Links Sitemap Business Linker Sitemap

Webhelp România creează 300 de locuri de muncă la Iași

2238 afisari
Grupul francez Webhelp își continuă politica de dezvoltare în România și deschide cel de-al 6-lea centru de relații cu clienții, la Iași, în ianuarie 2016.
Prezent deja în București, Galați și Ploiești, cu 5 centre de relații cu clienții în care își desfășoară activitatea peste 2000 de angajați, prin deschiderea noului sediu,  Webhelp va crea  300 de noi locuri de muncă pentru vorbitorii de franceză din Iași.
Interviurile de angajare demarează la mijlocul lunii ianuarie iar inaugurarea noului centru de relații cu clienți va avea loc la finele lunii februarie.
"Am ales să ne extindem pe o piață nouă pentru a susține ritmul alert de dezvoltare a companiei. Mizăm pe faptul că mediul academic din Iași va genera viitori angajați valoroși. Peste 75 la sută dintre angajații Webhelp România sunt studenți și absolvenți de studii superioare", a declarat Mihaela Rusu, Director General al Webhelp România. Compania precizează că angajații Webhelp Iași vor beneficia de dezvoltarea profesională prin cursuri de specialitate, salariul atractiv, bonuri de masă și abonament la clinică privată de sănătate.   Amplasat în centrul orașului, la etajul 5 al clădirii de birouri Moldova Center, noul sediu Webhelp Iași va avea o suprafață totală de 2300 mp. Potrivit companiei, amenajarea sediului va fi realizată în două etape: prima, pe o suprafața de 1300 mp, până în iulie 2016, iar cea de-a doua, de 1000 mp, până la finele acestui an. Comopania a mai menționat că investițiile de amenajare a centrului din Iași se vor ridica la aproximativ 800.000 euro.
Citeşte mai multe despre: Webhelp

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza