Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alpha Bank România lansează soluțiile de plata Garmin Pay și Fitbit Pay

1381 afisari
Alpha Bank România introduce în ecosistemul de plăti Garmin Pay și Fitbit Pay, soluții de plata contactless, disponibile pentru clienții posesori de carduri de debit sau credit AlphaCard Visa ce utilizează dispozitive smart Garmin sau Fitbit. Este ușor, rapid, să utilizezi soluțiile Garmin Pay sau Fitbit Pay atunci când faci cumpărături de orice tip, dar și în deplină siguranță datorită celei mai noi tehnologii de securitate a plăților electronice utilizate de Visa. Activarea acestora se realizează într-un mod facil, din secțiunea Wallet a aplicațiilor, de pe dispozitivele Android sau iOS.
“Ne bucurăm să adăugăm Garmin Pay și Fitbit Pay gamei de soluții de plata contactless disponibile clienților noștri. Într-o lume dinamică, în care nevoia de siguranță și protejare a sănătății a devenit esențială, lansarea plăților contactless prin intermediul ceasurilor și dispozitivelor inteligente confirmă angajamentul Alpha Bank România de a extinde permanent opțiunile digitale oferite clienților săi”, a declarat Cristian Dragoș, Vicepreședinte Executiv Retail Banking, Alpha Bank România.

"Felicităm Alpha Bank România pentru această realizare. Vedem cele două soluții de plată nou lansate că pe o oportunitate excelentă de a crește numărul de consumatori români care au posibilitatea de a plăti prin metodă cea mai potrivită stilului lor de viață. În ultimii ani, am observat un apetit ridicat al consumatorilor români pentru adoptarea inovațiilor în domeniul plăților. Peste 90% din toate tranzacțiile cu carduri Visa în România sunt contactless, ceea ce ne plasează pe locul 4 în Europa și pe locul 7 la nivel global din acest punct de vedere. Vedem deja că plățile cu ceasuri inteligente, telefoane mobile și alte dispozitive conectate au început să fie parte din viața de zi cu zi a tot mai multor români", a declarat Elena Ungureanu, Country Manager România, Visa.


Garmin Pay și Fitbit Pay folosesc cea mai nouă tehnologie de securitate Visa pentru plățile contactless, de tip token, ce permite utilizatorilor să introducă în siguranță credentialele utilizate la efectuarea plăților. Informațiile confidențiale sunt criptate, asigurând siguranță tranzacțiilor contactless.




Noile metode de plata introduse de Alpha Bank România răspund nevoii în creștere a utilizatorilor de carduri pentru plățile contactless. Astfel, indiferent când sau unde alegi să folosești Garmin Pay sau Fitbit Pay, folosind cardul Visa atașat acestuia, vei plăti în siguranță, rapid și ușor. În cazul în care încă nu ai un card Visa emis de Alpha Bank România, îl poți cere online aici.




Utilizarea Garmin Pay și Fitbit Pay este gratuită, atât în țară, cât și în străinătate, iar plățile cu ceasul Garmin sau dispozitivul Fitbit sunt realizate fără taxe sau comisioane suplimentare la orice terminal ce acceptă plățile contactless.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza