Links Sitemap Business Linker Sitemap

CEL.ro identifică schimbări în preferinţele consumatorilor

1026 afisari
CEL.ro declară că până în prezent vânzările anului 2016 au adus schimbări importante în preferinţele consumatorilor şi anume creşterea pe telefoane este de peste 80% faţă de anul trecut. Retailerul online subliniază că este primul an în care categoria de laptopuri nu mai deţine titlul de cele mai vândute produse, înregistrând chiar o scădere de 6%. Această categorie a fost detronată de cea a telefoanelor mobile care a înregistrat anul acesta o valoare mai mare a vânzărilor.
Dintre brandurile spre care se orientează cel mai des consumatorii, Samsung este în topul preferinţelor cu 40% din vânzari, urmat la diferenţă destul de mare LG cu 10% şi Apple cu 7%.  Trendul de creştere a fost înregistrat pe mai multe categorii de produse. Cea mai notabilă creştere aparţine categoriei de aere condiţionate unde au fost vândute peste 3000 de produse, creşterea fiind de peste 400% faţă de 2016. Este urmată de categoria de electrocasnice mari cu o creştere de 300% şi electrocasnicele mici -> 200%.

Acestora li se adaugă categoriile de parfumuri şi auto care au înregistrat în prima jumătate a anului 2016 creşteri de peste 200%.

Per total, creşterea pe primele şapte luni este de 45% atât ca număr de facturi, cât şi ca valoare. 

Potrivit companiei, pe site-ul www.cel.ro intră lunar aproape trei milioane de vizitatori, cam de trei ori traficul dintr-un mall. Accesările de pe mobil au crescut cu peste 40% faţă de anul trecut ajungând să reprezinte în luna august 45% din traficul de pe CEL.ro.

Compania a înregistrat în anul 2015 vânzări de 40 milioane de euro, un portofoliu de peste 100.000 de produse şi are peste 1.000.000 de comenzi procesate până în prezent.
Citeşte mai multe despre: CEL.ro

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza