Links Sitemap Business Linker Sitemap

Lamborghini prezintă modelul Huracán LP 610-4 Avio

2018 afisari
Lamborghini Huracán LP 610-4 Avio a debutat la Salonul Auto Internațional de la Geneva, alături de mult așteptatul Lamborghini Centenario. Noul Avio este produs într-o ediție limitată, de numai 250 de exemplare. Numele acestei serii speciale, culorile și materialele folosite reprezintă un omagiu adus domeniului aviației și al aeronauticii.

Încă de la început, compania Lamborghini s-a inspirat din puternicele avioane militare, de la care a împrumutat soluții tehnologice, privind aerodinamica, ergonomia și stilul. Printre trimiterile către lumea aeronautică pe care marca le face prin intermediul modelelor sale de serie se numără: gruparea instrumentelor digitale de bord, funcțiile de control amplasate pe consola centrală ca în carlinga avionului, butonul roșu “start” de pornire a bolidului, limbajul stilistic al liniilor exterioare, dar și o gamă largă de finisaje exterioare mate.

Noul Huracán Avio oferă în configurația standard o serie de caracteristici funcționale premium, inclusiv sistemul de ridicare, sistemul de control al vitezei de croazieră și opțiunea GPS*. Caracterul unic al noului Avio este dat de finisajele interioare și exterioare. Detaliile vopsite în tonuri de alb sau gri contrastează cu nuanța caroseriei și evidențiază detaliile exterioare, precum partea laterală superioară, oglinzile laterale și buza spoilerului din față. O bandă dublă, în alb sau gri, este trasată de-a lungul acoperișului și continuă în jos pe capota din față.

Din lateral, pe portierele versiunii speciale Avio, se poate observa logo-ul L63, unde L reprezintă Lamborghini și '63 anul în care compania a fost înființată. De asemenea, între litera L și numărul 63 este plasată o emblemă tricoloră, similară simbolului care marchează naționalitatea aeronavelor.

Huracán Avio este disponibil în cinci variante de culori, create special pentru acest model: culoarea standard Grigio Falco, cu finisaj sidefiu, și patru culori mate opționale: Blu Grifo, Grigio Nibbio, Grigio Vulcano și Verde Turbine. Numele culorilor sunt preluate din heraldica Academiei Forțelor Aeriene Italiene. Programul Lamborghini de personalizare, “Ad Personam”, permite proprietarilor să aleagă dintre opțiunile de culori și finisaje suplimentare care nu sunt incluse în opțiunea standard.

Interiorul din piele neagră este realizat în combinație cu Alcantara, de asemenea, de culoare neagră, care are un motiv hexagonal gravat cu laser, disponibil pentru prima dată pe versiunea Avio. Materialul acoperă secțiunea centrală a scaunului, cotiera, suportul de genunchi și o parte a profilului ușii și este pus în valoare prin cusături în contrast, de culoare albă. Logo-ul L63 este brodat manual pe părțile laterale ale scaunelor. Culoarea folosită la interior poate fi, de asemenea, personalizată prin programul “Ad Personam”. Pe geamul lateral din partea conducătorului, există o emblemă emailată, lucrată manual, care subliniază caracterul exclusivist al acestei ediții speciale.

Versiunea Avio dispune de toate specificațiile tehnice care l-au făcut celebru pe Huracán: motorul V10 aspirat de 5,2 litri, cu o putere de 610 CP; cutia de viteze cu șapte trepte și dublu ambreiaj; șasiul hibrid din aluminiu și fibră de carbon; raportul putere/greutate de numai 2,33 kg per CP și performanțele uluitoare: 0 - 100 km/h în doar 3,2 secunde și o viteză maximă de peste 325 de km/h.
Citeşte mai multe despre: Lamborghini, Huraca?n

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza