Links Sitemap Business Linker Sitemap

Financial

Garanti Bank lansează un meniu dedicat donațiilor

Garanti Bank lansează, pentru prima dată în România, o secțiune specială dedicată donațiilor către organizații non-guvernamentale și non-profit, integrată în platforma proprie de internet banking.

CEC Bank lanseaza facilitatile de factoring intern

Continuand politica de diversificare a gamei de produse si servicii bancare adresate IMM-urilor si clientilor mari, CEC Bank lanseaza incepand cu luna octombrie facilitatile de factoring intern, in lei, cu recurs si fara recurs.

CEC Bank lanseaza campania de promovare a Liniei de credit pentru IMM-uri

CEC Bank lanseaza o campanie publicitara integrata ce promoveaza Linia de credit pentru IMM-uri. Proiectul, care vine imediat dupa incheierea campaniei de imagine CEC Bank Brancusi, prilejuita de aniversarea a 150 de ani de la infiintarea bancii, se inscrie in linia de comunicare a anului aniversar avand ca tema centrala opera marelui artist.

MasterCard susține Ministerul Finanțelor Publice pentru acceptarea plății cu cardul la Trezoreria Statului

MasterCard Europe salută proiectul de Ordonanță de Urgență prin intermediul căruia Trezoreria Statului va fi autorizată să fie acceptator de plată cu cardul bancar şi va presta acest serviciu pentru toate instituțiile publice.

Volumul finanțărilor acordate de Garanti Leasing a crescut cu 68% in S1

Garanti Leasing, parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, a acordat în primul semestru din 2014, finanțări noi în valoare de 36,2 milioane de euro, cu 68% mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut.

Posesorii de Bonus Card au cheltuit cu 24% mai mult în această vară

Posesorii de Bonus Card au cheltuit cu 24% mai mult, în intervalul iunie-august, decât în aceeași perioadă a anului trecut, volumul total al tranzacțiilor urcând la 84,43 milioane lei, de la 68,1 milioane lei, în 2013.

Volksbank România se implică în educaţia financiară a copiilor

Peste 1.000 de copii din întreaga ţară au participat, în perioada 19 iulie -20 septembrie, la proiectul educaţional organizat de Volksbank România, Sâmbăta Micilor Bancheri, unde au învăţat, cu ajutorul poveştilor şi al demonstraţiilor practice, primele noţiuni despre lumea finanţelor.
Creanța României asupra Rusiei generată de Tezaurul trimis la Moscova este certă și exigibilă

Creanța României asupra Rusiei generată de Tezaurul trimis la Moscova este certă și exigibilă

România nu a renunțat la recuperarea Tezaurului de la Moscova, care constă în peste 93 de tone de aur, documente importante și titluri de valoare, însă, deși a făcut numeroase demersuri în acest sens, de la Moscova vin doar răspunsuri evazive, a declarat vineri consilierul guvernatorului Băncii Naționale a României, Adrian Vasilescu. El a spus că Tezaurul conținea, pe lângă aurul BNR, și documente, arhive întregi, bijuteriile familiei regale, bijuteriile multor familii boierești.

Banca Central Europeană (BCE) va începe să achiziționeze obligațiuni garantate cu active (ABS) și obligațiuni ipotecare în luna octombrie pentru a ajuta la deblocarea creditării în zona euro, a declarat președintele BCE, Mario Draghi.

Raiffeisen Bank a raportat un profit net de 45 de milioane euro in primul semestru

Raiffeisen Bank a realizat un profit net de 45 milioane euro in primele sase luni ale lui 2014, fata de 60 milioane euro, cat inregistra in iunie 2013. Banca a precizat ca primul semestru din 2013 a fost influentat de o eliberare de pasive fiscale in valoare de 12 milioane euro. In termeni comparabili, profitul net inregistrat la jumatatea anului fata de perioada similara a anului trecut a scazut cu 6,2%

Garanti Bank își extinde rețeaua în București

Garanti Bank deschide o nouă agenție în București, ca parte a strategiei sale de dezvoltare în zonele urbane cu trafic și vizibilitate ridicate. Amplasată în AFI Palace Cotroceni, la parter, agenția reiterează conceptul Garanti Bank, centrat pe confortul clienților și pe rapiditate, prin combinarea tehnologiei cu serviciile personalizate.

Porsche Bank România lansează un nou serviciu de Internet Banking

Porsche Bank, bancă specializată pe domeniul auto, parte a Porsche Finance Group România, a lansat un nou serviciu de Internet Banking. Acesta este disponibil din luna august în două versiuni și înlocuiește vechea platformă."Mobilitatea este una dintre valorile pe care ne bazăm, ca Grup, și, cu fiecare nou produs sau serviciu, ne propunem să le oferim clienților mobilitate, în toate formele ei.

Numărul utilizatorilor de online banking continuă să crească

Un studiu comandat de Erste Group și BCR relevă faptul că procentul utilizatorilor de online banking din România a crescut în ultimii 3 ani, de la 2% la 6% și rămâne pe un trend evident ascendent.

Garanti Bank a majorat cu 20% împrumuturile acordate IMM-urilor în ultimii patru ani

Apetitul pentru finanțare al întreprinderilor mici și mijlocii de pe piața locală s-a dezvoltat constant în ultimii ani, Garanti Bank înregistrând o creștere anuală medie de 20% în segmentul IMM din 2010 până în prezent.

Volksbank România lansează campania Depozite Câştigătoare

Volksbank România lansează o nouă campanie, prin care răsplăteşte clienţii care îşi deschid depozite la termen, pe 6 sau 12 luni, cu premii în valoare de peste 400.000 lei, printre care un Volkswagen Tiguan.

BCR vizează o îmbunatăţire a performanţei financiare pe termen scurt

Banca Comercială Română (BCR) a anunţat realizarea unui rezultat operaţional de 1.096,6 milioane de lei (245,6 milioane euro) în S1 2014, susţinut de performanţa comercială solidă a segmentelor sănătoase ale afacerii, înglobând o cotă de piaţă puternică aferentă creditelor noi si consolidarea bazei de depozite.

BCR reduce dobânda la creditul Prima Casă

Banca Comercială Română (BCR) a anunțat modificarea ofertei de preț pentru creditul ipotecar Prima Casă prin reducerea marjei de dobândă de la 2,5% la 2.2% pentru clienții care nu virează salariul într-un cont BCR, dobanda finală fiind de 4.62%.

CardAvantaj sprijină proiectele de amenajare a locuinţei

Prin intermediul unei noi campanii Credit Europe Bank, toţi posesorii de CardAvantaj se vor bucura de sprijin în derularea proiectelor destinate locuinţei. Până pe 15 septembrie toate tranzacţiile efectuate în magazinele de materiale de construcţii, amenajări interioare, mobilier sau bricolaj din afara reţelei de parteneri Credit Europe Bank vor fi postate automat în 2 sau 3 rate, în funcţie de valoarea cumpărăturilor efectuate.