Links Sitemap Business Linker Sitemap

Kaspersky lansează o actualizare pentru Interactive Protection Simulation, cu noi funcții de chat

405 afisari
Kaspersky a lansat o actualizare a Kaspersky Interactive Protection Simulation (KIPS) - program de training game-based care prezintă o simulare software a impactului real al malware-ului și al altor atacuri asupra performanței și veniturilor business-ului. KIPS are puterea de a-i determina pe jucători să gândească strategic, să anticipeze urmările unui atac și să răspundă în consecință, în limitele de timp și bani.
Odată cu actualizarea KIPS online, clienții pot, de asemenea, să aleagă atacuri din lista disponibilă în cadrul aplicației, să joace de mai multe ori cu diferite scenarii, să creeze chat-uri vocale online, dar și să colecteze și să compare rezultatele cu sesiunile anterioare de antrenament.

Conform Raportului Verizon privind investigațiile legate de scurgerile de date din 2022, numărul de breșe de securitate de tip ransomware, anul trecut, a crescut cu 13% - mai mult decât în ultimii cinci ani combinați, 82% dintre breșe implicând un element uman, inclusiv atacuri și erori sociale.

Deși directorii de business-uri și managerii înțeleg importanța securității cibernetice, pentru mulți CISO este încă dificil să implice C-suite în procesul de formare. Adesea, există o lipsă de înțelegere între personalul IT și cel non-IT: după cum arată cercetările Kaspersky, 98% dintre liderii de business și respondenții non-IT s-au confruntat cu cel puțin o situație de comunicare defectuoasă în domeniul securității IT, iar 62% dintre manageri admit că aceasta a avut ca urmare cel puțin un incident de securitate cibernetică. Training-ul de bază sau aceeași abordare folosită ca pentru toți ceilalți angajați nu funcționează pentru nivelurile C – managerii necesită un format special și o prezentare specială care să le permită să vadă relația cu business-ul.

KIPS, licențiat de autoritățile principale din domeniul educației, cum ar fi Institutul SANS, a fost deja parcurs de companii din peste 75 de țări. Actualizările produselor Kaspersky includ o nouă funcționalitate care deschide posibilități mai largi pentru companiile mari. Noua funcționalitate îmbunătățită a jocului online permite clienților să personalizeze scenariul jocului alegând și combinând diferite tipuri de atacuri din lista disponibilă în cadrul aplicației. Această funcționalitate permite companiilor să joace același scenariu din industrie de mai multe ori, menținând jucătorii interesați de diferite combinații de atacuri.

Fiecare scenariu și atac jucat se bazează pe cazuri reale. Fiecare scenariu demonstrează adevăratul rol al securității cibernetice în ceea ce privește continuitatea afacerii și profitabilitatea, evidențiind provocările și amenințările emergente, precum și greșelile tipice pe care organizațiile le fac atunci când își construiesc strategia de apărarea.

Versiunea online permite utilizatorilor să se joace cu un număr mare de participanți în aproape orice loc convenabil și, de asemenea, utilizatorii pot crea chat-uri vocale separate pentru echipe, astfel încât grupurile diferite să nu-și audă reciproc discuțiile. Acest lucru este util în special pentru echipele cu membri care accesează jocul din locuri diferite, atunci când este dificil să se întâlnească toți în același birou pentru un joc offline. Alte oportunități se referă la personalizarea scenariilor și posibilitatea de a obține statistici privind alegerea jucătorilor, date despre acțiunile echipelor în anumite situații și compararea acțiunilor jucătorilor în raport cu jocul anterior.
Citeşte mai multe despre: Kaspersky

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza