Links Sitemap Business Linker Sitemap

Tjobs are trei nominalizări la premiile Europas ale TechCrunch

3475 afisari
Tjobs a fost nominalizată la premiile Europas, The European Tech Startup Awards, în cadrul a trei categorii distincte. Premiile Europas, considerate Oscarurile tehnologiei europene și organizate de TechCrunch, cea mai importantă publicație dedicată tehnologiei, vor fi decernate pe 22 ianuarie, în Berlin.
Cele trei categorii la care compania Tjobs a fost nominalizată sunt: People's Choice Award, Top 10 Middleweight Startup și Top 10 Best Central and East European Startup. Companiile nominalizate la premiile Europas au fost selectate din rândul a peste 1000 de companii tinere din domeniul IT din Europa, Orientul Mijlociu și nordul Africii.
People's Choice Award, sau  Premiul de Popularitate, va fi decernat în urma voturilor primite de fiecare dintre cele 600 de companii participante pe pagina de concurs (http://www.theeuropas.com/p/peoples-choice), Tjobs situându-se, în acest moment, pe poziția a șaptea.
Celelalte două categorii, Top 10 Middleweight Startup și Top 10 Best Central and East European Startup, își vor alege câștigătorii în urma deciziei juriului, printre ai cărui membri se numără Jawed Karim (fondatorul YouTube), Troy Carter (investitor și manager al artistei Lady Gaga) și Roxanne Varza (reprezentanta companiei Microsoft).
Cele trei nominalizări sunt o reconfirmare a valorii pe care companiile IT din România o au la nivel internațional, dar și o certificare a unui model de business care îmbină cu succes tehnologia și tradiția. Acest sistem pune la dispoziție cel mai rapid și mai flexibil sistem de recrutare de personal, atribute de care beneficiază atât candidații, cât și recrutorii.
People's Choice Award (Premiul de Popularitate) se va încheia pe 11 ianuarie, iar cei care doresc să susțină business-ul românesc o pot face aici: http://www.theeuropas.com/p/peoples-choice/461.
Tjobs deține cea mai mare platformă online din România dedicată locurilor de muncă în străinătate, având peste 160.000 de oferte de recrutare anual, oriunde în lume.
Citeşte mai multe despre: Tjobs, The European Tech Startup Awards

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza