Links Sitemap Business Linker Sitemap

Bogdan Pismicenco va coordona segmentul B2B al Kaspersky Lab din trei țări

1489 afisari
Bogdan Pismicenco, Channel Sales Manager la Kaspersky Lab, este, din acest an, responsabil de coordonarea segmentului de business din trei țări din regiune: România, Bulgaria și Republica Moldova. Biroul Kaspersky Lab din România va coordona și operațiunile B2B din Republica Moldova, pe lângă cele din România și Bulgaria.
Bogdan Pismicenco, care ocupă funcția de Channel Manager din octombrie 2013, a fost inițial responsabil cu dezvoltarea rețelei de parteneri din România, iar din 2014, și din Bulgaria.
“În ultimii doi ani, am reușit să formăm o rețea de parteneri de încredere, iar împreună furnizăm soluții de securitate personalizate pentru companii din România și Bulgaria și sunt convins că vom avea aceleași rezultate bune și în Moldova”, spune Bogdan Pismicenco. Channel Sales Manager, România, Bulgaria și Republica Moldova, Kaspersky Lab. “În următorii ani, ne așteptăm ca segmentul pentru companii – atât cele mici și mijlocii, cât și marile corporații – să fie unul dintre principalele motoare de creștere la nivel global și în regiune. Pe măsură ce nevoile clienților de schimbă, în funcție de evoluția amenințărilor, noi venim cu ceva mai mult decât cu simple produse anti-virus. Întregul arsenal de informații privind securitatea cibernetică pe care îl deținem ne permite să mergem dincolo de securitatea endpoint și să aducem soluții pe măsura nevoilor partenerilor și clienților din regiune.”

Înainte de Kaspersky Lab, Bogdan Pismicenco a fost Sales Manager pentru unul dintre partenerii Xerox, contribuind la dezvoltarea companiei timp de 10 ani, din 2003, până în 2013. Bogdan este licențiat în Științe Politice al Universității din București.

Cu un angajat din trei care lucrează în cercetare și dezvoltare, Kaspersky Lab acordă o importanță strategică acestui domeniu. Echipa de cercetare a companiei, GReAT (Global Research and Analysis Team) include cercetători din toată lumea, doi dintre ei având biroul la București: Costin Raiu, Directorul GReAT și Ștefan Tănase, Senior Security Researcher.

Din rețeaua de parteneri Kaspersky Lab în România fac parte companii cum ar fi GECAD Net, Dossev & Co. sau BTS – parteneri Platinum și ClassIT Hardware, Ager Business Tech, BestAntivirus, sau BitSolutions – parteneri Gold.

 
Citeşte mai multe despre: Kaspersky Lab

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza