Links Sitemap Business Linker Sitemap

COSMOTE lansează noul portofoliu de abonamente business

5827 afisari
COSMOTE România a anunţat lansarea noului portofoliu de business, oferind planuri tarifare care includ beneficii ce ajung până la apeluri de voce naţional si trafic de date nelimitat.
“În linie cu promisiunea de a le oferi clienţilor cele mai avantajoase oferte de comunicare,  a creat pachete personalizate cu scopul de a întâmpina varietatea de nevoi de comunicare ale întreprinderilor mici şi mijlocii. Acum IMM-urile, indiferent de mărimea lor, pot avea cel mai bun raport calitate – preţ şi beneficii chiar de la magazinul de vis-a-vis. Astfel, chiar dacă vorbim de o afacere la început de drum sau care are deja ani de experienţă, acestea au la dispoziţie cele mai avantajoase abonamente, potrivite cerințelor lor”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer, COSMOTE România.
Potrivit companiei, noul portofoliu de abonamente are preţuri începând cu şase euro/lună (fără TVA) pentru abonamentul XXS şi pot ajunge până la 65 euro/lună (fără TVA) pentru abonamentul XXL Plus, care include, pe lângă minute nelimitate în grup, şi trafic de date naţional nelimitat şi minute naţionale nelimitate. Mai mult, începând cu abonamentul L, clienţii de business au trafic de date în roaming inclus, de la 18 euro/lună (fără TVA), o soluţie perfectă pentru oamenii de afaceri care călătoresc des în afara ţării şi au nevoie să gestioneze afacerea. Compania a mai precizat că noul portofoliu Business este disponibil pentru contracte noi, dar şi pentru clienţii de business existenţi care doresc să îşi reînoiască contractele, pentru 12 sau 24 de luni.
Citeşte mai multe despre: Cosmote Romania

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza