Links Sitemap Business Linker Sitemap

MicroStrategy lanseaza noua versiune a platformei sale de business intelligence

2890 afisari
MicroStrategy, furnizor independent de solutii de Business Intelligence, a lansat ultima versiune a platformei sale de business intelligence, MicroStrategy 9.3.
Potrivit BITSoftware, reseller oficial pentru Romania al furnizorului american, noua versiune vine cu o serie de noi functionalitati pe partea de explorare vizuala, tablouri de bord si Big Data. Versiunea 9.3 a MicroStrategy include, totodata, o serie de rapoarte analitice complexe de la un limbaj open source de programare pentru calcul statistic, denumit R.
MicroStrategy Visual Insight include noi posibilitati de vizualizare a datelor, care permit usor si rapid managerilor sa descopere zonele cu probleme, care sunt in alt fel extrem de greu de observat. De asemenea, exista de acum posibilitatea de setare si personalizare a noilor sabloane pentru imagini, dupa regiunile de vanzari, traficul clientilor intr-un magazin, sau productivitatea pe unitatea de productie. Imaginile pot fi codate dupa culoare, in functie de metricile stabilite, ceea ce face ca performantele afacerii sa fie mult mai usor de inteles.
In plus, noua versiune sprijina managerii in gasirea mai rapida a unor raspunsuri legate de diferite aspecte legate de afacere, oferindu-le acces la peste 300 de functii analitice, sprijinind astfel o multitudine de calcule de afaceri. MicroStrategy 9.3 permite extinderea repertoriul sau de peste 300 de functii analitice, pentru a include mai mult de 5.000 de calcule suplimentare disponibile in cadrul proiectului open-source „R”, cel mai utilizat limbaj de calcul statistic la nivel mondial. MicroStrategy 9.3 poate sprijini toate analizele necesare in vederea gestionarii unei afaceri cu precizie matematica.
MicroStrategy 9.3 a imbunatatit, de asemenea, si importul de date, completand in mod automat informatii legate de timp si locatie. De exemplu, este suficient sa i se funizeze o singura informatie legata de data, iar sistemul creaza automat saptamana, luna, trimestrul sau anul. La fel se intampla si in cazul locatiei, MicroStrategy preia informatia legata de localitate si determina automat judetul, regiunea si tara, reducand in acest fel timpul necesar crearii tablourilor de bord. MicroStrategy Visual Insight permite acum utilizatorilor sa adauge mai multe vizualizari de date pe o singura pagina sau fila. Astfel, folosind functionalitatea de "drag-and-drop”, acestia poate redimensiona si plasa informatia pe tabloul de bord acolo unde doresc.
Noua versiune 9.3 introduce MicroStrategy System Manager, care permite companiilor sa livreze mai multe informatii de business intelligence la un cost mai mic si cu o mai buna disponibilitate a sistemului. Acest produs nou de administrare automatizeaza cele mai multe dintre procesele manuale, multi-pas, necesare pentru gestionarea unui ecosistem BI.
In Romania, MicroStrategy 9.3 este disponibil prin intermediul BITSoftware. Prin parteneriatul incheiat in 2011, BITSoftware si MicroStrategy urmaresc dezvoltarea si distribuirea pe piata din Romania a celei mai complexe si complete solutii de Enterprise Business Intelligence.
Citeşte mai multe despre: MicroStrategy, BITSoftware

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza