Links Sitemap Business Linker Sitemap

PayPoint închiriază spaţiu în clădirea de birouri Romana Offices

3507 afisari
Colliers International România a intermediat tranzacţia de închiriere prin care compania PayPoint România a preluat un spaţiu de 500 mp în clădirea de birouri Romana Offices din Bucureşti.
PayPoint este principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail din România. Compania îşi va deschide în noul spaţiu cel de-al doilea sediu, pentru a răspunde optim nevoilor în creştere generate de dezvoltarea accelerată a afacerii PayPoint.
Romana Offices este o clădire modernă de birouri de 2.400 mp, livrată în anul 2011 de Dinu Patriciu Global Services, iar alăturarea PayPoint aduce gradul de ocupare a clădirii la 100%. Proiectul de clasa A beneficiază de un design special, dat de sistemul de iluminare a faţadei unic pe piaţa românească, precum şi de specificaţii tehnice de nivel ridicat, ce conferă un mediu de lucru eficient şi atractiv. Clădirea este situată într-o locaţie centrală privilegiată, la 2 minute de Piaţa Romană, cu acces foarte bun la toate mijloacele de transport în comun, inclusiv principala magistrală de metrou, precum şi o mare varietate de facilităţi pentru chiriaşii din zonă - restaurante, bănci, farmacii, etc.
Decizia PayPoint de a adăuga un nou sediu în Romana Offices a survenit în urma unei analize atente asupra pieţei de birouri şi a unui proces de selecţie riguros, care a inclus mai multe clădiri din Bucureşti.
“Clădirea de birouri Romana Offices răspunde cu succes atât nevoii de împărţire eficientă a spaţiului, cât şi celei de vizibilitate ca angajator, prin amplasarea sa în proximitatea Academiei de Studii Economice. Acestea reprezintă cu siguranţă beneficii importante pentru orice companie preocupată de oferirea unor condiţii optime de lucru, ce acordă o atenţie deosebită angajaţilor săi actuali şi viitori. În acest context, ne bucurăm că am reuşit să găsim o soluţie care să răspundă eficient cerinţelor PayPoint România de ordin tehnico-financiar şi, bineînţeles, celor de resurse umane. Încă o dată, Romana Offices demonstrează că este o clădire specială din punct de vedere al calităţii şi o opţiune reprezentativă pentru companii multinaţionale.”, afirmă Andreea Paun, Associate Director în cadrul departamentului de birouri, din cadrul Colliers International România.
"Deschiderea acestui nou sediu PayPoint România în clădirea Romana Offices este rezultatul natural al dezvoltării afacerii şi a echipei. În contextul creşterii PayPoint pe toate liniile de interes (respectiv reţea, furnizori parteneri, tranzacţii, cotă de piaţă), a venit în mod firesc şi nevoia de dezvoltare a echipei, nevoie ce a determinat această mutare. Confortului angajaţilor, asigurarea unui mediu de lucru cât mai plăcut şi a unor condiţii optime au fost criteriile care au făcut din Romana Offices alegerea cea mai potrivită“, a afirmat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.
“Un chirias precum PayPoint, lider al operatorilor de plăţi ce oferă servicii cu valoare adăugată la nivel internaţional, ne onorează și completează nivelul ridicat al profilului ocupanților din clădirea Romana Offices”, au declarat reprezentanții DPGS.
Citeşte mai multe despre: Romana Offices, PayPoint România

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza