Links Sitemap Business Linker Sitemap

Novensys aduce pe piaţă imprimanta Zebra 105SLPlus

3512 afisari
Novensys a anunţat că noua imprimantă Zebra 105SLPlus este disponibilă pe piaţa locală începând cu luna februarie. Potrivit companiei, Zebra 105SLPlus este destinată mediilor industriale, asigurând calitatea tipăririi etichetelor la viteză mare dar la un cost mic, având astfel impact pozitiv asupra productivităţii şi un cost total de deţinere (TCO) foarte mic.
Cu o gamă largă de opţiuni de conectivitate, cu un meniu intuitiv bazat pe display-ul LCD şi cu o încărcare mult simplificată a consumabilelor, Zebra 105SLPLUS a fost special concepută pentru operare facilă orientată către punere imediată în producţie. 
Făcând parte din grupul produselor de Înaltă Performanţă de la Zebra, imprimanta 105SLPlus are ca arie de utilizare în aplicaţiile în care fiabilitatea, performanţa şi continuitatea sunt extrem de importante, precum: linii de producţie, curierat, activităţi de depozitare a mărfurilor şi alte domenii similare unde identificarea produselor şi colectarea datelor nu poate aştepta.
Imprimanta poate fi utilizată împreună cu soluţiile proprii: Novensys for Warehouse, Novensys for Assets dar şi cu soluţiile de gestiune a resurselor întreprinderii: Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX, prin tipărirea directă din acestea a listelor de preţuri, a etichetelor de produse pentru linia de producţie, a etichetelor de mijloace fixe şi obiecte de inventar etc.
Citeşte mai multe despre: Novensys, Zebra

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza