Links Sitemap Business Linker Sitemap

Vânzările SEAT indică o tendință pozitivă la început de an

1317 afisari
Vânzările SEAT pe plan mondial continuă să crească şi în anul 2017. După finalizarea anului 2016 cu cea de-a patra creștere anuală consecutivă și adăugând o majorare cumulativă de aproape 30% începând cu anul 2012, SEAT a publicat cele mai bune rezultate înregistrate în luna ianuarie începând cu anul 2003. Marca a livrat 32.300 de automobile în prima lună a anului 2017, ceea ce reprezintă o majorare cu 16,5% față de aceeași perioadă a anului trecut.
 "Am început anul cu o creștere solidă pe toate piețele noastre majore, la o rată procentuală aflată peste media înregistrată la nivelul sectorului de activitate. Ofensiva produselor este deja răsplătită sub forma vânzărilor și a cotei de piață crescute. Ateca ne permite să ajungem la noi clienți, iar cererea pentru modelul Leon a crescut, grație lansării versiunii actualizate. Vânzările modelului Ibiza sunt solide și continuă să rămână deasupra așteptărilor la finele generației actuale", a declarat Wayne Griffiths, Vicepreședintele SEAT responsabil pentru Vânzări și Marketing. Creșterea vânzărilor a fost pozitivă pe piețele principale ale SEAT. Livrările din Spania în luna ianuarie au constituit vârful de lance, cu 6.700 autovehicule vândute (+41,7%), urmate de Germania (5.800; +14,5%) și Marea Britanie (3.800; +18,3%). Franța (1.700; +14,6%) și Italia (1.600; +25,2%) au înregistrat, de asemenea, o creştere de două cifre. Majoritatea țărilor europene cresc constant și au contribuit la impulsionarea vânzărilor SEAT în luna ianuarie. Mexic a reprezentat o altă piață proeminentă, înregistrând o majorare de 16,3% și vânzări totale de 2.700 automobile.
Versiunea actualizată a modelului Leon, cel mai vândut model din gama SEAT, a ajuns la dealership-uri în luna ianuarie. În plus, compania a prezentat cea de-a cincea generație Ibiza, care este programată să intre la vânzare în cursul acestei veri. Odată cu lansarea modelului Arona în cea de-a doua jumătate a acestui an, SEAT urmează să finalizeze cea mai vastă ofensivă a produselor din istoria sa, care a debutat în anul 2016, cu modelul Ateca.
Citeşte mai multe despre: SEAT

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza