Links Sitemap Business Linker Sitemap

Profesionalism si daruire în slujba pacientului

6574 afisari
Camelia Tudor
Absolvent al Facultatii de Kinetoterapie din cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, stefan Ignatescu si-a transformat pasiunea intr-o afacere de succes. Intuind potentialul de dezvoltare pe segmentul serviciilor medicale private, acesta a creat Kineto Professional Care in urma cu sapte ani, iar rezultatele nu au intârziat sa apara.
Cabinetul este împartit în trei sectii - gimnastica medicala, masaj si drenaj limfatic - si dispune de toate mijloacele terapeutice necesare desfasurarii de programe complexe de kinetoterapie în recuperarea afectiunilor.
Sala pentru masaj este prevazuta cu o lampa cu raze infrarosii pentru reducerea contracturilor musculare si ameliorarea durerii, exista si un aparat medical de terapie cu lumina Bioptron, care actioneaza într-un mod natural prin stimularea capacitatii regenerative a corpului, ajutându-l sa îsi activeze astfel potentialul propriu de vindecare. Sunt disponibile si un aparat pentru magnetoterapie, dar si cusca Rocher, destinata scripetoterapiei.
Cabinetul se adreseaza persoanelor care prezinta un deficit neurologic, in urma unui accident vascular cerebral de exemplu, care au fost supuse unor interventii neurochirurgicale, sau au avut afectiuni ortopedice, precum fracturi, entorse sau luxatii, a mentionat administratorul acestuia. Totodata, firma ofera servicii profesionale si persoanelor care vor sa piarda în greutate sau sa preîntâmpine anumite afectiuni, celor care au discopatii lombare cu dureri de spate si care nu au ajuns  într-un stadiu foarte grav.

Pentru a putea consolida si dezvolta activitatea cabinetului pe care il coordoneaza, stefan Ignatescu a urmat diverse cursuri de perfectionare în Germania. Printre domeniile pe care le-a studiat se numara scripetoterapia, recuperarea afectiunilor reumatismale ale umerilor, bratelor si coloanei vertebrale prin gimnastica medicala si mijloace ajutatoare de terapie, drenajul limfatic manual si terapie fizica complexa de drenare si metode de decontracturare musculara, dar si reeducarea somatica. Experienta sa in domeniu se bazeaza si pe cunostintele acumulate in perioada 2001-2003, când a lucrat la Centrul de Fizioterapie si Reabilitare Ulrike Schedler din Munchen. Acum, la 40 de ani, stefan Ignatescu este membru în comitetul de conducere al Asociatiei Profesionale a Kinetoterapeutilor Muntenia, membru al Fundatiei de Asistenta Medicala în Recuperare Reumatologica Munchen, sectia Bucuresti, si lucreaza si ca profesor kinetoterapeut în cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Elias, sectia Neurochirurgie.
COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza