Links Sitemap Business Linker Sitemap

Camelia Tudor

Spre profit, dintr-o afacere falimentară

Spre profit, dintr-o afacere falimentară

Are covingerea că poate să înnobileze vieţile celor de lângă ea prin grija pe care le-o arată. Şi astfel, în urma unei perioade de pregătire profesională în Italia, Claudia Gheorghe a pornit pe un drum nou, fructificând o oportunitate în urmă cu doi ani, prin preluarea unui business din domeniul esteticii şi întreţinerii corporale, un segment apropiat de activitatea ei medicală anterioară: "Businessul era falimentar când l-am preluat. Firma funcţiona din anul 1991. Cei care o deţineau povesteau că se aflau într-un impas şi nu ştiau ce să facă mai departe. Am preluat afacerea cu personalul care era aici, am modernizat, recompartimentat şi am cumpărat aparatură nouă, exclusivistă", a explicat directorul salonului de estetică şi consultanţă.
Experienţa în evaluările imobiliare garantează succesul Cushman & Wakefield

Experienţa în evaluările imobiliare garantează succesul Cushman & Wakefield

Cu un efectiv de 60 de angajaţi, două sedii deschise în Bucureşti şi Timişoara şi aproximativ un milion de euro investiţi în primii trei ani de activitate, Răzvan Gheorghe, general manager al Cushman & Wakefield România, îşi canalizează întreaga energie către investiţii în departamentele non-tranzacţii: evaluări, property management sau project management: "Noi depindem de construcţii noi. Nu există construcţii noi, ne este destul de greu să facem ceva. Mă aşteptam în 2009 să ne revenim în 2010 şi sunt trei ani de când tot aştept", a subliniat directorul companiei, care a condus în topul firmelor de consultanţă imobiliară în urmă cu trei ani.
Un business de succes cu ceramica personalizata

Un business de succes cu ceramica personalizata

Este vorba despre un concept nou pe piata din România ce trebuia neaparat fructificat. Asta a fost si convingerea Renatei Sabau, care a reusit cu multa implicare si efort sa deschida cel de-al treisprezecelea atelier "Made by you" din Europa. "Am urmat cursuri de specializare la Viena, unde am descoperit know-how-ul si secretele brandului", a declarat aceasta referindu-se la pasii de inceput ai acestei activitati. Totul a pornit de la un hobby, de la o stare de spirit:
Profesionalism si daruire în slujba pacientului

Profesionalism si daruire în slujba pacientului

Absolvent al Facultatii de Kinetoterapie din cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, stefan Ignatescu si-a transformat pasiunea intr-o afacere de succes. Intuind potentialul de dezvoltare pe segmentul serviciilor medicale private, acesta a creat Kineto Professional Care in urma cu sapte ani, iar rezultatele nu au intârziat sa apara.
Modelul german  pentru succes

Modelul german pentru succes

Mizând pe soliditatea modelului german de business inca din 1991, Mihaela Mititelu a reusit sa transforme calitati proprii, precum rafinamentul, perfectionismul si dinamismul, in atuuri ale unei companii. Astfel, firma pe care o conduce, Creditreform România, este in prezent in masura sa ofere clientilor sai informatii despre firme, precum si consultanta in domeniul recuperarii de debite.