Links Sitemap Business Linker Sitemap

Spre profit, dintr-o afacere falimentară

2824 afisari
Camelia Tudor
Are covingerea că poate să înnobileze vieţile celor de lângă ea prin grija pe care le-o arată. Şi astfel, în urma unei perioade de pregătire profesională în Italia, Claudia Gheorghe a pornit pe un drum nou, fructificând o oportunitate în urmă cu doi ani, prin preluarea unui business din domeniul esteticii şi întreţinerii corporale, un segment apropiat de activitatea ei medicală anterioară: "Businessul era falimentar când l-am preluat. Firma funcţiona din anul 1991. Cei care o deţineau povesteau că se aflau într-un impas şi nu ştiau ce să facă mai departe. Am preluat afacerea cu personalul care era aici, am modernizat, recompartimentat şi am cumpărat aparatură nouă, exclusivistă", a explicat directorul salonului de estetică şi consultanţă.
Claudia Gheorghe a precizat că a investit 80 de mii de euro în aparatură, consumabile şi traininguri pentru angajaţi: "Au mers în Italia dar şi în România. Eu plănuiesc să mergem la un refresh profesional de două ori pe an, sau măcar o dată. Cred că este obligatoriu să te pui la punct cu ceea ce e nou sau să corectezi ceea ce ai constatat că s-a făcut greşit. Asta dacă vrei să faci un lucru profesionist, cum vrem noi, unde nu se face rabat la calitate".
Directoul general al firmei a indicat că vinde prin Estetica Plus Consulting de fapt un concept de remodelare corporală şi facială. Printre proceduri se numără cele de slăbire, tonifiere, liposucţie, epilare definitivă, lifting sau bronzare organică.

Cititi varianta integrala a acestui articol in editia tiparita a revistei Business Arena.

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza