Links Sitemap Business Linker Sitemap

Business Briefs

Xerox este lider in cadranul Gartner din 2015 pentru serviciile de management al documentelor si de continut

Compania Xerox a fost inclusa, pentru al optulea an consecutiv, de catre Gartner, Inc., in cadranul liderilor din 2015 pentru serviciile de management al documentelor si management de continut la nivel global. In acest raport, Gartner analizeaza rolul tot mai important al serviciilor de management al documentelor (MPS), alaturi de serviciile de management de continut, acestea din urma fiind in stransa legatura cu MPS si axandu-se pe comunicatiile din interiorul unei organizatii.

Industria tutunului demonstrează necesitatea unei perioade de șase luni pentru adaptarea producției la cerințele Directivei tutunului

Companiile de tutun solicită Guvernului, printr-o scrisoare semnată de conducerea British American Tobacco, Japan Tobacco International și Philip Morris România, asumarea de urgență a cadrului de reglementare clar, ferm și predictibil, care să nu blocheze buna funcționare a unui sector economic cu o pondere semnificativă în veniturile la bugetul de stat.

Philip Morris Trading și Philip Morris România au primit certificarea Top Employers Europe 2016

Philip Morris Trading și Philip Morris România, cele două entități locale ale producătorului de țigarete Philip Morris International, au primit certificarea Top Employers Europe pentru calitatea condițiilor de lucru oferite angajaților, intrând astfel în elita angajatorilor europeni.

MasterCard analizează preferințele consumatorilor pentru Ziua Îndrăgostiților

Tranziția către cumpărăturile online și digitale continuă în ritm accelerat, însă când vine vorba de dragoste, cumpărătorii preferă mediul fizic. Un studiu realizat de MasterCard a dezvăluit că pentru a-și arăta dragostea cu ocazia Zilei Îndrăgostiților consumatorii din jurul lumii preferă să se deplaseze în magazine pentru a alege ei înșiși cadourile pe care le fac, în detrimentul cumpărăturilor online.

RSM raporteaza o crestere de 6% a veniturilor din onorarii

RSM, consultantul selectat la nivel global de catre companiile orientate spre antreprenoriat si dezvoltare, a anuntat o crestere de 6% a veniturilor sale anuale globale, acestea ajungand la 31 decembrie 2015 la 4,64 miliarde de dolari americani.

VEKA România anunţă schimbări în structura echipei de vânzări

Gyula Takács a fost numit în funcţia de Director Naţional de Vânzări la VEKA România, ocupând totodată şi poziţia similară din Ungaria. Anterior acestei promovări, Gyula Takács ocupa poziţia de Director Regional de Vânzări România Vest din anul 2011, precum şi poziţia de Director Naţional de Vânzări Ungaria începând cu anul 2013.

Elis Pavaje a inregistrat o crestere a vanzarilor de pavaje rezidentiale in 2015

Elis Pavaje a inregistrat o crestere de peste 32% a vanzarilor de pavaje rezidentiale in anul 2015, fata de anul 2014.

Western Union şi Viber vor furniza servicii transfrontaliere de transfer de bani

Compania Western Union, unul din liderii globali în servicii de plăți, şi Viber, una dintre cele mai utilizate aplicații de mesagerie mobilă, cu peste 664 milioane de utilizatori unici la nivel mondial, au anunţat semnarea unui acord de furnizare a unei modalităţi rapide şi simple de trimitere bani către prieteni şi familie, practic oriunde în lume, prin folosirea aplicaţiei Viber.

Activitatea Philips în regiune este coordonată de doi români

Philips România anunță numirea lui Alexandru Popescu, în prezent Director General pentru divizia Health Systems în sud-estul Europei (SEE) și în funcția de CEO Philips România și CEO Philips SEE, începând cu 1 februarie 2016, precum și a lui Doru Rusănescu în funcția de Director General al diviziei Personal Health pentru sudestul Europei, începând cu 5 ianuarie 2016.

Enel România are un nou Country Manager

Operațiunile Enel din România urmează să fie conduse de Georgios Stassis, după ce actualul manager Toni Volpe se va retrage din această poziție pentru a ocupa o funcție de conducere în afara Grupului Enel.

IMMOFINANZ finalizează vânzarea portofoliului logistic către Blackstone

IMMOFINANZ a finalizat cu succes vânzarea portofoliului său logistic către Blackstone. Blackstone va integra toate activele în Logicor, platforma logistică europeană a companiei. Vânzarea presupune un aflux net de numerar (după rambursarea creditelor) de aproximativ 305 milioane de euro. Din acest total, aproximativ 245 milioane de euro vor fi transferate imediat.

ANEVAR are un nou preşedinte şi un nou Consiliu director

Daniel Manaţe a preluat mandatul de preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România, pentru o perioadă de doi ani. El l-a înlocuit astfel pe Adrian Vascu, preşedintele ANEVAR în perioada 2014-2015.

Producătorii cer șase luni pentru adaptarea producției în vederea transpunerii Directivei tutunului

Producătorii de țigarete semnalează că absenta legii de transpunere a Directivei tutunului și a specificațiilor tehnice pentru producție și comercializare va bloca funcționarea pieței legale.

Xerox își extinde centrul de servicii pentru clienți din Oradea

Xerox își mută centrul de servicii pentru clienţi din Oradea într-o clădire de birouri clasa A, pentru a răspunde procesului de creştere și pentru a satisface cerințele clienților. Numărul de angajați ai centrului din Oradea a crescut de la 35 de agenți la începutul anului 2015, la peste 110 angajați, în prezent.

Piața neagră a țigaretelor a crescut până la 17,5%

Piața neagră a țigaretelor a crescut în noiembrie 2015, până la 17,5%, comparativ cu 14,8% în septembrie, conform ultimelor date ale companiei de cercetare Novel Research."În noiembrie, în nord-est s-a înregistrat cea mai mare creștere a comerțului ilegal cu țigarete: plus 16,1 p.p. comparativ cu luna septembrie. Piața neagră a atins, astfel, în această regiune, 47,5%, cea mai ridicată pondere din ultimii cinci ani.

Alstom raportează creşterea comenzilor și vânzărilor în trimestrul 3

În cel de-al treilea trimestru al anului fiscal 2015/16 (între 1 octombrie și 31 decembrie 2015), compania Alstom a înregistrat comenzi în valoare de 2,4 miliarde EUR, în creștere cu 46% comparativ cu aceeași perioadă a anului fiscal precedent. Vânzările grupului au crescut cu 7%, ajungând la 1,6 miliarde EUR, comparativ cu 1,5 miliarde EUR în trimestrul al treilea al anului fiscal 2014/15.

Carpatica Asig își îmbunătățeste indicatorii financiari pentru 2015

Compania Carpatica Asig a anunțat o îmbunătățire semnificativă a indicatorilor financiari pentru anul 2015, ca urmare a implementării unor acțiuni ce au vizat trei direcții distincte. In primul rând s-a avut în vedere trecerea activității în zona profitabilității operaționale și realizarea unor indicatori financiari în concordanță cu cerințele de creștere și consolidare, dar și cu cele impuse de noile directive interne și europene, în conformitate cu noul regim de solvabilitate Solvency II.

Bijuteriile Teilor strălucesc în noul magazin din București Mall

În noul magazin de bijuterii Teilor, clienții București Mall vor găsi o colecție rafinată de bijuterii din aur și pietre prețioase.

Ascendis estimează rezultate pozitive pentru 2015

Grupul Ascendis, ce activează pe piața locală de programe de training, estimează că va încheia anul 2015 cu o creștere de 16% față de anul anterior. "Anul 2015 se prefigurează a fi cel mai bun din istoria ASCENDIS din punctul de vedere al rezultatelor financiare ale grupului. Ne-am întâlnit în sălile de curs cu peste 15.000 de cursanți și în centrele de evaluare cu peste 500 de persoane.

Bosch înființează o companie nouă pentru casa inteligentă

Bosch își consolidează activitatea în domeniul soluțiilor pentru casa inteligentă și, începând din 1 ianuarie 2016, filiala nou fondată Robert Bosch Smart Home GmbH va reuni activitățile companiei privind casa inteligentă, inclusiv expertiza privind programele informatice și sistemele de senzori.