Links Sitemap Business Linker Sitemap

Ziua Agentului Imobiliar, cel mai important eveniment dedicat specialiştilor din domeniu

3509 afisari
Ziua Agentului Imobiliar s-a încetăţenit deja în colectivitatea imobiliară ca un eveniment premium, care adaugă valoare meseriei de agent imobiliar. Anul acesta, sărbătoarea agentului a început pe 15 aprilie şi se va încheia cu Gala Agentului Imobiliar, eveniment ce va avea loc in data de 15 mai la Hotel Intercontinental din Bucuresti. Piaţa imobiliară este una incipientă, în România. Procesul de profesionalizare este unul anevoios, astfel că este rarisim numărul evenimentelor menite să aducă întreaga breaslă la un loc. Tocmai de aceea, un moment precum Ziua Agentului este aşteptat cu maximum de interes.
„Ziua Agentului Imobiliar a devenit un eveniment de referinţă pentru piaţa imobiliară bucureşteană. Este un moment perfect pentru a afla tot ce este nou în zona imobiliară, pentru a discuta cele mai fierbinţi teme din domeniu, totodată este un prilej foarte bun de te întâlni cu toţi actorii imobiliari importanţi. Ediţiile din anii 2010 şi 2011 au demonstrat acest lucru. Ne-am propus încă de la prima ediţie să facem un spectacol din celebrarea Zilei Agentului Imobiliar şi am reuşit până acum. Vom continua şi la ediţiile următoare” spune Răzvan Muntean, General Manager IMOPEDIA.ro.  
„Mi se pare foarte relevant un asemenea eveniment. Cred că iniţiativa IMOPEDIA.ro este lăudabilă, mai ales că nu a fost ceva cerut, ci oferit. Avem nevoie de astfel de evenimente pentru networking, autopromovare şi promovarea businessului propriu”, adaugă Ileana Preda, preşedinte APAIR (Asociaţia Profesională a Agenţilor Imobiliari).

Pulsul pieţei imobiliare luat şi altfel decât din studii şi analize făcute la comandă
Cea de a treia ediţie a Zilei Agentului Imobiliar vine astfel în întâmpinarea nevoilor agenţilor imobiliari, alegând o formulă relaxată şi inovativă de a completa cursurile de specializare pe care aceşti profesionişti le pot accesa. Site-ul dedicat Zilei Agentului Imobiliar (http://media.imopedia.ro/zai/) oferă numeroase informaţii necesare celor activi în domeniu, printr-un echilibru constant între  ştiri şi analize.
„Un astfel de eveniment trebuie să se menţină, a devenit tradiţie. Este foarte bun, mai ales pentru perioadele complicate ale pieţei imobiliare, iar de câţiva ani trăim numai situaţii complicate, iar ZAI este un bun prilej ca profesioniştii din industrie să schimbe informaţiile între ei”, spune Ruxandra Cleciu, preşedinte ARAI.
Pentru că piaţa imobiliară are nevoie de specialişti informaţi şi cunoscători ai tendinţelor, IMOPEDIA.ro a construit în fiecare an evenimente  puternice care să reunească cei mai importanţi jucători de pe piaţă şi să devină puncte de repere esenţiale în agenda oricărui activ în domeniul de real estate.
„Faptul că s-a organizat constant arată că este un eveniment consacrat, nu o întâmplare. Iar acesta este un lucru foarte bun pentru această piaţă imobiliară în creştere,în formare, spre o piaţă profesionistă. Apreciez mult ceea ce face IMOPEDIA.ro, la nivel de articole, informări, educaţie, atât a clienţilor, cât şi a industriei”, spune Cătălin Scripcaru, preşedintele Century 21 România.
„Este un eveniment extraordinar, apreciez foarte tare echipa IMOPEDIA.ro, care a fost întotdeauna într-o poziţie de leadership când vine vorba despre poziţionarea unei zile pentru agenţii imobiliari şi apreciez acest lucru. Personal, felicit această iniţiativă, sunt foarte puţini jucători în piaţă care într-adevăr lucrează şi promovează breasla”, conchide Adrian Şişchin, director regional RE/MAX.

Ziua Agentu
lui creşte încrederea în calitatea pieţei imobiliare
Dar poate cea mai importantă schimbare pe care o aduce Ziua Agentului este încrederea specialiştilor imobiliari în mediul profesionist în care ar putea lucra pe termen mediu, susţine organizatorul evenimentului.
„Din 15 aprilie am furnizat  informaţii solide şi relevante pentru agenţii imobiliari, cu entertainment de calitate şi le-am oferit posibilitatea de a spune tuturor ce le place sau nu la piaţa imobiliară, ce trebuie păstrat şi ce trebuie schimbat. Această lună specială se va încheia pe 15 mai cu un eveniment premium: Gala Agentului Imobiliar. Impreună facem diferenţa!”, adaugă Răzvan Muntean.
Într-un mediu de afaceri diferit de anii anteriori, faţă în faţă cu o mentalitate a consumatorului complet schimbată, stabilitatea unui asemenea eveniment denotă viziune şi strategie.
Susţinem IMOPEDIA.ro în activitatea sa şi în realizarea Zilei Agentului Imobiliar, deoarece demonstrează de fiecare dată că este cu un pas înaintea tuturor. Asigurarea unei platforme de schimb de informaţie, de dezbatere, de networking, dar şi intuiţia de a prezenta perspective şi experienţe din domenii diferite, prin amabilitatea unor personalităţi notabile,o diferenţiază şi denotă credibilitate şi profesionalism,” a declarat Luciana Petrescu, general manager Net Worth Advisory.
 

Organizator: IMOPEDIA.ro

Parteneri: ARAI, APAIR, AIR

Parteneri media: Business Arena Magazine, Wall street, 9 AM, Business Edu, IBP Real Estate, Doingbusiness.ro

Eveniment realizat cu sprijinul: Net Worth Advisory

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza