Links Sitemap Business Linker Sitemap

IT&C

Xerox lanseaza doua echipamente multifunctionale A3 monocrome pentru companiile mici

Xerox vine in ajutorul firmelor mici si mijlocii si lanseaza Xerox B1022/B1025, doua echipamente multifunctionale de imprimare (MFP-uri) care contribuie la cresterea nivelului de productivitate, reduc costurile si simplifica sarcinile de lucru zilnice din birourile de mici dimensiuni.

Arggo Consulting lansează o soluție de business dedicată industriei de retail

Arggo Consulting, o companie 100% românească ce oferă soluții software de eficientizare pentru organizații, lansează un nou produs care aliniază operatorii economici din industria de retail cu normele legislative aduse de OUG 28/1999 cu privire la echiparea cu jurnal electronic a caselor de marcat fiscale.

Veeam anunță o creștere record în 2018 și se apropie de o cifră de afaceri de 1 miliard de dolari

Veeam Software, liderul în gestionarea inteligentă a datelor pentru afacerile bazate pe hiper accesibilitate (Intelligent Data Management for the Hyper-Available Enterprise), marchează cel de-al 39-lea trimestru consecutiv de creștere, cu 21% mai mult decât anul trecut.

Utilizatorii Cartelei Vodafone beneficiază de oferte simplificate

În campania specială de vară, utilizatorii serviciilor Vodafone preplătite au la dispoziție un portofoliu simplificat de oferte, în care bonusurile de până la 100.000 de MB devin parte integrantă din oferta lunară.

Vodafone România oferă cele mai noi terminale marcă proprie - Vodafone Smart N9 și N9 Lite

Vodafone România introduce în ofertă cele mai noi terminale marcă proprie, Vodafone Smart N9 și N9 Lite. Ambele terminale sunt proiectate, dezvoltate și testate de echipele internaționale de design Vodafone din Düsseldorf, München și Berlin.
Alfa Software numește un nou Director General

Alfa Software numește un nou Director General

Afla Software, furnizor de sisteme informatice de business, anunță numirea lui Cristian Gabriel Pavel în funcția de Director General. Din această funcție, Pavel va gestiona planurile privind dezvoltarea companiei la nivel național și creșterea acesteia pe termen lung.

Vodafone România și Telekom Romania încheie un acord pentru servicii wholesale

Vodafone România a încheiat un acord cu Telekom Romania pentru servicii wholesale, pe baza căruia Vodafone va putea lansa servicii de internet fix și TV, folosind rețeaua de fibră optică a Telekom Romania din zonele urbane. Acordul va permite Telekom să își exploateze mai bine infrastructura fixă.

Vodafone România anunță creșterea veniturilor din servicii pentru anul fiscal 2017-2018

Vodafone România anunță că veniturile din servicii raportate pentru întreg anul fiscal 2017-2018, încheiat la 31 martie 2018, au ajuns la 723,6 milioane de euro, în creștere cu 2,5%, în termeni organici, față de anul precedent.

Telekom Romania anunță rezultatele financiare pentru T1 2018

Telekom Romania Communications și Telekom Romania Mobile Communications anunță principalii indicatori de performanță pentru primul trimestru din 2018, încheiat la 31 martie 2018, conform datelor publicate astăzi de către OTE Group.

Infinity Total Protection schimbă paradigma prevenției în timp real a amenințărilor și atacurilor cibernetice

Check Point Software Technologies Ltd., furnizor de top de soluții de securitate cibernetică la nivel global anunță lansarea în România a soluției Infinity Total Protection.

Zoran Puskovic este noul General Manager pe Europa de Est la Kaspersky Lab

Zoran Puskovic s-a alăturat companiei Kaspersky Lab, preluând poziția de General Manager, Europa de Est. Zoran Puskovic are o experiență vastă în industria IT, ocupând anterior poziții în top managementul unor companii din domeniu. Experiența sa acoperă majoritatea segmentelor de business din Europa de Est - de la segmentul consumer și al operatorilor, până la IMM-uri și piețele marilor companii.

Sofacy își schimbă centrul de interes

Cercetătorii Kaspersky Lab au observat că gruparea de limbă rusă Sofacy, cunoscută și ca APT28 sau Fancy Bear, își mută zona de interes către Orientul Îndepărtat, vizând în special domeniul militar și de apărare și organizații diplomatice - pe lângă țintele sale tradiționale, care au legătură cu NATO.

Kaspersky Lab își extinde programul de bug bounty cu o nouă recompensă

În cadrul Inițiativei sale Globale pentru Transparență, Kaspersky Lab își extinde programul de bug bunty, care va include recompense de până de la 100.000 de dolari pentru descoperirea și dezvăluirea responsabilă a unor vulnerabilități serioase în unele dintre principalele sale produse.

Luxoft îl numește pe Bogdan Pelinescu în funcția de Director General pentru Europa Centrală

Luxoft, furnizor de servicii de dezvoltare software și soluții IT către clienți globali, anunță numirea lui Bogdan Pelinescu în funcția de Director General pentru Europa Centrală.
Sofacy în 2017: interesul s-a mutat de la NATO și Ucraina, către Est

Sofacy în 2017: interesul s-a mutat de la NATO și Ucraina, către Est

Echipa GREAT (Global Research and Analysis Team) de la Kaspersky Lab a publicat o prezentare generală a activității grupării Sofacy (cunoscută și sub numele de APT 28 sau Fancy Bear) în 2017, pentru a ajuta organizațiile din întreaga lume să înțeleagă mai bine și să se protejeze împotriva acesteia.

Lidl lansează centrul de excelență în IT

Lidl Digital România va susține rețeaua internațională Lidl în demersurile de a crește inovația în e-commerce și va asigura de pe plan local toate activităţile necesare funcţionării și optimizării platformelor digitale din grup.

Techstars investește în startup-ul românesc The Pole Society

Prima ediție a acceleratorului Techstars Dubai, un program care se concentrează pe zona de Smart Cities, realizat de Techstars împreună cu Ginco, a selectat proiectul românilor de la The Pole Society.

Trenduri în e-commerce în 2018

Piața de e-commerce se dezvoltă constant, România înregistrând cea mai mare creștere la nivel european. (1)

Căştile Plantronics cu Dolby Atmos sunt disponibile acum în România

În noiembrie 2017, Plantronics anunţa disponibilitatea noilor căşti compatibile Dobly Atmos, din gama RIG, pentru jocuri, pentru a le oferi gamerilor şi aceeastă caracteristică ce aduce maximum de realism în experienţa de gaming.

Noul Samsung Galaxy A8 este disponibil în oferta Vodafone România

Cel mai nou smartphone din seria Galaxy A, Samsung Galaxy A8 (2018), este disponibil pentru clienții Vodafone România începând din această lună în magazinele din țară și în magazinul online.