Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alstom finalizează sistemul de control digital al traficului și lucrările de telecomunicații la linia de cale ferată Aeroportul Internațional Henri Coandă - Gara de Nord

1081 afisari
Alstom a anunțat finalizarea lucrărilor de control feroviar digital și telecomunicații pe linia ferată directă care leagă Gara de Nord și aeroportul internațional Henri Coandă. Linia a fost echipată cu centralizare electronică și soluții de telecomunicații pentru a permite o circulație sigură.

"Acest proiect este foarte important pentru îmbunătățirea fluidității și eficienței traficului în București, deoarece oferă prima conexiune directă între gara principală a capitalei și principalul său aeroport internațional. Din această perspectivă, compania Alstom se mândrește cu faptul că a asigurat soluțiile digitale de control feroviar. Am finalizat lucrările, din punctul de vedere al semnalizărilor proiectul este gata să intre în operare comercială”, a declarat Gabriel Stanciu, director general al companiei Alstom pentru România, Bulgaria și Republica Moldova.

Proiectul de modernizare a liniei de cale ferată București Nord - Aeroportul Internațional Henri Coandă a inclus construcția unei căi ferate simple cu o lungime de 2,95 km, cu trei poduri, un viaduct lung de 1,52 km și o nouă gară, cu linie dublă, la Terminalul T1 al aeroportului. Compania Alstom a fost responsabilă pentru implementarea soluțiilor digitale de control feroviar și a celor de telecomunicații, inclusiv sistemele de centralizare electronică și sistemele de încălzire a macazurilor, pentru a preveni defecțiunile pe linie în timpul iernii.

Alstom este lider în furnizarea de soluții digitale de control feroviar și infrastructură pe piața din România, în special prin proiectele de reabilitare feroviară aflate în derulare pe secțiunea românească a coridorului European Rin-Dunăre. Datorită expertizei sale demonstrate și a portofoliului său solid de proiecte din România, Bucureștiul a devenit un centru de excelență în soluții feroviare digital și soluții de infrastructură pentru Europa Centrală și de Est - Centrul de Excelență Alstom Digital Mobility (ADM).
Citeşte mai multe despre: Alstom

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza