Links Sitemap Business Linker Sitemap

HTC lansează noul model HTC One (M8)

2617 afisari
HTC a anunțat lansarea în România a modelului HTC One (M8), succesorul lui HTC One (M7) câștigătorului a numeroase premii internaționale. Noul smartphone este disponibil în rețelele operatorilor de telecomunicații Orange România, Vodafone România și Cosmote România, și prin intermediul principalilor retaileri, încă din prima zi de lansare în România. HTC One (M8) intră în oferta partenerilor începând din 11 aprilie, în variantele de culoare Gunmetal Gray și Glacial Silver.
Noul HTC One® (M8) include cea mai nouă versiune a interfeței HTC Sense™ 6 și Smart Sensor Hub, soluție care anticipează acțiunile utilizatorului și folosește funcția de control Motion Launch™ pentru a simplificarea interacțiunii cu telefonul. Noua tehnologie Duo Camera ajută utilizatorii să realizeze fotografii creative și să le editeze cu efecte profesionale, iar HTC BoomSound™ stabilește noi standarde de calitate audio pentru un smartphone.
"Suntem încântați să lansăm noul HTC One® (M8) în România și să-l aducem în premieră în rețelele  operatorilor de telecomunicații și în oferta partenerilor locali distribuitori de tehnologie din prima zi de la lansare. Succesorul celui mai bun smartphone din lume ridică ștacheta și revoluționează prin designul impresionant, atât la interior, cât și la exterior, oferind o experiență smartphone inegalabilă pe care utilizatorii au oportunitatea să o încerce în cel mai scurt timp”, a declarat Mihai Nodea, country manager pentru HTC în România și Moldova.  
Citeşte mai multe despre: HTC

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza