Links Sitemap Business Linker Sitemap

Auto

Aston Martin vrea să demareze o operaţiune de cotare publică iniţială la bursa London Stock Exchange

Producătorul britanic de automobile de lux Aston Martin a anunţat că intenţionea-ză să demareze o operaţiune de cotare publică iniţială la bursa London Stock Exchange, după ce creşterea volumului vânzărilor şi a modelelor i-a permis să revină pe profit, potrivit Reuters.

Bentley Bentayga înregistrează un nou record la Pikes Peak

Bentley Bentayga a dat din nou dovadă de performanțe remarcabile, înregistrând recordul absolut pentru un SUV de serie la Pikes Peak International Hill Climb, din Colorado, SUA. Pilotat de dublul campion Rhys Millen (Noua Zeelandă), Bentayga a finalizat traseul de aproape 20 km în doar 10 minute, 49 de secunde și 9 sutimi - cu aproape două minute mai puțin față de recordul anterior, cu o viteză medie de 107 km/h.
Audi prezintă noua generație A1 Sportback

Audi prezintă noua generație A1 Sportback

În anul 2010, a fost lansat un model Audi absolut nou, luând forma seriei A1. Acum se aliniază la start cea de-a doua generație a acestui model de succes. Noul Audi A1 Sportback este caracterizat de designul său deosebit de dinamic. Este partenerul perfect în mediul urban, fiind totodată foarte potrivit şi la drum lung. Cu sistemele sale de infotainment şi de asistență la nivelul automobilelor de talie mare, A1 Sportback oferă conexiuni optime cu lumea digitală. Liniile noi de design oferă numeroase variante de personalizare.
Audi prezintă noul model Q8

Audi prezintă noul model Q8

Audi Q8 îmbină eleganţa specifică modelelor coupé de lux, cu versatilitatea practică a SUV-urilor de talie mare. Modelul acesta cu dotări generoase, conectivitate amplă şi caracteristici adecvate deplasării pe teren dificil este companionul optim pentru business, dar şi pentru timpul liber. Audi Q8 va fi lansat pe pieţele europene în al treilea trimestru al anului 2018.

SIAB a primit 21.357 de vizitatori în primul weekend

Salonul Internațional de Automobile București s-a deschis pentru public sâmbătă, 24 martie, în noile spații expoziționale Romexpo, B1, B2 si B3, iar în primul weekend (24 - 25 martie) a beneficiat de prezența a 21.357 de vizitatori.

Porsche reduce emisiile de CO2 cu ajutorul unui sistem logistic sustenabil

Porsche se îmbarcă în "trenul verde", punând bazele activităților sustenabile și responsabile: începând cu 1 ianuarie 2018, toate transporturile feroviare de vehicule finite de la stațiile de încărcare din Kornwestheim și Leipzig sunt alimentate cu energie verde regenerabilă.

Porsche introduce tehnologia blockchain pe vehiculele sale

Porsche testează aplicații blockchain în interiorul vehiculelor sale, în colaborare cu start-up-ul XAIN din Berlin.

Volvo lansează noul model V60

Volvo Cars a dezvăluit noul V60 cu cinci uși, mașina estate premium de dimensiuni medii, subliniind poziția companiei suedeze ca producător de mașini care combină frumusețea cu calitățile practice.
Noul Porsche 911 GT3 RS, inspirație clară din motorsport

Noul Porsche 911 GT3 RS, inspirație clară din motorsport

Departamentul motorsport al Porsche prezintă cel mai recent model construit în Weissach, la Salonul Auto de la Geneva: 911 GT3 RS, cu șasiu inspirat din motorsport și motor aspirat natural, de 4 litri și 520 CP.

Fanii SEAT au ales numele noului SUV al mărcii

SEAT Tarraco. Acesta va fi numele celui de-al treilea SUV al mărcii. Cei 146.124 de fani din 134 de ţări care au participat la ultima etapă a acţiunii SEATseekingName au decis că noul SUV al mărcii se va numi Tarraco.

SEAT reuşeşte vânzări-record în ianuarie

În prima lună a anului, SEAT a livrat 38.900 de automobile, ceea ce reprezintă un plus de 20,4% faţă de anul 2017 (32.300), reuşind cele mai mari vânzări pentru luna ianuarie din toate timpurile.

Noile Mercedes-Benz Clasa C și Clasa C T-Modell vin în premieră mondială la Geneva 2018

Pe lângă noile Clasa G și Mercedes-AMG GT Coupé în patru uși, Mercedes-Benz va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Geneva din acest an noile versiuni limuzină și estate (break) ale Clasei C, cu noi motorizări, atât pe benzină și motorină, dar și plug-in hibrid.

Porsche stabilește noi standarde de calitate cu Inno-Space

În ultimii 70 de ani, numele Porsche a fost sinonim cu construcția de mașini sport la cel mai înalt nivel și cu un standard excelent de calitate.

Porsche Central and Eastern Europe sets new regional record for deliveries

Porsche Central and Eastern Europe s.r.o., a regional office and subsidiary of the sports car manufacturer Porsche AG, has reported a delivery record for the sixth consecutive year.

SEAT îşi extinde activitățile strategice în Algeria

Preşedintele SEAT, Luca de Meo, Vicepreşedintele SEAT responsabil pentru achiziţii, Klaus Ziegler, şi Mourad Oulmi, CEO SOVAC şi SOVAC Production, importatorul SEAT şi partenerul Grupului Volkswagen pentru asamblări în Algeria, s-au întâlnit cu premierul algerian Ahmed Ouyahia şi cu Ministrul Industriei, Youcef Yousfi, pentru a discuta viitorul industriei auto în Algeria şi colaborarea pe termen lung între această ţară şi Grupul Volkswagen.
Daimler Trucks raportează vânzări în creștere față de 2016

Daimler Trucks raportează vânzări în creștere față de 2016

Divizia Trucks a Daimler și-a majorat numărul de livrări internaționale în primele 11 luni ale anului 2017 cu 12% față de rezultatele înregistrate în 2016, ajungând la 422.500 unități, în ciuda continuării condițiilor diferite de piață.

Vânzările SEAT au crescut semnificativ în 2017

Vânzările SEAT au căpătat un avânt semnificativ în 2017. Producătorul auto spaniol a livrat în total 468.400 de autovehicule, ceea ce reprezintă cu 14,6% mai mult decât în 2016, adică o creştere de aproape 60.000 de unităţi faţă de anul precedent, când marca a vândut 408.700 de autovehicule.
Noul G de la Mercedes-Benz - Reinventarea unei legende

Noul G de la Mercedes-Benz - Reinventarea unei legende

Noul G impresionează prin performanță, sistemele de asistență de ultimă generație, manevrabilitatea extraordinară și nivelul de siguranță. În același timp, noua suspensie, modurile de conducere DYNAMIC SELECT, funcția 'G-Mode' și cele 3 diferențiale blocabile 100% îmbunătățesc nu doar confortul la rulare, cât și agilitatea autoturismului, indiferent de terenul parcurs.
Bentley prezintă Bentayga V8

Bentley prezintă Bentayga V8

De la introducerea sa pe piață, Bentley Bentayga a definit un nou segment și a stabilit noi standarde în clasa SUV-urilor de lux, oferindu-le clienților o experiență memorabilă pe șosea, indiferent de tipul de teren sau de condițiile meteo. Modelul multipremiat al mărcii din Crewe este, acum, disponibil în cea mai sportivă versiune a sa.

Porsche stabilește noi recorduri de livrări

Tendința ascendentă de creștere a continuat în 2017, Porsche AG livrând clienților din întreaga lume în jur de 246.000 de vehicule anul trecut.