Links Sitemap Business Linker Sitemap

SEAT dezvaluie la Geneva primul sau SUV

1838 afisari
SEAT prezinta la Salonul Auto de la Geneva 2016 primul sau model SUV. Noul Ateca este o combinatie unica de design distinct, dinamism si placere la condus in orice situatie, versatilitate urbana si functionalitate convingatoare. Conectivitatea de cea mai inalta clasa, sistemele inovatoare de asistenta si inalta precizie la condus sunt printre cele
mai importante propuneri tehnologice ale Ateca si il recomanda drept unul dintre cele mai inovatoare SUV-uri din segment.

Calitatea de exceptie, precizia asamblarilor si un raport calitate-pret foarte atragator fac din Ateca un adevarat model SEAT. Ateca transforma fiecare zi si fiecare kilometru parcurs intr-o experienta.  Noul SEAT Ateca poarta numele unei localitati spaniole pentru a continua traditia si pentru a conferi brandului savoare latina autentica, caracter si personalitate. Modelul a fost desenat si dezvoltat 100% in Barcelona. “Rolul esential al acestei masini este acela de a sustine marca sa faca un pas inainte in ceea ce priveste imaginea”, spune Luca de Meo, Presedintele Comitetului Executiv al marcii SEAT. “Ateca va acoperi un segment ce s-a dezvoltat constant in ultimii ani in Vestul Europei.”


"Ateca arata o evolutie clara a limbajului de design caracteristic pentru marca SEAT si este o declaratie de emotie si functionalitate", spune Dr. Matthias Rabe, Vicepresedinte Executiv pentru Cercetare si Dezvoltare. "Aceasta masina are capacitati de off-road spectaculoase si garanteaza o experienta de condus exceptionala in orice conditii de drum, cu tractiune perfecta. Ateca include tehnologii inovatoare, printre exemple aflandu-se sistemele de iluminare si conectivitatea."

SEAT Ateca va fi disponibil in Germania si Spania inainte de venirea verii si apoi treptat va ajunge in toate celelalte piete. Va putea fi achizitionat cu motoare pe benzina si motorina incepand de la 115 CP si pana la 190 CP,  in versiunea 4X4 sau cu tractiune fata, cu cutie manuala sau DSG. Gama complexa de optiuni tehnologice pe care modelul le propune incepe de la faruri cu full-LED si trece printr-un portofoliu extins de sisteme de asistenta, de la sistemul inovator de asistenta pentru ambuteiaje in trafic si noul sistem Emergency Assist, pana la pachetul de sisteme infotainment de ultima generatie cu ecran tactil de 8 inch si conectivitate Full Link. Trei linii de echipare ofera culori si materiale de cea mai buna calitate care satisfac orice gust. 

Vanzarile marcii

SEAT continua sa inregistreze rezultate pozitive la vanzari in primele doua luni ale anului 2016, tinand cont de faptul ca vanzarile la nivel international au crescut cu 1% comparativ cu aceeasi perioada din 2015. Luca de Meo a subliniat de asemenea ca vanzarile SEAT au crescut pentru cel de-al treilea an consecutiv. In 2015, livrarile marcii au depasit 400,000 vehicule (400,037; +2.4%), iar aceasta cifra sustine cresterea de 25% din ultimii trei ani incepand cu 2012, si inseamna in acelasi timp si cel mai bun rezultat la vanzari din 2007 si pana in prezent.

 Aniversarea Alhambra 20 de ani

Cea mai spatioasa si versatila masina din gama SEAT isi sarbatoreste aniversarea cu o editie speciala. Prima generatie SEAT Alhambra a fost prezentata acum 20 de ani – si s-a dezvoltat repede intr-un model de succes pentru familie, hobby-uri si timp liber, dar si pentru afaceri si clienti de flote. Noua editie speciala aniversara SEAT Alhambra lansata cu ocazia implinirii a 20 de ani reuneste detaliile de design cu un pachet extins de tehnologii. Aceasta editie poate fi recunoscuta imediat datorita jantelor de aliaj de 17 inch cu design special, care sunt completate perfect de farurile cu xenon, geamurile fumurii din partile laterale si din spate, si acoperisul mare si glisant de sticla. Interiorul este definit de tapiteria de piele Alcantara de culoare inchisa si cusaturile fine, deschise la culoare. Persoanele care stau in fata intr-o Alhambra editie aniversara de 20 de ani beneficiaza de scaune sport cu masaj.
Citeşte mai multe despre: SEAT

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza