Links Sitemap Business Linker Sitemap

CEO-ul P3 Logistic Parks câștigă premiul Industry Professional of the Year

1631 afisari
Ian Worboys, CEO al P3 Logistic Parks, unul dintre cei mai mari investitori specializați, dezvoltatori și manageri de proprietăți pan-europene de logistică, a câștigat prestigiosul premiu Industry Professional of the Year în cadrul Galei Premiilor CEEQA 2016.
Premiile sunt organizate anual în asociație cu Financial Times, la care participă peste 700 dintre cei mai influenți jucători din industria de real estate și lideri de afaceri din peste 50 de țări. Aflată la cea de-a 13-a ediție, Gala Premiilor CEEQA este unul dintre cele mai importante evenimente care recunosc excelența în investițiile și în dezvoltarea imobiliară comercială din regiunile ECE și ESE, precum și recunoașterea în fiecare an a celor mai bune proiecte, companii și profesioniști din industrie. Juriul Premiilor CEEQA este format din reprezentanți ai unor companii de renume din piață, care operează în ECE și ESE. 

Ian Worboys are mai mult de 35 de ani de experiență în sectorul real estate, iar prin conducerea sa, portofoliul P3 a cunoscut o creștere semnificativă. P3 și-a mărit portofoliul de clienți de la 98 la peste 300 de companii în nouă țări și şi-a extins echipa internă de la 48 la peste 110 angajați.

La începutul anului 2016, P3 a avut aproape 220.000 de m² de spații logistice în construcție, în patru țări din Europa, aproape dublul suprafeței dezvoltate în 2015, de 113.000 m². Tot în 2015, compania a achiziționat 467.000 de m² în Polonia și România, ceea ce a dus la creșterea portofoliului său pentru prima oară la peste 3 milioane de m². 

O altă inițiativă pe care a condus-o Worboys a fost dezvoltarea unui depozit P3 de ultimă generație care are o amprentă de carbon mai redusă asupra mediului și care asigură o reducere semnificativă a costurilor de funcționare. Primul prototip este un nou depozit de 46.230 de m² de tipul Build-to-Suit construit în parcul P3 Mszczonów.



"Sunt cu adevărat onorat să primesc acest premiu, care constituie o recunoaștere a muncii realizate de întreaga echipă P3. De asemenea, cu încrederea și sprijinul acordate de acționarii noștri, TPG și Ivanhoe Cambridge, am reușit să creștem cu foarte mare succes afacerea noastră. De fapt, 2015 a fost cel mai aglomerat an al companiei de la înființarea sa, în 2001 și ne propunem să continuăm în același ritm în 2016. Cred că succesul este rezultatul concret al pasiunii noastre pentru depozite și al angajamentului nostru față de clienți. Ştim că dacă ne ajutăm clienții să-și atingă obiectivele și să-și crească afacerea, vom beneficia la rândul nostru", a declarat CEO-ul P3, Ian Worboys.
Citeşte mai multe despre: P3 Logistic Parks, Gala Premiilor CEEQA

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza