru creşterea performanţelor elevilor

Telekom Romania, Cisco şi Webhit susţin creşterea nivelului educaţional în România şi oferă tehnologii moderne pentru un învăţămant performant în 36 de şcoli şi licee din ţară.

Kaspersky Lab descoperă probleme de securitate în sistemele inteligente de monitorizare a traficului

În încercarea de a descoperi ce probleme de securitate ar putea exista în rețeaua de transport a unui oraș inteligent și a oferi recomandări despre cum pot fi remediate acestea, un expert GReAT (Global Research and Analysis Team) de la Kaspersky Lab a derulat un experiment privind senzorii rutieri ce colectează informații din traficul urban. În urma cercetării, Kaspersky Lab a demonstrat că informațiile adunate și procesate de acești senzori pot fi grav afectate.

Kaspersky Lab prezintă o soluție de securitate cibernetică pentru sistemele industriale

Kaspersky Lab lansează o soluție specializată pentru protecția infrastructurii critice și a facilităților industriale, Kaspersky Industrial CyberSecurity. Soluția se adresează companiilor care trebuie să fie pregătite în cazul pericolelor cibernetice industriale și să mențină continuitatea și integritatea proceselor tehnologice în medii industriale.

Kaspersky Lab anunță că o companie din trei nu cunoaște avantajele soluțiilor de securitate pentru dispozitive virtuale

În urma unui sondaj Kaspersky Lab, a rezultat că aproximativ trei sferturi (73%) dintre companii se bazează pe soluții de securitate endpoint clasice pentru a-și proteja dispozitivele virtuale, ceea ce ar putea duce la performanțe scăzute în activitate și pune o presiune excesivă pe sistemele lor. O treime dintre companii (34%) nu știu că există produse de securitate specializate.

Kaspersky Lab lansează o nouă versiune de Kaspersky Security for Windows Server

Kaspersky Lab a anunțat noua versiune a aplicației Kaspersky Security for Windows Server, dezvoltată special pentru serverele companiilor.

Platforma MasterCard Digital Enablement Service propulsează creșterea tranzacțiilor digitale securizate la nivel european

Adopția plăților digitale continuă să crească la nivel global, MasterCard prognozând că, până în 2020, 38% din totalul plăților realizate la nivel european vor fi digitale.

Kaspersky Lab prezintă noul Kaspersky Total Security multi-device cu protecție îmbunătățită pentru copii

Kaspersky Lab anunță noua versiune pentru Kaspersky Total Security multi-device. Datorită integrării soluției Kaspersky Safe Kids, în afară de a proteja informațiile confidențiale ale utilizatorilor, noul produs le va permite părinților să monitorizeze mai bine activitatea online a copiilor lor și locul unde se află la un moment dat.

Kaspersky Lab primește certificarea ISO 9001:2015 pentru customer support

Kaspersky Lab anunță că echipa sa de Global Support a primit certificarea ISO 9001:2015. Compania este una dintre primele certificate în noua versiune a standardului, care este cea mai recunoscută certificare de management al calității, din toată lumea.

Clienţii Xerox şi Infrasoft beneficiază de soluţia de management al documentelor Documenta DMS

Xerox România a semnat un parteneriat cu Infrasoft, liderul pieţei locale privind soluţiile de stocare, arhivare şi management al datelor şi documentelor, pentru a oferi clienţilor soluția Documenta DMS.

Un studiu al companiei Xerox indică faptul că sub 10% din procesele de business vor mai fi pe hârtie până în anul 2018

Un studiu Xerox, care a inclus 600 de experți IT din companii mari din Europa de Vest și America de Nord, arată că digitalizarea companiilor este inevitabilă, dar, în prezent, există mai multe discuții decât acțiuni concrete în această privință.

Brother lansează în premieră o gamă laser monocrom performantă

Brother Central & Eastern Europe, reprezentanța din România, lansează pe piața locală prima gamă profesională de echipamente laser monocrom dedicată companiilor cu volume mari de imprimare, care au ca obiective creșterea productivității, eficientizarea costurilor și un nivel ridicat de securitate a datelor

Laurențiu Trocan este noul Country Manager al D-Link România

D-Link l-a desemnat pe Laurențiu Trocan în funcția de Country Manager în Romania, îincepând cu 1 martie 2016. Laurențiu Trocan s-a alăturat echipei D-Link în 2014, dezvoltând strategii de marketing și vânzări, atât pentru sectorul business, cât și pentru consumatorii individuali.

Telekom Romania anunţă investiţii accelerate în 2016

Telekom Romania anunţă priorităţile strategice pentru anul 2016, care se vor concentra pe asigurarea celei mai bune experienţe pentru clienţi, prin tehnologii avansate, produse şi servicii inovatoare şi noi standarde în relaţia cu clienţii.În 2016 Telekom Romania a planificat investiţii de peste 180 milioane de euro,