Links Sitemap Business Linker Sitemap

Real estate

CHEP România își eficientizează activitatea prin relocarea în Floreasca Tower

CHEP România, subsidiara locală a liderului mondial în servicii de reutilizare prin închiriere a paleţilor, s-a relocat în primul trimestru al acestui an în clădirea de birouri Floreasca Tower. Furnizorul de servicii logistice, care activează pe piața locală din anul 2012, a decis să își mute sediul în zona Barbu Văcărescu - Floreasca pentru a obține mai multă eficiență în activitatea din sediul central și pentru îmbunătățirea calității mediului de lucru.

NEPI anunţă începerea lucrărilor la Shopping City Piatra Neamţ

New Europe Property Investments (NEPI) anunţă demararea lucrărilor pentru cel mai modern centru comercial din zona de nord- est a României, Shopping City Piatra Neamţ, programat să fie inaugurat la finalul anului 2016. La doar o saptamană de la lansarea oficială a proiectului, dezvoltatorul comunică un interes major al brandurilor de prestigiu internațional și național de a fi prezente pe galeria noului mall,

In SUA: Vânzările de case au crescut cu 16,6% luna trecută și sunt la cel mai ridicat nivel din ultimii opt ani

Americanii și-au majorat achizițiile de case noi în luna aprilie până la cel mai ridicat nivel din ultimii opt ani, iar prețurile au atins un nivel record, o nouă dovadă că ritmul de creștere al economiei americane a accelerat în cel de-al doilea trimestru.Departamentul american al Comerțului a anunțat că vânzările de case noi au crescut cu 16,6% luna trecută,

Flanco Retail va avea un nou depozit central

Flanco Retail a încheiat un parteneriat cu furnizorul de servicii logistice KLG Europe Logistics România pentru închirierea a 10.000 de metri pătrați, aflați în proprietatea operatorului, la Km 23 pe autostrada A1 București-Pitești. Potrivit companiei, acest spațiu va deveni noul său depozit central începând cu luna octombrie a acestui an, ajutând la scăderea timpului de aprovizionare a magazinelor și la livrarea mai rapidă a comenzilor către clienții finali.
United comunică pentru ansamblul de birouri Oregon Park

United comunică pentru ansamblul de birouri Oregon Park

United, agenție full-service de marketing, prezentă de 15 ani pe piață, continuă colaborarea cu Portland Trust, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, preluând contul de marketing și PR pentru parcul de birouri Oregon Park.

CEO-ul P3 Logistic Parks câștigă premiul Industry Professional of the Year

Ian Worboys, CEO al P3 Logistic Parks, unul dintre cei mai mari investitori specializați, dezvoltatori și manageri de proprietăți pan-europene de logistică, a câștigat prestigiosul premiu Industry Professional of the Year în cadrul Galei Premiilor CEEQA 2016.

Prime Kapital atrage fonduri pentru dezvoltari imobiliare in Europa centrala si de est

Martin Slabbert si Victor Semionov, fondatorii si fosta echipa de management NEPI, pornesc o noua companie privata de investitii si dezvoltare imobiliara, PRIME KAPITAL. Aceasta a strans la inceputul lunii martie capital de peste 260 milioane de euro si urmareste oportunitati pentru investitii si dezvoltari imobiliare in segmentele de retail, office, industrial si rezidential in Europa centrala si de est.

P3 Logistic Parks anunță un plan amplu de dezvoltare

P3 Logistics Parks, investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți pan-europene de logistică, a început anul 2016 cu aproape 220.000 de mp de spații logistice în construcție, în patru țări din Europa, aproape dublul suprafeței dezvoltate în 2015, de 113.000 mp.

Numărul apartamentelor premium livrate este în creștere

În perioada 2014-2015 numărul apartamentelor rezidențiale premium livrate în zona de Nord a Capitalei este de circa 200 de unități, potrivit DTZ Echinox.

DTZ Echinox aduce doi chiriași noi la Arena Mall Bacău

DTZ Echinox aduce doi chiriași noi la Arena Mall Bacău, în urma unor contracte semnate la începutul anului 2016. LC Waikiki și English Home, retaileri controlați de două grupuri din Turcia, vor deschide în următoarele luni două magazine cu o suprafață cumulată de aproximativ 1,200 mp.

NEPI extinde și modernizează Brăila Mall

New Europe Property Investments (NEPI) a decis extinderea și modernizarea Brăila Mall. În total, la finalizarea lucrărilor, până la sfârșitul lui 2016, centrul comercial va ajunge la o suprafață totală de 57.250 mp închiriabili.

Mega Mall înregistrează circa 1,8 milioane de vizitatori lunar

Mega Mall, proiect al grupului de investiții NEPI, se dovedește a fi un real succes printre proiectele de retail din România, încă de la inaugurarea sa în luna mai a anului trecut, când un număr foarte mare de vizitatori au luat cu asalt centrul comercial.

Livrările de spații de birouri sunt estimate să atingă un nivel record în 2016

Stocul modern de spații de birouri din București a depășit la sfârșitul anului 2015 pragul de 2,250,000 mp, potrivit DTZ Echinox, compania precizând că în comparație cu 2014, stocul a crescut cu 4%. În total au fost livrate 7 clădiri de birouri, având o suprafață închiriabilă de 85,000 mp. Livrările de spații noi în 2015 au fost la cel mai scăzut nivel din ultimii 3 ani. Cererea pentru spații moderne de birouri a fost de 180,000 mp și a fost împărțită între cerere nouă (63%) și relocări în interiorul stocului modern (37%).

NEPI inaugurează proiectul Aviatorilor 8 în vara acestui an

Aviatorilor 8, proiectul imobiliar situat în inima Bucureștiului, în Piața Victoriei, în imediata apropiere a Guvernului, la intersecția Blvd. Kiseleff cu Str. Paris, va fi finalizat anul acesta în trimestrul 3, anunță New Europe Property Investments plc. (NEPI).

iQuest va ocupa 1.600 mp în Coresi Business Park Brașov

iQuest, companie globală ce furnizează soluții și servicii complete de IT, a închiriat 1.650 mp în L1, prima clădire a celei de-a doua faze a Coresi Business Park, ce totalizează în prezent peste 30.000 mp de birouri de clasa A și vizează să ajungă la 100.000 mp în următorii ani.

RE/MAX a intermediat tranzacţii în valoare de 19 milioane de euro în 2015

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment,

Portland Trust susține că noul ansamblu Oregon Park a fost proiectat să consume cu 40% mai puțină energie

Unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România în domeniul clădirilor de birouri verzi, Portland Trust, construiește un nou ansamblu de birouri care aplică tehnologii de ultimă generație: Oregon Park.

IMMOFINANZ vinde portofoliul logistic către Blackstone

IMMOFINANZ a semnat un contract cu Blackstone pentru vânzarea întregului său portofoliu logistic. Tranzacția include toate cele 36 de proprietăți logistice finalizate, cu o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 1 milion metri pătrați, localizate cu precădere în Germania (24 proprietăți), dar și în Ungaria (5), România (3), Polonia (2), Slovacia (1) și Rusia (1).

IMMOFINANZ închiriază o treime din prima etapă a LOG.IQ București

Investitorul imobiliar IMMOFINANZ anunță contracte de pre-închiriere în LOG.IQ București, cel mai nou proiect logistic al companiei, situat în Mogoșoaia. Astfel, Dynamic Parcel Distribution a închiriat aproximativ 4.800 metri pătrați, în timp ce ALKA Group a semnat un contract pentru aproape 3.200 metri pătrați în proiectul logistic, iar Mediapost Hit Mail a închiriat aproximativ 3.500 metri pătrați.

Au inceput lucrarile la primul ansamblu rezidential cu energie verde

Cartierul Solar este primul ansamblu rezidential din Romania dotat cu panouri solare fotovoltaice pentru generarea de energie verde, regenerabila si nepoluanta. Cu o investitie totala de 45 milioane euro, proiectul are ca termen de finalizare luna septembrie 2017 si va include peste 1.000 de apartamente si 1.800 de panouri plasate pe terasele blocurilor.