Links Sitemap Business Linker Sitemap

Maguay anunta lansarea unor noi produse

2354 afisari
Maguay, companie ce activeaza pe piata din Romania ca producator de sisteme de calcul, integrator de sistem si dezvoltator software, a prezentat sistemele portabile MyWay Ultrabook si noile sistemele de gaming, portabile si desktop pentru jocuri.
Prin lansarea noilor produse, Maguay acorda o atentie sporita design-ului produselor sale, dar si jocului. Ultrabook™ PC-urile MyWay, cu diagonala intre 11" si 14", “reprezinta dovada ca se poate atinge un nivel mare de performanta cu echipamentele ultra-portabile, prezentand totodata un design cu totul deosebit”, a declarat Eduard Pughin, Director Operatiuni Maguay.
Oficialii companiei au mai subliniat ca produsele pot fi configurate conform cerintelor clientilor. Astfel, ultrabook™ PC-ul Maguay permite adaugarea a pana la 8 GB de RAM si instalarea simultana a doua discuri, un HDD clasic, de mare capacitate si un SSD pentru viteza. In plus, Ultrabook™ MyWay U1401i are o durata de viata a acumulatorului de pana la sapte ore, oferind o mobilitate ridicata utilizatorilor sai.
Solutiile de gaming integreaza ultima tehnologie Intel, Ivy Bridge, folosindu-se cele mai puternice procesoare din aceasta serie, Core i7 si Core i5. De asemenea, laptopurile MyWay P1502m, P1702m, precum si suita de sisteme desktop GamePower sunt dezvoltate folosind cele mai noi placi  grafice de la NVIDIA, dezvoltate pe tehnologia Kepler, toate permitand configurarea lor, inclusiv a placii grafice.
“La lansarea acestor echipamente este o concretizare a inaltelor capabilitati ale Maguay ca Intel Technology Provider Platinum, demonstrand inca o data dedicarea acestei companii in educarea publicului in a intelege cele mai noi si performante tehnologii si mai apoi in a le cauta sau a solicita la furnizorii de pe piata romaneasca – dintre care unul de top este  chiar Maguay! Ultrabook™ MyWay U1401i Maguay este primul ultrabook produs in Europa Centrala si de Est. Intel incurajeaza Maguay sa distribuie Ultrabook™ PC-ul MyWay U1401i si pe alte piete din regiune”,  a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel Corporation.
Citeşte mai multe despre: Maguay

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza