Links Sitemap Business Linker Sitemap

Canon lansează noul obiectiv KJ20x8.2B KRSD

3631 afisari
Canon a anunţat lansarea noului KJ20x8.2B KRSD - un obiectiv de zoom 2/3 HD multifuncţional. Potrivit companiei, noul obiectiv, care combină tehnologia optică Canon cu un preţ accesibil, este ideal pentru operatorii video ce au nevoie de calitate superioară pentru filmări precum evenimente corporate, filme educaţionale, documentare sau nunţi.
Obiectivul cu zoom 20x oferă o viteză maximă de 1.0 secunde pentru zoom pe întreaga distanţă focală şi o distanţă minimă faţă de obiect de 10mm, cu Macro. Distanţa focală variază de la superangularul 8,2mm (unghi de 60,7 grade cu aspect 16:9) până la 168mm, cu o diafragmă maximă f/1.9 pentru posibilităţi de operare excelente – toate într-un corp ce cântăreşte doar 1,25kg.
Obiectivul oferă control mai strict asupra distorsiunilor geometrice la setările pentru unghi larg, în timp ce caracteristicile spectrelor de refracţie sunt la standardele colorimetrice HDTV. Distribuţia optimizată a luminii relative înseamnă mai multe setări pentru diafragma deschisă, luminozitate uniformă, claritate a imaginii excelentă şi contrast înalt, pentru ca operatorii să fie siguri că vor avea înregistrări HD clare.
Performanţa optică superioară a Canon KJ20x8.2B KRSD poate fi atribuită gamei Canon de inovaţii tehnice. Un nou design include elemente optice de precizie şi tratări multilayer, precum şi Canon Internal Focus – un sistem ce îmbunătăţeşte controlul asupra aberaţiilor cromatice. Obiectivul încorporează, de asemenea, şi Shuttle Shot, un sistem digital ce permite operatorilor să facă un zoom precis între distanţele focale preprogramate, instant şi în momentele decisive.
KJ20x8.2B KRSD a fost produs respectând toate standardele Canon de protejare a mediului. De asemenea, obiectivul beneficiază de o gamă de caracteristici de design user-friendly, precum unitatea compact drive montată pe obiectiv, care a fost proiectată ergonomic la un unghi de 12,5 grade pentru a îmbunătăţi operabilitatea şi balansul. La fel ca şi celelalte obiective Canon din gama curentă, şi acest model a fost gândit pentru a fi prietenos cu mediul, eliminând din producţie materialele şi substanţele cu potenţial negativ. Designul de top face ca obiectivul să fie potrivit în foarte multe situaţii, oferind o flexibilitate extraordinară, care completează performanţele avansate.
Citeşte mai multe despre: Canon

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza