Links Sitemap Business Linker Sitemap

SEAT îşi extinde activitățile strategice în Algeria

1282 afisari
Preşedintele SEAT, Luca de Meo, Vicepreşedintele SEAT responsabil pentru achiziţii, Klaus Ziegler, şi Mourad Oulmi, CEO SOVAC şi SOVAC Production, importatorul SEAT şi partenerul Grupului Volkswagen pentru asamblări în Algeria, s-au întâlnit cu premierul algerian Ahmed Ouyahia şi cu Ministrul Industriei, Youcef Yousfi, pentru a discuta viitorul industriei auto în Algeria şi colaborarea pe termen lung între această ţară şi Grupul Volkswagen.
Anul trecut, în luna iulie, Grupul a inaugurat în Relizane unitatea de asamblare pentru autovehiculele mai multor mărci. La întâlnire a participat şi Begoña Cristeto, Secretarul General al Ministerului Industriei din Spania.
Vizita lui Luca de Meo în Algeria are loc în contextul strategiei de internaţionalizare a mărcii. SEAT şi-a propus un obiectiv ambiţios de creştere pentru anii următori, iar nordul Africii şi America Latină vor juca roluri-cheie în cadrul acestei strategii. Cu potenţialul său ridicat, Algeria este poziționată central în planul SEAT de creştere la nivel nord-african. Marca a fost însărcinată cu conducerea proiectului, în vederea implementării planurilor Grupului Volkswagen în această ţară. De asemenea, acest proiect joacă un rol-cheie pentru SEAT, aceasta fiind prima dată când marca asamblează automobile în afara Europei. Toate autovehiculele asamblate în Relizane sunt vândute în Algeria.
Totodată, SEAT urmăreşte promovarea tehnologiei de propulsie cu CNG (gaz natural comprimat) în Algeria, la fel cum se întâmplă şi în Europa. Aceste motoare sunt o reală alternativă sustenabilă la motoarele tradiţionale şi cele electrice, având în vedere că propulsia CNG emite cu 85% mai puţini oxizi de azot, în comparaţie cu motoarele diesel şi reduce emisiile de COa
Citeşte mai multe despre: SEAT

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza