Links Sitemap Business Linker Sitemap

Real estate

Flash Office Solutions optează pentru Armand Business Center

Colliers International România a intermediat tranzacţia de închiriere prin care compania Flash Office Solutions a preluat un spaţiu de cca 600 mp în clădirea de birouri Armand Business Center din centrul Bucureştiului.

Neocity Group finalizează vânzarea City Park Mall of Constanța

Asistat de Colliers International, Neocity Group a vândut către NEPI (New Europe Property Investors) City Park Mall of Constanța, ce are o suprafață de aproximativ 29,000 mp, în cadrul unei tranzacții de 81 milioane de euro, încheiate la finalul anului trecut. Centrul comercial a fost livrat în 2008 şi găzduieste chiriaşi cum ar fi Cora, Zara, Bershka, Pull & Bear, Koton, LC Waikiki, Mango şi Domo.

EPS lansează noua ediţie a Indicelui Proprietăţilor Rezidenţiale

Eurobank Property Services (EPS) a anunţat lansarea celei mai noi ediţii a Indicelui Proprietăţilor Rezidenţiale pentru piaţa din România, acoperind dezvoltările din al patrulea trimestru al anului 2013 şi indicii anuali din 2013. Indicele Proprietăţilor Rezidenţiale EPS include evoluţia istorică începând cu 2005 şi până în prezent.

Generatia Y are un impact semnificativ asupra retailului modern

In urma aplicarii setului de cercetari Retail Metrics, DTZ Echinox a constatat ca, odata cu maturizarea generatiei Y, generatia nascuta intre anii 1981 si 1987, practic prima generatie care a crescut cu precursorul retailului modern, consignatia, o generatie care a beneficiat din plin de progresul tehnologiei si care s-a orientat in principal pe profesii din industria IT si domeniul bancar, comportamentul general fata de retail s-a schimbat.

Profitul IMMOFINANZ s-a majorat cu 50%

IMMOFINANZ a anunțat că profitul său net a crescut în prima jumătate a anului financiar 2013/14 cu mai mult de 50% față de aceeași perioadă a anului trecut. Cu această ocazie, compania a precizat de asemenea că rezultatele operaționale au înregistrat o ușoară scădere datorită vânzării extinse de proprietăți.

Adama începe construcția ultimei faze de dezvoltare din Copou Bellevue

Dezvoltatorul imobiliar Adama, deținut integral de IMMOFINANZ Group, a anunțat oficial începerea lucrărilor de construcție pentru ultima fază de dezvoltare a ansamblului rezidențial Copou Bellevue din Iași.

Raport Colliers arată că orașele mici devin principalele opțiuni de expansiune în retail

În următoarea perioadă, sunt anunțate o serie de proiecte în București și în doua dintre cele mai mari cinci orașe din țară. Cu toate acestea, există interes din partea dezvoltatorilor si pentru orașele mai mici, ca urmare a competiției reduse, care ar putea genera vânzări sustenabile pentru retailerii potriviți, arată cel mai nou raport de piață realizat de Colliers Internațional.

Noi retaileri analizează extinderea pe piața locală

Pe fondul evoluției pozitive a pieței de retail de la nivel european, România captează din ce în ce mai mult atenția investitorilor și a brandurilor noi din retail, potrivit celor mai recente date publicate de Colliers International la MAPIC 2013.

PayPoint închiriază spaţiu în clădirea de birouri Romana Offices

Colliers International România a intermediat tranzacţia de închiriere prin care compania PayPoint România a preluat un spaţiu de 500 mp în clădirea de birouri Romana Offices din Bucureşti.

Adama include în ofertă servicii de concierge

Dezvoltatorul imobiliar Adama anunță includerea unor noi facilități de care vor beneficia locatarii proiectului rezidențial Evocasa Selecta din București. Astfel, începând cu luna august 2013, toate persoanele care vor achiziționa un apartament în incinta ansamblului aflat în zona Foișorul de Foc vor avea la dispoziție în mod automat servicii concierge asigurate de compania Consiergo.

Floreasca Park introduce un sistem inovativ de incalzire si racire

Portland Trust a prezentat puturile de 120 de metri adancime, una din principalele componente ale sistemului inovativ de incalzire si racire care urmeaza sa fie implementate in cadrul cladirii de birouri Floreasca Park.

Profi închiriază un depozit în cadrul LogCenter Ploieşti

DTZ Echinox a anunţat închirierea de către retailerul Profi a unui depozit cu suprafaţa de 15,000 mp din proiectul LogCenter Ploieşti, deţinut de IMMOFINANZ Group.

Uvertura Mall din va găzdui un cinematograf multiplex

Uvertura Mall din Botoşani va găzdui un cinematograf multiplex, având cinci săli de cinema cu un total de 500 de locuri, dintre care trei săli cu sistem digital de proiecţie 3D.
Skanska launches its office investment in Bucharest

Skanska launches its office investment in Bucharest

Skanska has started construction works on the first phase of Green Court Bucharest following the acquisition of land and obtaining the building permit at the end of 2012. The building has already received LEED Gold pre-certification. The Green Court Bucharest office scheme will consist of three class A buildings with a leasable area of 52,000 squaremetres

Regatta a preluat in portofoliu un proiect imobiliar dezvoltat in Caraibe

Regatta a anuntat semnarea unui contract de reprezentanta in exclusivitate pentru Romania si alte tari europene ca agent al Baha Mar, statiune turistica considerata cea mai luxoasa noua destinatie din Bahamas.
DTZ Echinox preia serviciile de property management pentru două noi centre comerciale la Iaşi și Botoşani

DTZ Echinox preia serviciile de property management pentru două noi centre comerciale la Iaşi și Botoşani

Compania internațională de consultanță imobiliară DTZ Echinox a fost desemnată să furnizeze servicii de property management pentru două noi centre comerciale: Felicia Shopping Center din Iaşi și Uvertura Mall din Botoșani.

Experts see potential for growth in office space demand

The total office supply in Bucharest reached approximately 1.93 million sq m at the end of Q3 2012, according to a DTZ Research report.

DTZ Echinox expects increased demand for logistics and industrial spaces in 2013

The total stock of modern industrial spaces reached approximately 1.4 million sq m across Romania at the end of Q3 2012, of which some 890,000 sq m are located in Bucharest, according to DTZ Echinox.

Ploieşti Shopping City şi-a deschis porţile

Lansat în această săptămână, Ploieşti Shopping City este rezultatul unei investiţii de 65 milioane de euro a New Europe Property Investments plc (NEPI) şi Carrefour Property România. Noul centru comercial oferă 55.000 metri pătraţi amenajaţi într-un spaţiu modern de cumpărături şi de petrecere a timpului liber.
Architectural design is all about understanding people and grasping the big picture

Architectural design is all about understanding people and grasping the big picture

A deep understanding of each country's specificities and visionary ambition seem to be the secret recipe for success as one of the leading architects at international level. And those very elements have transformed the young Yael Argaman into Owner, Managing Director and leading Architect of Casiopea Group.