Links Sitemap Business Linker Sitemap

BT Leasing primeşte un împrumut BERD de 20 de milioane de euro

1540 afisari
Banca Europeană pentru Reconstrucție şi Dezvoltare acordă un împrumut de 20 de milioane de euro companiei BT Leasing pentru a creşte accesul la finanţare pentru întreprinderile mici şi mijlocii din România, în special din afara zonelor metropolitane mari.
BT Leasing, companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, se numară printre companiile de leasing de top din România şi este deţinută integral de Banca Transilvania, cea de a doua bancă din ţară, în funcție de active.  Compania va folosi împrumutul BERD pentru a finanţa noi contracte de leasing pentru IMM-urile locale, susținătoarele economiei româneşti. “BERD se angajează să sprijine dezvoltarea pieţei de leasing din România, ca parte a eforturilor de a extinde accesul la finanţare pentru companiile locale. Aceste fonduri noi, alocate prin intermediul partenerului nostru tradițional, BT Leasing, sunt destinate întreprinderilor mici din întreaga ţară, unde este nevoie de finanţare, în special în afara Bucureştiului şi a oraşelor mari” a declarat Matteo Patrone, Director Regional BERD pentru România şi Bulgaria. 

Focusul BT Leasing sunt IMM-urile, iar obiectivul pe termen lung este de a deveni liderul companiilor de leasing din România, dezvoltare de care vor beneficia în special întreprinderile regionale.

“Prin această nouă facilitate dorim să susținem cât mai multe IMM-uri din România, cu atât mai mult cu cât leasingul financiar este cea mai facilă formă de finanțare pentru astfel de companii. În primele 4 luni ale acestui an am finanțat bunuri în valoare de 41 milioane euro, cu 27% mai mult față de aceeaşi perioadă a anului trecut. Prin aceste rezultate, contribuim alături de celelalte companii ale Grupului Financiar Banca Transilvania la susținerea antreprenoriatului românesc” - a declarat Ionuț Morar, Director General, BT Leasing.

BERD şi BT Leasing au încheiat până acum patru acorduri de finanțare, valoarea creditelor date până în prezent fiind de 45 milioane de euro.

Citeşte mai multe despre: BERD, BT Leasing

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza