Links Sitemap Business Linker Sitemap

IT&C

mobuy powered by Vodafone lansează o nouă versiune a aplicației mobile

mobuy powered by Vodafone, o platformă complexă de mobile marketing din România, se relansează într-o nouă versiune cu un design actualizat, funcționalitati imbunatatite, un program de loialitate pentru utilizatori și o varietate mai mare de oferte.

Încă din facultate, Cătălin Matei își petrecea mare parte din timp in laboratorul de informatica. Era în prima generație care beneficia de PS 2 și făcea trecerea de la Coral la personal computer și, tot atunci, a văzut prima rețea. Cu toate acestea, Cătălin Matei nu a lucrat de la început în IT. Dar a lucrat, totdeauna, în vânzări.

Philips S398 ajunge pe piaţa locală în oferta Digi Mobil şi Arsis

China Electronics Corporation lansează in România un nou smartphone din gama S, modelul Philips S398. Telefonul este disponibil în oferta Digi Mobil şi Arsis, partener Vodafone, dar poate fi achiziţionat şi de la alţi retaileri specializaţi.

Epson anunță lansarea Perfection V19

Epson anunță noul scanner Perfection V19 care oferă posibilitatea capturării, stocării și partajării de imagini și documente rapid și ușor. Noul model asigură o calitate superioară a imaginilor scanate, la o rezoluție de 4800 DPI, are un design elegant

Studiul Kaspersky Lab arată că utilizatorii evită serviciile de plată online din motive de securitate

Conform unui studiu realizat de Kaspersky Lab în colaborare cu B2B International, 44% dintre utilizatorii de internet din Europa nu au încredere în nivelul de siguranță al cumpărăturilor sau tranzacțiilor online, iar 38% dintre utilizatori ar opta pentru plăți electronice mai frecvent dacă ar avea certitudinea că sunt protejați de fraudele cibernetice. Potrivit cercetării, clienții nu au încredere în sistemele de plată online din motive de securitate.

Mio lansează Combo 5107 LM, dispozitivul GPS cu cameră video integrată

Mio Technology, unul dintre cei mai renumiți producători de dispozitive GPS la nivel mondial, lansează pe piața locală Combo 5107 LM, primul dispozitiv GPS Mio dotat cu o cameră video, care ghidează șoferii către destinațiile dorite și care le permite să înregistreze fiecare minut al călătoriilor lor.

Telekom Romania scoate la vânzare trei proprietăți din centrul Capitalei

Ca parte a strategiei companiei de a capitaliza portofoliul de proprietăți imobiliare, Telekom Romania Communications S.A. scoate la vânzare trei proprietăți din centrul Bucureștiului, și anume: Palatul Telefoanelor, clădirea Tandem și proprietatea din strada Matei Millo, având un preț de pornire de 21.600.000 euro.
Samsung ALPHA este disponibil la precomandă la Telekom Romania

Samsung ALPHA este disponibil la precomandă la Telekom Romania

Telekom Romania anunță intrarea în portofoliul său de smartphone-uri a noului Samsung ALPHA. Potrivit compoaniei, telefonul este disponibil la precomandă.

Romtelecom anunță câștigătorii din România ai concursului internațional Business Wall of Fame

Smart Bill Cloud, aplicația de facturare dezvoltată de Intelligent IT, este Cea mai bună aplicație din România din cadrul concursului internațional Business Wall of Fame. Aplicația, care va fi integrată în portofoliul Romtelecom Business Solutions, va fi promovată, începând cu acest an, prin intermediul unei campanii de marketing derulate de Romtelecom, în valoare de până la 30.000 de euro.

Romtelecom și COSMOTE înregistrează rezultate pozitive

Romtelecom și COSMOTE România au anunțat rezultate financiare pozitive pentru T2 2014, încheiat la 30 iunie 2014, conform indicatorilor de performanță raportați de către OTE Group.

Xerox IJP2000 si iGen 150 au fost premiate la FESPA de Asociatia European Digital Press (EDP)

Imprimanta pentru formate mari Xerox IJP2000 si presa digitala iGen 150 au obtinut premii de la Asociatia European Digital Press (EDP), la cea de a opta editie a EDP Awards. Evenimentul a avut loc in cadrul uneia dintre cele mai importante expozitii de print digital din lume, FESPA Digital, care s-a desfasurat la Munchen, intre 20 si 23 mai.

COSMOTE introduce în portofoliul său telefonul Nokia X Dual SIM

COSMOTE România anunță că primul telefon Nokia cu acces la universul Android este disponibil în rețeaua de vânzări a companiei. Potrivit companiei, smartphone-ul X este un terminal cu preț din clasa medie, compatibil 3G, cu display touchscreen.

Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer, Orange Romania, has good reasons to be optimistic. He emphasizes that mobile Internet traffic went up 85 per cent in the third quarter of last year, compared to the same 2012 period, smartphone sales doubled, while tablet sales soared seven times over the same period. Up to 10-15 per cent of Orange's revenues have been invested in improving and developing the network every year, he says.

HTC lansează noul model HTC One (M8)

HTC a anunțat lansarea în România a modelului HTC One (M8), succesorul lui HTC One (M7) câștigătorului a numeroase premii internaționale. Noul smartphone este disponibil în rețelele operatorilor de telecomunicații Orange România, Vodafone România și Cosmote România, și prin intermediul principalilor retaileri, încă din prima zi de lansare în România. HTC One (M8) intră în oferta partenerilor începând din 11 aprilie, în variantele de culoare Gunmetal Gray și Glacial Silver.

COSMOTE își prezintă oferta promoțională de Paște

COSMOTE România anunță oferta promoțională de Paște la Cartela COSMOTE pentru clienții noi și existenți. Astfel, utilizatorii prepaid vor putea comunica internațional și mai intens cu familia și prietenii care locuiesc în străinătate, activând extraopțiunea de 6 euro, Play Free M, ce oferă 200 minute naționale/internaționale și către rețelele mobile din SUA, Canada, Israel și 6 țări din Uniunea Europeană, Italia, Spania, Franța, Ungaria, Germania și Marea Britanie, precum și alte beneficii.

Konica Minolta așteaptă vânzări sporite după participarea la Ipex 2014

Konica Minolta, cel mai mare expozant la târgul de tipar digital Ipex 2014, desfășurat la Londra în perioada 24-29 martie, estimează vânzări de 3,5 milioane de euro generate în urma expoziției. La standul firmei au fost expuse 12 sisteme de producție și aplicații software de ultimă generație, pe o suprafață de 1.200 mp.

COSMOTE extinde rețeaua 4G

COSMOTE România anunță că rețeaua 4G a ajuns la 90% din teritoriu și populație în București, precum și în alte 19 orașe, acoperind aproximativ 40% din locuitorii mediului urban, ca urmare a intrării în vigoare a licențelor în noul spectru începând cu 6 aprilie.

Konica Minolta Business Solutions Europa are un nou președinte

Konica Minolta Business Solutions Europa a anunțat o schimbare importantă în top management. Începând cu data de 1 aprilie 2014, Ikuo Nakagawa este noul președinte al Konica Minolta Business Solutions Europa. Acesta îl succede în funcție pe Ken Osuga, aflat la conducerea consiliului executiv european al companiei în ultimii trei ani, care va ocupa poziția de Chief Financial Officer la sediul central Konica Minolta Inc. din Tokyo, Japonia.

Valeriu Nistor a devenit Country Director al IBM România în ianuarie 2013, iar în prezent este și președintele AmCham România. Cu 20 de ani de experiență atât în mediul corporate, cât și în antreprenoriat, din care 15 în poziții de director general, Valeriu Nistor este o voce puternică în industria în care activează. Și pentru că, astăzi, cloud-ul reprezintă un motor de creștere pentru mediul de business, schimbând strategia și performanța afacerilor și ajutând, totodată, companiile să se transforme, să inoveze, Valeriu a fost de acord să ne acorde un interviu în care să vorbească fără perdea despre puterea cloud-ului.

D-Link are un nou Country Sales Manager

Laurenţiu Trocan este noul Country Sales Manager al D-Link România, unul dintre furnizorii importanţi de soluţii profesioniste de reţelistică. Potrivit companiei, in noul său rol, Laurenţiu Trocan va fi responsabil de coordonarea operaţiunilor companiei pe piaţa din România, dezvoltând strategii de marketing şi vânzări atât pentru sectorul de business, cât şi pentru consumatorii individuali.


Frequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.