Links Sitemap Business Linker Sitemap

Tesla Model Y ajunge în România

631 afisari
Înaintea primelor livrări programate pentru trimestrul viitor, Model Y a sosit în România. Astfel, clienții îl pot vedea și afla mai multe despre el în București-Pop Up la Promenada Mall. Cu un preț pornind de la 62.990 euro sau 53 857 euro cu stimulentul oferit de stat, Modelul Y este, potrivit companiei, un SUV complet electric, de dimensiuni medii, conceput pentru versatilitate și siguranță maximă, oferind o gamă de top, performanțe superioare și cea mai avansată tehnologie.
Cu o autonomie de până la 507 km WLTP, spațiu de depozitare generos și un filtru de aer HEPA, Modelul Y se prezintă ca o combinație între performanță și utilitate.
Vizitatorii vor putea experimenta acoperișul panoramic din sticlă al masinii și poziția înaltă a scaunelor, care creează o senzație de spațiu și oferă o vizibilitate buna în exterior. Clienții vor putea, de asemenea, să ia contact cu volumul mare de încărcare oferit de acest model. Sunt disponibili în total peste 2.100 de litri, fiecare scaun din spate putându-se plia independent, creând un spațiu de depozitare flexibil pentru bagaje, mobilier, echipament sportiv și multe altele.
Citeşte mai multe despre: Tesla

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza