Links Sitemap Business Linker Sitemap

Business Briefs

Cosmetic Plant şi-a majorat cifra de afaceri cu 20% în primele nouă luni

Cosmetic Plant, unul dintre principalii producători locali de cosmetice, anunţă finalizarea unei noi investiţii în linia de producţie de la Cluj-Napoca, dar şi majorarea business-ului şi a exporturilor în primele trei trimestre ale anului în curs.

UniCredit analizeaza vanzarea unor active ale Bank Austria, pentru 800 mil. euro

UniCredit analizeaza vanzarea operatiunilor de retail si de finantare a companiilor mici si mijlocii ale diviziei Bank Austria, pentru circa 800 de milioane de euro, potrivit unor surse apropiate situatiei. "Este una dintre optiunile avute in vedere", a spus una dintre surse. Surse citate de publicatia austriaca Der Standard au spus ca banca italiana poarta discutii la nivel inalt cu fondul american

Raiffeisen Bank realizeaza un barometru al mediului antreprenorial

Raiffeisen Bank a organizat in aceasta vara evenimente pentru antreprenorii din cinci mari orase din Romania (Cluj, Iasi, Timisoara, Brasov, Constanta), dedicate discutiilor interactive pe teme precum modalitati si oportunitati de finantare, reglementari fiscale, perceptia asupra crizei economice, mediul antreprenorial romanesc, dar si despre reusite si dificultati in afaceri.

Transport Urban Sinaia anunță creșterea profitului și continuarea investițiilor strategice pentru dezvoltarea turistică a zonei

Transport Urban Sinaia, compania care administrează serviciile turistice de interes public din Sinaia, raportează pentru primul semestru al acestui an performanțe financiare net superioare celor din aceeași perioadă a anului trecut. Potrivit companiei, ca urmare a unor condiții meteorologice foarte favorabile și a prelungirii sezonului de ski până în luna mai pe domeniul schiabil de mare altitudine din Sinaia, s-a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 68% în prima jumătate a anului acestuia față de primul semestru din 2014, de la 2.037.959 de lei la 3.423.787 de lei.

DHL Express Romania este Partener Logistic Oficial al Festivalului Internaţional George Enescu

Compania DHL împreună cu organizatoriul Festivalului Internaţional George Enescu anunţă încheierea unui parteneriat prin care sprijină financiar organizarea festivalului şi în acelasi timp oferă suportul logistic necesar desfasurarii acestuia, în perioada 30 august - 20 septembrie 2015.

Enel Distribuție Muntenia lansează un program de modernizare în Ilfov

Enel Distribuție Muntenia a demarat un amplu program de modernizare a rețelei electrice de distribuție de joasă tensiune în județul Ilfov, urmând să înlocuiască 90 km de rețea.

RESERVED deschide un nou magazin în România

Cunoscutul brand de modă RESERVED continuă expansiunea în Estul și Centrul Europei. Brandul își extinde rețeaua de peste 500 de magazine din regiune, expansiune ce va include și deschiderea unui nou magazin în România, în Brașov.

Symmetrica inaugurează o nouă linie de producţie

Symmetrica, producătorul autohton de pavele şi borduri vibropresate, inaugurează începând cu luna august o noua linie de producţie în cadrul fabricii din Ciociu, Bistriţa-Năsăud, în urma unei investiţii de 1,5 milioane de euro.

Enel Distribuție Dobrogea realizează acțiuni de control în județul Constanța

Enel Distribuţie Dobrogea a realizat în perioada 1-9 august acțiuni de control în județul Constanța, pentru depistarea branșamentelor ilegale la rețeaua de electricitate, cu sprijinul Poliției Române.

IMMOFINANZ raportează îmbunătățiri ale rezultatelor operaționale, însă profitul net este afectat de efectele evaluării

IMMOFINANZ a generat rezultate din operațiuni în valoare de 316,5 milioane de euro în anul financiar 2014/15, în creștere cu 17% comparativ cu anul financiar anterior.

NEPI îl numește pe Alex Morar în funcția de CEO

Fondul de investiții sud-african NEPI (New Europe Property Investments) îl numește pe Alex Morar în funcția de CEO. Morar va coordona operațiunile fondului începând cu data de 7 august, alături de Mirela Covasa, Director Financiar și Tiberiu Smaranda, Director Executiv.

A patra ediție a Internet & Mobile World se mută în Pavilionul Central al Romexpo

Internet & Mobile World 2015 (IMWorld 2015), cel mai mare eveniment business to business din România dedicat soluțiilor digitale, mobile și de software, ajuns la a patra ediție, se mută anul acesta în Pavilionul Central al Romexpo și așteaptă peste 7.300 de participanți business. IMWorld a înregistrat din 2012 și până în prezent o rată medie anuală de creștere de 31%.

Telekom Romania anunță rezultate financiare solide pentru T2 2015

Telekom Romania Communications și Telekom Romania Mobile Communications anunță principalii indicatori de performanță pentru al doilea trimestru al anului fiscal 2015, încheiat la 30 iunie 2015, raportați astăzi de către OTE Group.

Afacerile ASCENDIS au crescut cu 15% în primul semestru al anului

Cifra de afaceri a grupului ASCENDIS a crescut cu 15% în primele șase luni ale acestui an în comparație cu perioada similară a anului anterior. Reprezentanții companiei au precizat că dintre toate liniile de business, divizia de training și teambuilding a înregistrat cea mai mare creștere de 22%.

Ariston Thermo estimează că aplicarea noilor directive europene ErP va avea un impact puternic asupra alegerii echipamentelor pentru încălzirea locuinţei

În prezent, în România, doar 67 dintre cele 320 de oraşe beneficiază încă de sistem centralizat de încălzire, în timp ce numărul debranşărilor este în continuă creştere, potrivit unei analize realizate de Ariston Thermo România.

Sika România continuă să se implice în proiecte sociale

Sika România, unul dintre principalii jucători ai pieţei locale de materiale chimice speciale pentru construcţii, continuă implicarea în proiecte sociale venind în sprijinul organizaţiei Un Pas Spre Viitor, UPSV. Astfel, compania s-a implicat, în ultimii doi ani, în renovarea centrului UPSV din Braşov prin donarea a produse şi servicii de construcţii în valoare de peste 40.000 de euro.

Magazinul D'S Damat de la Plaza România și-a redeschis porţile

Magazinul D'S Damat din Plaza România a trecut printr-un proces de reconfigurare și a fost redeschis pe 1 august, aflându-se în același loc, la parterul centrului comercial.

Enel începe instalarea contoarelor electronice inteligente

Grupul Enel a anunțat începerea instalării a peste 30.000 de contoare inteligente în România, prin intermediul companiilor locale de distribuție a energiei electrice. Măsura vine ca urmare a aprobării de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a acestui proiect pilot.

Grupul Floria a vandut flori de 950.000 euro in primele sase luni ale anului

Grupul Floria a vandut flori in valoare de 950.000 euro in prima jumatate a acestui an. Factorii care au contribuit la cresterea accelerata la nivel de grup sunt cresterea vanzarilor de buchete online, deschiderea florariei Floria In Strada si dezvoltarea pe segmentul aranjamentelor corporate si pentru evenimente personale.

Opticris deschide un magazin în Plaza România

Un nou magazin Opticris s-a deschis în incinta Plaza România, fiind situat la parterul centrului comercial, în apropierea intrării din bulevardul Timișoara, iar suprafața sa este de 59,7 de metri pătrați.