Links Sitemap Business Linker Sitemap

Prezentare video: noua ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE

1369 afisari
Vizionați aici filmul cu ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE în rolul principal: producătorului auto ceh de automobile publică un material video pentru a-și prezenta cea mai nouă versiune a SUV-ului său compact de oraș. Noul KAMIQ SCOUTLINE dispune, de exemplu, de evazări negre mat la pasajele roților, precum și de elemente subliniate cu finisaje în argintiu, jante mari de 17 sau 18 inchi și blocuri optice spate full-LED. ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE va fi lansată în primele țări în iulie 2020. KAMIQ este primul model al familiei de SUV-uri ŠKODA care este oferit în versiunea SCOUTLINE.
ŠKODA KAMIQ este primul SUV pe care ŠKODA îl oferă în versiunea SCOUTLINE
Noua linie de echipare a SUV-ului urban se evidențiază prin alura sa robustă, ce îmbie la aventură și la excursii în off-road
Film de prezentare a noii ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE  
 Este o linie specială de echipare, ce are la bază dotările versiunii KAMIQ Ambition și poate fi comandată cu oricare dintre motoarele din portofoliul modelului. Gama de motoare este compusă din trei motoare pe benzină și un motor diesel. Motorizările moderne și eficiente generează între 66 kW (90 CP) și 110 kW (150 CP). De asemenea, ŠKODA oferă pentru noul KAMIQ SCOUTLINE 12 culori diferite pentru caroserie: trei culori uni și nouă culori metalizate.




ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE dispune de un spoiler frontal vopsit, cu design specific, precum și de un scut opțional sub mașină, precum și de difuzor în spate. Acestea au finisaj argintiu, la fel ca pragurile laterale, oglinzile exterioare și barele de pe plafon. Emblemele SCOUTLINE de pe aripile din față și blocurile optice spate full-LED incluse în dotarea standard completează dotările specifice de la exteriorul noului KAMIQ SCOUTLINE.

La interior se fac remarcate scaunele ThermoFlux și elementele de decor specifice
Interiorul ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE se evidențiază prin spațiul generos și detaliile decorative specifice, cu efect de lemn de frasin, ca dotare standard sau opțional cu design negru texturat. Gurile de ventilație cromate și decorul cromat de pe bord completează designul rafinat al interiorului, alături de pedalierul cu aspect de aluminiu. Saunele ajustabile pe înălțime din față sunt acoperite cu tapițeria SCOUTLINE specială, realizată din material textil ThermoFlux și microfibră Suedia. Volanul, levierul frânei de mână și levierul schimbătorului de viteze sunt îmbrăcate în piele. Iluminarea ambientală cu LED inundă cabina pasagerilor în lumină albă sau lumină de nuanța cuprului, iar consola centrală, compartimentele de depozitare din portiere, mânerele ușilor și zona podelei sunt iluminate în alb. De asemenea, KAMIQ are lumini pentru citit generate de LED-uri. Plafonul este negru pe interior.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza