Links Sitemap Business Linker Sitemap

Laurențiu Trocan este noul Country Manager al D-Link România

1100 afisari
D-Link l-a desemnat pe Laurențiu Trocan în funcția de Country Manager în Romania, îincepând cu 1 martie 2016. Laurențiu Trocan s-a alăturat echipei D-Link în 2014, dezvoltând strategii de marketing și vânzări, atât pentru sectorul business, cât și pentru consumatorii individuali.
“Din această poziție, Laurențiu Trocan a contribuit la consolidarea D-Link România și a ajutat la întărirea poziției de furnizor și producător de echipamente de rețelistică și comunicații”, a spus Thomas von Baross, vicepreședinte D-Link pentru Europa Centrală și de Est. “Sub conducerea lui Laurențiu Trocan D-Link a lansat platforma mydlinkTM, portofoliul de produse mydlinkTM Home, precum și servicii de supraveghere video împreună cu Telekom Romania. Strategia D-Link atât la nivel global, cât şi local este de a câştiga teren în segmentul business, în special în zona de telecomunicaţii şi al IMM-urilor. D-Link are un portofoliu extins de echipamente de reţelistică, supraveghere video şi gama mydlink pentru soluții de business  care permit realizarea de automatizări pentru diferite procese prin intermediul unor dispozitive conectate la internet. Compania investeşte în mod constant în produse şi servicii cloud.

“În noul rol de Country Manager îmi propun să coordonez implementarea strategiei globale a D-Link, şi anume consolidarea relaţiilor comerciale cu importatorii şi distributorii, crearea de noi canale de vânzare, în special în rândul operatorilor de telecomunicaţii şi al integratorilor, şi nu în ultimul rând consolidarea şi dezvoltarea relaţiilor comerciale cu partenerii tradiţionali din retail şi online”, declară Laurențiu Trocan. 

Laurențiu Trocan are peste 15 ani de experiență profesională în domeniile telecomunicațiilor, IT/IS și serviciilor medicale. Anterior colaborării cu D-Link România, Laurențiu Trocan a coordonat activităţile de marketing, vânzări şi dezvoltare de business din cadrul companiei Softelligence România. De asemenea, a deţinut funcţia de Director de Marketing şi Vânzări pentru Medicover. Din 2004, timp de 3 ani, Laurenţiu a fost Director de Vânzări în cadrul Adecco IT România.

Laurenţiu Trocan este licenţiat al Facultăţilor de Comerţ Exterior şi Finanţe - Bănci, din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti.
Citeşte mai multe despre: D-Link

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza