Links Sitemap Business Linker Sitemap

Raiffeisen Bank a acordat peste 350 milioane de euro credite IMM in cadrul initiativelor JEREMIE

1542 afisari
Raiffeisen Bank a acordat peste 350 de milioane de euro IMM-urilor (conform definitiei europene)* în cadrul initiativelor JEREMIE. Aceasta suma a fost acordata pe parcursul derularii celor doua acorduri incheiate cu Fondul European pentru Investitii (EIF).


Raiffeisen Bank detine cea mai mare cota de piata pe acest tip de finantare IMM, peste 50% din totalul volumelor acordate de catre toate bancile din Romania, prin aceste programe.
Creditele acordate de Raiffeisen Bank IMM-urilor au vizat atat finantarea activitatii curente cat si a investitiilor, pe termen mediu si lung, in conditii extrem de avantajoase pentru client – dobanda subventionata si cerinte reduse de garantii. „Acest instrument financiar a fost unul dintre cele mai atractive de pe piata romaneasca si ne-a adus multe satisfactii, atat clientilor cat si noua. Pe parcursul derularii celor doua initiative JEREMIE am acordat peste 4700 de finantari. Aceste rezultate au pozitionat Raiffeisen Bank ca lider incontestabil pe piata locala in acordarea acestui tip de finantare cu peste 50% cota de piata, daca vorbim de volume si peste 70% cota de piata, ca numar de finantari. Vom continua sa fructificam experienta valoroasa acumulata, sustinand competitivitatea si cresterea mediului de afaceri din Romania, prin derularea unor programe similare in colaborare cu EIF” a declarat Monica Udrescu, Director Executiv al Ariei IMM la Raiffeisen Bank.
Citeşte mai multe despre: Raiffeisen Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza