Links Sitemap Business Linker Sitemap

Primul Audi S1 Sportback a sosit la Porsche București Vest 2

2811 afisari
Primul Audi S1 Sportback a fost livrat în România, la Porsche București Vest 2, unul dintre cele cinci dealership-uri ale reţelei Porsche Inter Auto România, după ce a fost comandat de un client la scurt timp după lansarea oficială la Salonul Auto de la Geneva, în februarie 2014.
Audi S1 Sportback este modelul de vârf al gamei A1, venind atât cu noutăți de design,cât și de performanță. Modelul dispune de o caroserie cu aripi și praguri laterale reproiectate, un motor puternic și o forță de accelerație considerabilă.
Audi S1 Sportback generează 231 CP și un cuplu total de 370 Nm, având tracțiune integrală quattro şi un consum mixt de 7,1 – 7,1 l/100 km. Consumul de carburant și emisiile sunt reduse cu ajutorul sistemului Start/Stop, acesta oprind motorul în staționare.
Viteza maximă a automobilului este de 250 km/h, fiind stabil în curbe, eficient şi ușor de manevrat. Modelul atinge 100 km/h în 5,8 secunde, remarcându-se prin agilitate, precizie și stabilitate, caracteristici evidenţiate de designul său sportiv.
Modelul S1 Sportback livrat în showroom-ul Porsche București Vest 2  este primul Audi S1 Sportback venit în România, fiind personalizat după preferinţele clientului, fan al brand-ului şi posesor actual al unui alt model Audi.
Pe lângă dotările standard, modelul S1 Sportback dispune de multiple dotări opționale printre care:Advanced Key, Asistenţă de pornire în rampă, Asistență pentru fază lungă, sistemul Audi connect, Audi Parking Control Plus, Cruise control, Navigație MMI® plus și multe alte elemente speciale de design. Modelul livrat este de culoare Albastru Sepang perlat, iar interiorul dispune de tapiţerie din piele, Gri Titan/Negru cu cusătură roşie.
Citeşte mai multe despre: Audi, Porsche Bucure?ti Vest 2

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza