Links Sitemap Business Linker Sitemap

Noua Ibiza, finalistă a premiilor AUTOBEST 2018

1161 afisari
După ce SEAT Ateca a obținut titlul "Best Buy Car of Europe 2017", acordat de AUTOBEST, marca spaniolă obține din nou recunoașterea organizației europene, care a anunțat noul SEAT Ibiza ca fiind finalist pentru același premiu.

Titlul prestigios al AUTOBEST, Best Buy Car of Europe, se referă la alegerea autoturismului cel mai recomandat pentru achiziție pentru anul respectiv. Selecția ține cont de oferta pieței din momentul respectiv și ia în considerare
nu doar designul, confortul, ținuta de drum și caracterul dinamic, dar și raportul calitate / preț, rețeaua de distribuție și serviciile post-vânzare.
Juriul AUTOBEST este format din 31 de țări europene, fiind cel mai mare juriu automobilistic independent din lume, după numărul de țări reprezentate. La sfârșitul lunii noiembrie, cei 31 de jurnaliști auto ce formează juriul AUTOBEST vor supune cele șase autoturisme finaliste la o serie de teste detaliate și solicitante pe circuitul Vairano din Italia. Acolo va fi ales câștigătorul premiului AUTOBEST Best Buy Car of Europe 2018, ce va fi anunțat publicului în 15 decembrie.
Noul SEAT Ibiza se diferențiază prin includerea celei mai avansate tehnologii în domeniile siguranță, sisteme de asistență la conducere și conectivitate. În plus, datorită dezvoltării noii platforme MQB A0, noua Ibiza este mai compactă la exterior și totuși mai spațioasă la interior. De asemenea, noul SEAT Ibiza a obținut 5 stele, maximul posibil, la testele de siguranță EuroNCAP, având rezultate deosebite în special la protecția pasagerilor și eficiența sistemelor de asistență a șoferului, mai ales sistemul de asistență la frânarea de urgență: Front Assist. Noul SEAT Ibiza este disponibil în varianta cu 5 uși în patru nivele de echipare: Reference, Style, FR și XCellence.
Gama de motorizări include patru propulsoare pe benzină și trei diesel, ce excelează prin performanță, puterea produsă, consum și emisii reduse.

Premiat cu SMARTBEST 2017
Este demn de menționat și faptul că SEAT a obținut și premiul AUTOBEST: SMARTBEST 2017 pentru integrarea, în premieră, a Amazon Alexa în gama sa de autoturisme. Premiul SMARTBEST 2017 este primul premiu din lume dedicat conectivității auto.
Colaborarea SEAT cu Amazon și integrarea asistentului personal controlat prin voce este o etapă importantă pentru companie și reprezintă un pas important pentru ecosistemul digital și conectivitatea mărcii, poziționând constructorul spaniol în avangarda autoturismelor conectate în Europa. Este important de menționat că există o cerere în creștere în rândul șoferilor pentru
asistenți controlați vocal, iar posibilitățile viitoare de dezvoltare a funcțiilor oferite de Amazon Alexa sunt infinite. Amazon Alexa va fi disponibil în Ateca și Leon la sfârșitul anului 2017 și în Arona și Ibiza în anul 2018.
Această recunoaștere din partea presei auto europene confirmă faptul că perioada benefică prin care trece marca spaniolă va continua. SEAT nu obține doar rezultate financiare pozitive ci, mai mult decât atât, traversează cea mai mare ofensivă de produse din istoria constructorului, odată cu lansarea Ateca, Leon, Ibiza, Arona și a viitorului SUV de dimensiuni mari care va ajunge pe șosele în 2018.
În primele nouă luni SEAT a vândut peste 354.900 de unități, ceea ce reprezintă o creștere de 13,4% față de perioada similară a anului trecut, cel mai bun rezultat al mărcii din 2001. Creșterea vânzărilor în 2017 se reflectă și în rezultatele financiare. Profitul operațional al companiei a crescut cu 12,3% în primele nouă luni ale anului, comparativ cu perioada similară din 2016, atingând 154 milioane de euro. Concomitent, veniturile au crescut cu 11,0% atingând 7.255 milioane de euro
între ianuarie și septembrie 2017.
SEAT este singura companie care concepe, dezvoltă, produce şi distribuie automobile în Spania. Membră a Grupului Volkswagen, multinaţionala are sediul la Martorell (Barcelona), exportă 81% dintre autovehiculele sale şi este prezentă în peste 80 de ţări, prin intermediul reţelei sale compuse din 1.700 de dealership-uri. În 2016, SEAT a obţinut un profit operaţional de 143 de milioane de euro, cel mai mare din istoria mărcii şi a atins un volum de aproape 410.000 de autovehicule vândute în întreaga lume.
Grupul SEAT are peste 14.500 de angajaţi specializaţi, la cele trei centre de producţie din Barcelona, El Prat de Llobregat şi Martorell, unde sunt fabricate modelele de mare succes Ibiza şi Leon. De asemenea, compania produce Ateca şi Toledo în Republica Cehă, Alhambra în Portugalia şi Mii în Slovacia.
Multinaţionala dispune de un Centru pentru Dezvoltare Tehnică, un adevărat „centru de know-how”, care reuneşte peste 1.000 de ingineri, a căror misiune este aceea de a dezvolta cel mai mare investitor industrial în cercetare, dezvoltare şi inovaţie din Spania. SEAT dispune deja în gama sa de autovehicule de cea mai nouă tehnologie de conectivitate şi este în prezent implicată în procesul global de digitalizare a companiei, în vederea dezvoltării mobilităţii viitorului.
Citeşte mai multe despre: SEAT

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza