Links Sitemap Business Linker Sitemap

Business Briefs

A patra ediție a Internet & Mobile World se mută în Pavilionul Central al Romexpo

Internet & Mobile World 2015 (IMWorld 2015), cel mai mare eveniment business to business din România dedicat soluțiilor digitale, mobile și de software, ajuns la a patra ediție, se mută anul acesta în Pavilionul Central al Romexpo și așteaptă peste 7.300 de participanți business. IMWorld a înregistrat din 2012 și până în prezent o rată medie anuală de creștere de 31%.

Telekom Romania anunță rezultate financiare solide pentru T2 2015

Telekom Romania Communications și Telekom Romania Mobile Communications anunță principalii indicatori de performanță pentru al doilea trimestru al anului fiscal 2015, încheiat la 30 iunie 2015, raportați astăzi de către OTE Group.

Afacerile ASCENDIS au crescut cu 15% în primul semestru al anului

Cifra de afaceri a grupului ASCENDIS a crescut cu 15% în primele șase luni ale acestui an în comparație cu perioada similară a anului anterior. Reprezentanții companiei au precizat că dintre toate liniile de business, divizia de training și teambuilding a înregistrat cea mai mare creștere de 22%.

Ariston Thermo estimează că aplicarea noilor directive europene ErP va avea un impact puternic asupra alegerii echipamentelor pentru încălzirea locuinţei

În prezent, în România, doar 67 dintre cele 320 de oraşe beneficiază încă de sistem centralizat de încălzire, în timp ce numărul debranşărilor este în continuă creştere, potrivit unei analize realizate de Ariston Thermo România.

Sika România continuă să se implice în proiecte sociale

Sika România, unul dintre principalii jucători ai pieţei locale de materiale chimice speciale pentru construcţii, continuă implicarea în proiecte sociale venind în sprijinul organizaţiei Un Pas Spre Viitor, UPSV. Astfel, compania s-a implicat, în ultimii doi ani, în renovarea centrului UPSV din Braşov prin donarea a produse şi servicii de construcţii în valoare de peste 40.000 de euro.

Magazinul D'S Damat de la Plaza România și-a redeschis porţile

Magazinul D'S Damat din Plaza România a trecut printr-un proces de reconfigurare și a fost redeschis pe 1 august, aflându-se în același loc, la parterul centrului comercial.

Enel începe instalarea contoarelor electronice inteligente

Grupul Enel a anunțat începerea instalării a peste 30.000 de contoare inteligente în România, prin intermediul companiilor locale de distribuție a energiei electrice. Măsura vine ca urmare a aprobării de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a acestui proiect pilot.

Grupul Floria a vandut flori de 950.000 euro in primele sase luni ale anului

Grupul Floria a vandut flori in valoare de 950.000 euro in prima jumatate a acestui an. Factorii care au contribuit la cresterea accelerata la nivel de grup sunt cresterea vanzarilor de buchete online, deschiderea florariei Floria In Strada si dezvoltarea pe segmentul aranjamentelor corporate si pentru evenimente personale.

Opticris deschide un magazin în Plaza România

Un nou magazin Opticris s-a deschis în incinta Plaza România, fiind situat la parterul centrului comercial, în apropierea intrării din bulevardul Timișoara, iar suprafața sa este de 59,7 de metri pătrați.

Symmetrica anunta creşterea cu 5% a cifrei de afaceri în primul semestru

Symmetrica, producător de pavele şi borduri vibropresate, a înregistrat, în prima jumătate a acestui an, o creştere a cifrei de afaceri cu 5%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut şi, astfel, îşi menţine previziunile privind evoluţia afacerilor în 2015.

Sephora se redeschide cu promoții speciale la București Mall

Sephora își așteaptă din nou clienții în București Mall, cu mii de produse de înfrumusețare, unele în exclusivitate în România, începând cu 24 iulie.

CESAROM lansează noua identitate de brand

Cesarom, membru al grupului Lasselsberger și principalul producător local de plăci ceramice, anunță finalizarea procesului de rebranding și dezvăluie noua sa identitate care promovează flexibilitatea, creativitatea și profesionalismul ca elemente definitorii pentru activitatea companiei.

Media Galaxy reamenajează magazinul din complexul comercial Tom din Constanța

Media Galaxy a investit peste 250.000 de euro în noul concept al magazinului sau din complexul comercial Tom din Constanța. Potrivit companiei, acesta se remarcă prin spații de demo generoase, în care clienții se pot bucura de cele mai noi tehnologii.

Enel Distribuție Muntenia începe modernizarea stației de transformare Nord din București

Enel Distribuție Muntenia începe lucrările de modernizare pentru stația de transformare (înaltă/medie tensiune) Nord ce deservește zona de nord a capitalei, dar și anumite părți din zona centrală. Potrivit companiei, în urma lucrărilor de modernizare și consolidare, ce vor necesita o investiție estimativă de 54 milioane lei, cei aproximativ 100.000 de clienți deserviți de stație vor beneficia de mai multă siguranță în alimentarea cu energie electrică.

Oro Toro ofera noi beneficii clientilor sai

Lantul de restaurante Oro Toro a anuntat ca localul din Centrul Vechi, proaspat redecorat, are acum doua terase, oferindu-le clientilor sai atat experienta inconfundabila a centrului istoric al Bucurestului, cat si linistea si privelistea frumoasa a Splaiului Independentei.

Swarovski redeschide magazinul de la București Mall

Bijuteriile şi accesoriile din cristale Swarovski pot fi achiziţionate din nou în București Mall începând din 20 iulie, odată cu redeschiderea magazinului celebrului brand.
În primele cinci luni din acest an balanța de plăți a României a înregistrat un deficit de 312 milioane euro.

În primele cinci luni din acest an balanța de plăți a României a înregistrat un deficit de 312 milioane euro.

Balanța de plăți a României a înregistrat, în perioada ianuarie - mai 2015, un deficit de 312 milioane de euro, în scădere cu 26,4% față de aceeași perioadă a anului trecut, informează, Banca Națională a României. Această evoluție a avut loc pe fondul majorării excedentului balanței veniturilor secundare cu 431 milioane euro și al excedentului balanței serviciilor cu 52 milioane euro.

Philip Morris Romania celebrates four years without work-related accidents

At the end of March 2015, Philip Morris Romania celebrated four years and 5.5 million working hours without work-related incidents or accidents, an important record both at national level and within the Philip Morris Group.

JTI Romania obține din nou certificarea Top Employer

Pentru al doilea an la rând, JTI Romania a obținut certificarea Top Employer (Angajator de Top). Institutul Top Employers a evaluat politicile de angajare ale JTI Romania, pe baza unor criterii cum ar fi strategia privind talentele existente în cadrul organizației, planificarea forței de muncă, cursurile și dezvoltarea profesională, gestionarea performanței, dezvoltarea abilităților de leadership, dezvoltarea carierei, compensațiile și beneficiile, cultura organizațională.

JTI distruge țigarete și tutun de contrabandă

JTI România a distrus în perioada 23-27 februarie circa 660.000 pachete de țigarete de contrabandă și peste 75 kg tutun confiscat. Țigaretele și tutunul vrac capturate au o valoare de aproape două milioane euro, din care aproximativ 80% înseamnă taxe neîncasate de statul român. Procentul de 80% reprezintă ponderea taxelor plătite la buget, din prețul total al unui pachet de țigarete vândut legal.