Links Sitemap Business Linker Sitemap

Allview intră oficial pe piața de mașini electrice, cu modelul CityZEN

313 afisari
Allview, brandul local lider în industria electronicelor, anunță lansarea oficială a modelului CityZEN, o mașină electrică dedicată în primul rând traficului urban și deplasărilor extraurbane scurte, ce poate fi condusă de la 16 ani. Lansarea marchează extinderea activității cu o nouă linie de business, ALLVIEW AUTO, ce are ca obiectiv principal oferirea de soluții de mobilitate sustenabilă și accesibilă, răspunzând astfel, nevoilor critice de mediu ale societății și ale clienților.
“Decizia de a deschide o nouă linie de business, este un pas firesc în dezvoltarea businessului nostru. În cei peste 20 de ani de activitate, compania s-a reinventat și adaptat continuu la tendințele globale, pentru a rămâne alături de clienți și pentru a le oferi soluții accesibile. Într-un domeniu de activitate aflat într-o permanentă schimbare și dezvoltare, este esențial nu doar să identifici domeniile și industriile în cadrul cărora un nou val de inovare este în plină desfășurare, ci și să identifici plusul de valoare pe care îl poți adăuga. Datorită istoriei companiei și a sinergiilor dintre diferitele activități, mărci specializate și competențe, credem că avem know-how-ul necesar pentru a avea un impact pe piața de e-mobility” a declarat Lucian Peticilă, CEO Allview.

“Până la momentul lansării oficiale, modelul electric a fost prezentat în diferite contexte, oferindu-ne posibilitatea de a colecta feed-back-ul real al clienților. Reacțiile au fost extrem de pozitive, ceea ce ne întărește convingerea că acest model va ocupa un loc important în piață”, a adăugat Marketing Managerul Allview.



Modelul electric pune la dispoziție o gamă complexă de echipamente şi tehnologii care asigură un nivel înalt de confort și siguranță:

sistem de camere cu vedere panoramică 360°

centru de infotainment cu două ecrane color de 10.25" fiecare

comenzi pe volan (audio, volum, butoane preluare / închidere apel)

airbag șofer și caroserie cu întărituri din oțel

sistem detectare presiune pneuri

selector de viteze cu treaptă SPORT

portbagaj voluminos de 816 litri, ideal pentru serviciile de curierat la comandă

închidere centralizată cu telecomandă pe cheie

oglinzi retrovizoare electrice

închiderea și deschiderea geamurilor din telecomandă

Conform Goldman Sachs "Journal of Modern Power Systems and Clean Energy”, distanțele zilnice parcurse în majoritatea țărilor variază în medie între 40 și 60 km. Astfel, cu un consum de 8 kW/100km și o autonomie de până la 170 km WLTP în ciclu urban, CityZEN acoperă cu ușurință aceste distanțe, indiferent de traseul clientului.

Design cu atitudine, gata să învingă cele mai mari provocări urbane

La exterior, CityZEN se remarcă printr-un design care atrage priviri, dimensiuni compacte și culori urbane. Clienții pot alege dintr-o gamă de patru nuanțe de caroserie: CYAN BREEZE, SEREN GREY, PINK BLOSSOM și PURE WHITE. Pentru a spori atractivitatea modelului, bara din față integrează perforații ce imită cerul înstelat, impunând un nou standard pentru estetica mobilității electrice accesibile.

Interior încăpător și stilizat

Noul vehicul electric nu face compromisuri nici în ceea ce privește spațiul interior. Echipat cu un interior modern, în culori asortate cu exteriorul mașinii, CityZEN reflectă o atenție deosebită la detalii. Habitaclul său, generos și confortabil, este completat de un portbagaj cu o capacitate substanțială de 816 litri.

Modelele CityZEN beneficiază de 5 ani garanție, în limita a 80.000 km pentru baterie și 24 luni, în limita a 50.000 km, garanție comercială. Modelul va avea un preț de vânzare de 7990 EUR (TVA inclus), preț valabil cu programul Rabla Plus, în condițiile menținerii valorii voucherului oferit în 2023.

CityZEN poate fi comandat direct de pe site-ul companiei www.allview-auto.ro sau prin rețeaua de dealeri autorizați Allview Auto.

Compania intenționează să lanseze cel puțin încă două modele electrice în 2024, inclusiv un mini SUV, pentru a acomoda mai multe tipuri de nevoi.
Citeşte mai multe despre: Allview Auto

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza