Links Sitemap Business Linker Sitemap

IT&C

Omul care l-a convins pe Jay Z să-i cumpere afacerea cu 56 milioane dolari și cofondatorul Socialbakers, cel mai cunoscut furnizor de social media marketing din lume, vin la IMWorld 2015

Internet & Mobile World 2015, care se va desfășura în Pavilionul Central al Romexpo în perioada 7-8 octombrie, aduce pe cele patru scene cu tematici diferite - "Main Stage", "Business Software Stage", "Digital & E-commerce Stage" și "Developers Stage"-, peste 80 dintre cele mai sonore nume din industria IT&C. Cei 80 de vorbitori locali și internaționali vor susține sesiuni despre cele mai recente tendințe în dezvoltarea businessului digital.

HTC anunță realinierea strategiei de business pentru o dezvoltare sustenabilă

HTC Corporation a anunțat lansarea unui program intern de realiniere a strategiei de business, care poziționează compania pe o traiectorie de creștere profitabilă semnificativă, printr-un model de operare mai simplu și mai eficient.

Symantec anunță vânzarea Veritas către The Carlyle Group

Symantec Corp. anunță inițierea unui acord definitiv pentru vânzarea Veritas, compania de management al informației din companiei, către un grup de investitori condus de The Carlyle Group, împreună cu GIC, fondul de investiții suveran al statului Singapore, și alți co-investitori, pentru suma de opt miliarde de dolari cash.

BenQ se menține în frunte pe piața de videoproiectoare în prima jumătate a anului

BenQ, lider global în furnizarea de soluții de imagine, își păstrează poziția de lider al pieței locale de videoproiectoare în prima jumătate a anului, înregistrând o cotă de piață de 45,5%.
Veritas anunță progrese ale backup-ului în cloud și accelerează performanțele de business cu noul NetBackup 7.7

Veritas anunță progrese ale backup-ului în cloud și accelerează performanțele de business cu noul NetBackup 7.7

Veritas, compania de management al informației din cadrul Symantec (Nasdaq: SYMC), anunță lansarea celei mai recente soluții de protecție a datelor la nivel enterprise, Veritas NetBackup 7.7.

Telekom prezintă aplicația prin se pot trimite cărți poștale personalizate

Telekom Romania prezintă aplicaţia Felicitaro, o soluţie simplă prin care utilizatorii pot să creeze şi să trimită cărţi poştale personalizate celor dragi, oriunde în lume, direct de pe telefonul mobil. Astfel, Telekom este primul operator care susţine această aplicaţie dezvoltată de SC. Advergent SRL.

Gruparea Carbanak a furat 1 miliard de dolari de la 100 de instituții financiare din lume

Kaspersky Lab, INTERPOL, Europol și alte instituții de aplicare a legii din mai multe țări și-au unit eforturile pentru a descoperi planul de atac al infractorilor din spatele unei operațuni de furt cibernetic fără precedent. Aproximativ 1 miliard de dolari americani au fost furați de la mai multe instituții financiare din lume, într-un interval de 2 ani. Experții susțin că în spatele acestui atac se află un grup de infractori cibernetici din mai multe țări (Rusia, Ucraina, alte țări din Europa precum și China).
Pierderile estimate la 2,7 miliarde de dolari, în creştere cu 34% faţă de anul 2013, în urma fraudelor cibernetice

Pierderile estimate la 2,7 miliarde de dolari, în creştere cu 34% faţă de anul 2013, în urma fraudelor cibernetice

Mircea Bozga, PwC: Numărul incidentelor detectate este direct proporţional cu investiţiile companiilor în securitatea cibernetică "Scăderea numărului acestora la nivelul micilor companii sugerează că există tot mai multe breşe de securitate neidentificate"
DOMO Retail deschide la Giurgiu al doilea magazin Pop-Up

DOMO Retail deschide la Giurgiu al doilea magazin Pop-Up

Retailerul electroIT DOMO anunță redeschiderea, începând cu data de 6 februarie, a magazinului său din Giurgiu, dezvoltat acum într-un concept nou numit Domo Pop-Up. O premieră în România, conceptul oferă clienților cea mai nouă tehnologie IT&C și posibilitatea de a comanda rapid orice produs din portofoliul Domo, urmând a-l primi la domiciliu în decurs de 24 de ore.

Elian Solutions vizează extinderea portofoliului cu 20 de clienți

Elian Solutions, implementator al sistemului ERP Microsoft Dynamics NAV, are în vedere pentru acest an extinderea portofoliului cu 20 de clienți noi, precum și introducerea în ofertă a celui de-al doilea sistem ERP - Microsoft Dynamics AX.

Mulți utilizatori nu își recuperează integral banii pierduți în urma fraudelor cibernetice

Conform rezultatelor unui studiu Kaspersky Lab și B2B International, aproape jumătate dintre respondenții care au pierdut bani în tranzacții online frauduloase nu și-au recăpătat integral sumele de bani furate. Astfel, Kaspersky Lab sfătuiește utilizatorii să își securizeze toate tranzacțiile online.

Evernote şi Deutsche Telekom extind parteneriatul

Deutsche Telekom şi Evernote, compania care oferă soluții pentru o zi de lucru mai productivă, vor oferi timp de un an conturi de tip Evernote Premium tuturor clienţilor grupului Deutsche Telekom din Europa începând cu luna ianuarie.

Serviciile Telekom Romania sunt disponibile în rețeaua Domo

Telekom Romania și Domo au anunțat că începând din această lună 12 magazine Domo găzduiesc un stand Telekom Romania, amplasat în zona de produse audio-video și IT. Mai mult, un consilier Telekom dedicat va sfătui clienții despre cele mai avantajoase pachete de comunicare, conform nevoilor lor.

Wizrom analizează aşteptările mediului de afaceri în privinţa furnizorilor de software

Furnizorii de software vor trebui să facă eforturi mult mai mari în 2015 pentru a conserva valoarea pieţei de software în condiţiile în care companiile, forţate de mediul concurenţial şi contextul fiscal, încearcă să facă mult mai multe, dar cu bani mai puţini.

mobuy powered by Vodafone lansează o nouă versiune a aplicației mobile

mobuy powered by Vodafone, o platformă complexă de mobile marketing din România, se relansează într-o nouă versiune cu un design actualizat, funcționalitati imbunatatite, un program de loialitate pentru utilizatori și o varietate mai mare de oferte.

Încă din facultate, Cătălin Matei își petrecea mare parte din timp in laboratorul de informatica. Era în prima generație care beneficia de PS 2 și făcea trecerea de la Coral la personal computer și, tot atunci, a văzut prima rețea. Cu toate acestea, Cătălin Matei nu a lucrat de la început în IT. Dar a lucrat, totdeauna, în vânzări.

Philips S398 ajunge pe piaţa locală în oferta Digi Mobil şi Arsis

China Electronics Corporation lansează in România un nou smartphone din gama S, modelul Philips S398. Telefonul este disponibil în oferta Digi Mobil şi Arsis, partener Vodafone, dar poate fi achiziţionat şi de la alţi retaileri specializaţi.

Epson anunță lansarea Perfection V19

Epson anunță noul scanner Perfection V19 care oferă posibilitatea capturării, stocării și partajării de imagini și documente rapid și ușor. Noul model asigură o calitate superioară a imaginilor scanate, la o rezoluție de 4800 DPI, are un design elegant

Studiul Kaspersky Lab arată că utilizatorii evită serviciile de plată online din motive de securitate

Conform unui studiu realizat de Kaspersky Lab în colaborare cu B2B International, 44% dintre utilizatorii de internet din Europa nu au încredere în nivelul de siguranță al cumpărăturilor sau tranzacțiilor online, iar 38% dintre utilizatori ar opta pentru plăți electronice mai frecvent dacă ar avea certitudinea că sunt protejați de fraudele cibernetice. Potrivit cercetării, clienții nu au încredere în sistemele de plată online din motive de securitate.

Mio lansează Combo 5107 LM, dispozitivul GPS cu cameră video integrată

Mio Technology, unul dintre cei mai renumiți producători de dispozitive GPS la nivel mondial, lansează pe piața locală Combo 5107 LM, primul dispozitiv GPS Mio dotat cu o cameră video, care ghidează șoferii către destinațiile dorite și care le permite să înregistreze fiecare minut al călătoriilor lor.