Links Sitemap Business Linker Sitemap

Renault lanseaza oficial noul Clio in Romania

6002 afisari
Renault a lansat ieri in Romania a patra generatie a modelului Clio si, potrivit companiei, acesta va fi disponibil incepand de pe 18 octombrie in toata reteaua Renault din Romania, cu pret de pornire de 10.200 euro, TVA inclus.
Prezentat în premiera la Salonul Auto de la Paris 2012, Romania este una dintre primele tari din Europa in care noul model este disponibil pentru cumparare. Oficialii companiei au mai precizat ca Renault Clio 4 deschide un nou capitol în materie de design, marcat de influenta lui Laurens van den Acker. Inspirat de prototipul DeZir, designul noului Clio se remarca prin forma fluida şi liniile curbe.
“Clio este un model iconic pentru Renault si suntem foarte mandri ca cea mai recenta versiune a sa imbina designul inovator cu o gama de dotari fara precedent pentru segmentul din care face parte. Ne aflam intr-un moment istoric: Clio 4 marcheaza inceputul unei noi ere pentru Renault, mai ales din punct de vedere al designului. Ne bucuram ca am reusit sa facem lansarea noului Clio in Romania in acelasi timp cu cele mai importante tari din Europa”, a declarat Thomas Dubruel, Director General Renault Commercial Roumanie.
Modelul performeaza la capitolul siguranta activa si pasiva, obtinand cinci stele la crash testele Euro NCAP, in conditiile in care criteriile de evaluare au devenit mai stricte decat in anii precedenti.
Gama Clio 4 cuprinde trei versiuni de echipare, Authentique, Expression, Dynamique si patru motorizari: 1,2 16V 75 CP / Energy TCe 90 (benzina) si 1,5 dCi 75 CP / Energy dCi 90 (diesel).
Printre echipamentele standard regasim: airbaguri frontale si laterale cap-torace pentru sofer si pasager, ESP (controlul traiectoriei) cu HSA (asistenta la urcarea in panta), tempomat-limitator de viteza (Cruise Control), faruri de zi LED, card de acces si demaraj al vehiculului, oglinzi retrovizoare reglabile si degivrante electric.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza