Links Sitemap Business Linker Sitemap

D-Link isi prezinta strategia pentru Cloud

5822 afisari
Noul Country Manager D-Link pentru Romania si Bulgaria, Ognian Dantchev, a prezentat noua strategie D-Link pentru Cloud, respectiv Cloud-ul personal pentru managementul independent al retelei, de pe telefonul mobil.
Viziunea D-Link pentru Cloud consta in furnizarea de servicii integrate, alaturi de toate dispozitivele conectate la Internet, oricand si din orice locatie, pentru utilizatorii casnici (personal Cloud), companii (business Cloud) si service provider (Personal/Business/Infotainment Cloud).
Potrivit companiei, routerele D-Link Cloud, Camerele pentru Cloud si dispozitivele de Storage pentru Cloud sunt deja disponibile si in România, inclusiv routerul Gigabit dualband 802.11ac DIR-865L, cu tehnologie Wi-Fi 802.11ac ce permite rate de transfer de pana la 1.750 Mbps.
Elementul central in ceea ce priveste managementul cloud-ului personal si al echipamentelor din gama D-Link pentru Cloud este portalul mydlink™. Aplicatiile mydlink™ pentru iPhone, iPad si dispozitivele cu Android completeaza portofoliul de produse. Servicii aditionale corespunzatoare sunt deja in lucru.
Cu aceeasi ocazie, Ognian Dantchev a precizat ca in ultimii ani D-Link si-a consolidat prezenta in Europa Centrala si de Est, compania avand o prezenta puternica in Polonia, Cehia si Ungaria, in timp ce Romania si Bulgaria au devenit piete foarte importante pentru D-Link in regiune. In Romania, reprezentanta s-a deschis in anul 2005 la Bucuresti si sprijina in mod activ dezvoltarea business-ului existent si aduce noi tendinte in cadrul politicilor de vanzari. Prin distribuitorii sai Asesoft Distribution, ElkoTech România, Lasting System şi SCOP Computers, D-Link a devenit unul dintre principalii furnizori de pe piata romaneasca de networking si comunicatii. Firmele mici si mijlocii pot implementa acum solutii complexe pentru a-si extinde afacerea, pot beneficia de echipamente foarte usor de configurat, cu multiple functii si facilitati si, nu in ultimul rand, pot avea acces la un nivel de securitate cu mult mai ridicat.
Infiintata in 1986, D-Link a inregistrat in 2011 o cifra de afaceri de 1.103 milioane dolari. Cifra de afaceri realizata in Europa a reprezentat 22% din totalul vanzarilor D-Link la nivel global in 2011. Cu peste 2.700 angajati in 190 birouri din 67 tari, D-Link are acum depozite regionale in 15 tari, peste 300 angajati in R&D si 38 centre de RMA la nivel international. Conform rapoartelor oficiale publicate de Gartner in martie 2012, D-Link a devenit unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente de retea din lume, inregistrând o cota de 30% pe piata solutiilor Wireless LAN si 27% in Ethernet Switching.
Ognian Dantchev are o experienta de peste 17 ani in industria IT, timp in care a colaborat cu companii de renume international precum Intel, Hewlett-Packard sau Microsoft. Vreme de 15 ani a activat in domeniul hardware iar in ultimul an a contribuit semnificativ la dezvoltarea operatiunilor companiei D-Link pe piata din Bulgaria.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza