Links Sitemap Business Linker Sitemap

Profi închiriază un depozit în cadrul LogCenter Ploieşti

4802 afisari
DTZ Echinox a anunţat închirierea de către retailerul Profi a unui depozit cu suprafaţa de 15,000 mp din proiectul LogCenter Ploieşti, deţinut de IMMOFINANZ Group.
Astfel, DTZ Echinox a asistat investitorul IMMOFINANZ Group în îmbunătăţirea ratei de ocupare a portofoliului său logistic prin identificarea unui chiriaş care ocupă 100% din prima fază a LogCenter. In acelaşi timp, a oferit retailerului Profi o variantă potrivită pentru planul ce prevedea deschiderea unui nou centru de distribuţie în sudul României.
“Implicarea în una dintre cele mai reprezentative tranzacţii care s-au incheiat pe piaţa de logistică şi spaţii industriale în decursul anului 2012, ne dă încredere în capacităţile noastre şi ne face să privim cu entuziasm spre viitor”, a declarat Rodica Tarcavu, directorul departmentului Industrial în cadrul DTZ Echinox.
Acesta este cel de-al doilea depozit al retailerului Profi, după unitatea cu o suprafaţă de 12,000 mp existentă la Cluj. Strategia de expansiune a supermarketurilor Profi a fost foarte dinamică în ultimii doi ani, iar cu noul centru de distribuţie din Ploieşti, retailerul îşi optimizează lanţul de aprovizionare şi se poziţionează strategic în zonă. Profi deţine în prezent 150 de magazine şi are planuri ambiţioase de dezvoltare.
LogCenter reprezintă o unitate logistică de clasa A, situată în zona de vest a Ploieştiului, având acces direct la DN 72 spre Târgovişte. Întregul proiect cuprinde 38 ha din care 15,000 mp sunt dezvoltaţi.
Citeşte mai multe despre: DTZ Echinox, IMMOFINANZ Group, Profi

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza