Links Sitemap Business Linker Sitemap

Tesla anunță actualizarea vehiculului Model Y

171 afisari
Clienții din România au acum și mai multe opțiuni la dispoziție, odată cu adăugarea unei noi variante de Model Y: Model Y Long Range cu tracțiune spate. Potrivit companiei, prețul său pornește de la 48,990 EUR, iar autonomia este de 600 km (WLTP). Fiind situat între cel mai accesibil Model Y și versiunile cu tracțiune integrală, Model Y Long Range cu tracțiune spate este conceput pentru a oferi o autonomie maximă la un preț mai accesibil.
Motorul său simplu, împreună cu un acumulator cu densitate energetică ridicată, o pompă de căldură standard și anvelope cu rezistență redusă maximizează eficiența (14,9 kWh/100 km), stabilind o nouă valoare de referință pentru costul per kilometru pe piața SUV-urilor electrice.

Clienții au la dispoziție mai multe opțiuni
Fiind fabricată la Gigafactory Berlin – Brandenburg, varianta Model Y Long Range cu tracțiune spate include tot ceea ce a transformat vehiculul Model Y în cea mai vândută mașină din lume în 2023. Vehiculul vine standard cu materiale premium de cea mai bună calitate, confort, siguranță și funcții de conectivitate.
Compania precizează că șoferii își pot preîncălzi sau răci de la distanță vehiculul Model Y prin intermediul aplicației Tesla, se pot bucura de confortul unei cabine premium, precum și de un sistem audio cu o calitate a sunetului la nivel de studio, asociat cu aplicații de streaming. După setarea temperaturii în cabină și după redarea listei de redare preferate, instrumentul Trip Planner integrat va indica automat unde trebuie oprit pentru încărcarea bateriei și pentru cât timp.
La fel ca în cazul tuturor vehiculelor Tesla, acesta are acces la rețeaua Supercharger Tesla. Alături de soluțiile de încărcare la domiciliu, inclusiv dispozitivul Wall Connector de la Tesla și extinderea rapidă a rețelelor de încărcare publice și private, consumatorii din Europa au acces și la o infrastructură de încărcare omniprezentă, care permite experiențe avantajoase de încărcare zilnică și pe parcurs.

Transformarea celei mai vândute mașini din lume într-una și mai accesibilă
Potrivit companiei, lansarea acestei variante noi este rezultatul eforturilor Tesla de a reduce costurile prin economii la scară și inginerie inovatoare. De asemenea, aceasta sprijină misiunea companiei de a accelera tranziția către energia sustenabilă.
Comunicatul companiei a mai menționat că opțiunea de test drive este disponibilă acum, iar în zilele următoare vor urma livrările în România.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza