Links Sitemap Business Linker Sitemap

EISA premiaza modelul HTC One S

7356 afisari
Producatorul global de smartphone-uri HTC Corporation a anuntat ca terminalul HTC One S a fost numit European Social Media Phone of 2012-2013 de catre European Imaging and Sound Association (EISA).
Potrivit companiei, este a doua oara cand un produs HTC primeste acest titlu, dupa ce, anul trecut, a castigat aceeasi categorie cu modelul HTC Cha Cha.
“Pentru noi, la HTC, scopul principal este acela de a facilita consumatorului cea mai personala experienta cu un telefon mobil – iar capacitatea de a conecta utilizatorii si de a le da posibilitatea sa-si impartaseasca momentele importante in orice mediu social, direct de pe smartphone, repede si cat mai simplu, este un asepct de care utilizatorii vor sa se bucure in fiecare zi. Suntem încantati ca am fost onorati cu acest premiu pentru a doua oara si dorim sa multumim atat EISA, cat si utilizatorilor pentru sprijinul constant acordat HTC”, a declarat Florian Seiche, presedintele HTC EMEA.
EISA reprezinta o asociatie formata din 50 de reviste de specialitate din 19 tari. In fiecare an, redactorii-sef ai fiecaruia dintre membrii EISA se intalnesc pentru a decide care dintre produsele analizate in publicatiile lor, in timpul anului, merita sa primeasca un premiu EISA.
“European Social Media Phone 2012-2013” recunoaste ingeniozitatea integrarii social media, a networkingului, dar si capacitatea terminalului mobil de a se conecta usor la mai multe retele de socializare, simplificarea împartasirii de continut cu prietenii si interactiunea în mediile sociale.
Citeşte mai multe despre: HTC Corporation, HTC One S, EISA

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza